reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

natila - miałam skomentować zdjęcie, ale zapomniałam. Piękny ten bobasek - ja też czekam na Igorka!!! I tez będzie taki słodziusi...

No i co ja mam z tym cholernym katarem robić... szlak mnie trafi... ja nawet spać nie mogę... całą noc mnie męczy. Nic już nie pomaga - inhalacje, krople tylko na jakiś czas, i co to będzie????:szok:

reklama
Ankami, po Twoich słowach klamka zapadła: ostateczny wyrok na nos Ogoniastego Paskudztwa wydany, wykonanie na razie odroczone z przyczyn technicznych, ale co się odwlecze... :-D:-D
Marika, pojedziesz ze mną na tę Warszawską Wyprawę Niekrzyżową? Ja załatwię syrenkę, a Ty podłożysz maleńką bombkę pod Straszaka (Ponoć) Kultury i Sztuki? :-D:-D:-D

Och Ty Babo! Nosa Syrenki będę bronić jej własną tarczą! :-D:tak:
Ale w szturmie Pajaca chętnie wezmę udział ;-):-D

Asiu, nie bierz Zyrtecu - nie wolno. Spróbuj się przemęczyć bez farmakologii. Być może jesteś silnie uczulona akurat na coś, co pyli w tej chwili i za kilka tygodni przestanie. Na razie powstrzymaj się od spacerów po lesie czy parkach. Może dolegliwości zmniejszą się na tyle, że wytrzymasz bez leków.
Marika, Neptuś nie budzi we mnie takich morderczych instynktów jak Łuskowaty Paszczur... :-D:-D

Aśka, pamietam, że jak moja siostra była w ciąży to umówiła się alergologa i dostała jakieś krople do nosa, które podobno w II i III trymestrze nie są jakoś mocno szkodliwe i mogła je brac doraźnie. Jak bedzie pamiętała ich nazwę jeszcze to ci napiszę. Ale długo o nie alergologa prosiła, w końcu lekarka wynalazła jakieś mało szkodliwe.

Znowu mi zresetowało połączenie :wściekła/y::wściekła/y:. Zaraz poćwiczę rzucanie laptopem na odległość (najlepiej przez okno). :wściekła/y::wściekła/y:

Mila, ja Ci dam Paszczura! Syreny to piękne uwodzicielki :-);-)
P I Ę K N E???? :-D:-D A ta warsiawska to z której strony? :-D:-D:-D
A co do tarczy, to po ataku sił United Posen Bazyl i Zeberrka Cię na niej poniosą... :-D:-D:-D
Marika, o taaaaaak! :-D:-D:-D Wyssałam tę miłość z mlekiem... męża. :-D:-D

A poznańscy kibice są OK - na naszym stadionie od lat nie ma żadnych rozrób, mimo że na mecze przychodzi kilka razy więcej ludzi niż w innych miastach. Fakt, "klubu esbeckiego" (to cytat) to oni raczej nie lubią... ;-)

reklama
Hmmmm terrorystki! :tak: Dobrze że nie feministki - sufrażystki bo zamiast bombek (pod prezentyod "przyjaciół" :dry: ) by staniki paliły :-) W d.... :zawstydzona/y: brzuchach chciałam powiedzieć Wam się poprzewracało... :eek:
Wystarczy na 3 sekundy na allegro skoczyć a tu bach 3 strony... :wściekła/y: Ratunku!
A! Od wszelkich wodnych stworzeń to z daleka... :baffled: nie żebym spod syrenki czy neptuna była... :cool2:

Do góry