reklama
"....Witaj Sylwia ten tekst o podskoczeniu to tylko sarkazm....." - MARIKA
Jesli chodzi o ten sarkazm to nialadnie oceniac kogos kogo sie nie zna, i jesli nie wie sie jaka jest prawda- taka dobra rada na przyszlosc.
A moze to zazdrosc przez Ciebie przemawia? Oczywiscie ze moj bobo kopie tak ze az mi brzuch podskakuje.
Nie mowie tego zeby inne kobitki zasmucac, tylko tak jest.Z czasem Sylwi dzidzia tez bedzie tak kopac, tymbardziej ze jej bobo jest3 tyg mlodszy.
Pozdrawiam
któż tu zasmradza nam atmosferę jedno dziecko kopie mocno drugie nie, a młode mamusie się potem denerwują, że może z ich dzieckiem coś nie tak...
a gdzie dzień dobry...
Grubelek
mamy lipcowe'07
Karinko mocno przytulam... nos do góry musi być dobrze... odezwij się potem i napisz co i jak...
Olu a mi się wydaje że pomyliłaś wątki tu jest lipiec a nie sierpień....
Olu a mi się wydaje że pomyliłaś wątki tu jest lipiec a nie sierpień....
Jesli chodzi o ten sarkazm to nialadnie oceniac kogos kogo sie nie zna, i jesli nie wie sie jaka jest prawda- taka dobra rada na przyszlosc.
A moze to zazdrosc przez Ciebie przemawia? Oczywiscie ze moj bobo kopie tak ze az mi brzuch podskakuje.
ale o co Ci chodzi?
Gdybyś doczytała wypowiedź Mariki, to zrozumiałabyś, że odnosiła to do podskakiwania kopanej i nie chodziło o to, że brzuch podskakuje.
A tak w ogóle to Marika akurat jest chyba ostatnią osobą na tym forum, która chciałaby kogokolwiek oceniać.
Wyluzuj - taka dobra rada na przyszłość
marika
Fanka BB :)
Nie mowie tego zeby inne kobitki zasmucac, tylko tak jest.Z czasem Sylwi dzidzia tez bedzie tak kopac, tymbardziej ze jej bobo jest3 tyg mlodszy.
Pozdrawiam
Mam ochotę tak ci pojechać że szkoda słów-ale będę bystrzejsza...niech cię kopie całą siłą uważaj żeby aż cię po ścianach nie rzucało..heh..
oceniać innych-ja o twoim istnieniu dziewucho nie wiem a ty mi tu co-czy ja kogoś obrażam? wyzywam? zazdrość? o czym ty tu do mnie rozmawiasz ?
Pastelo, Grubelku i Ankami dzięki dziewczyny ale ta pani? nie zrozumiała co ja miałam na myśli mówiąc o podskakiwaniu...całą sobą a co innego jak Ci się robią góry i doliny na brzuchu...brak mi słów...
Marika, tylko się nie zapieniaj, złość piękności szkodzi
Rozumiem gdyby owa Ola uczepiła się słowa "sarkazm", bo może faktycznie w tym kontekście nie najfortunniej zostało użyte. Ale sądzić, że można kogoś oceniać po skakaniu - nonsens. No ale wiecie, obkurczone mózgi każdej w końcu mogą się udzielić
Rozumiem gdyby owa Ola uczepiła się słowa "sarkazm", bo może faktycznie w tym kontekście nie najfortunniej zostało użyte. Ale sądzić, że można kogoś oceniać po skakaniu - nonsens. No ale wiecie, obkurczone mózgi każdej w końcu mogą się udzielić
mariczko nie przejmuj sie wazne ze my wiemy co mialas na mysli .... nieraz ludzie oceniaja innych bo czegos nie zrozumieja , bo tylko ich slowo ma znaczenie ola pewnie tez nie zrozumiala nalezy jej to wybaczyc hahaha
marika jestesmy z toba!!!!1
marika jestesmy z toba!!!!1
Grubelek
mamy lipcowe'07
Marika olej... nie ma co się stresować... Pomyliło się dziewczynie zamiast na sierpień na lipiec weszła... Zrozum w ciązy nie tylko rozum się skraca ale i na oczy pada... (stąd te niedoczytanie...)
Ale co z Zebrrą ??? Ile czasu na tych badaniach i u lekarza...
Ale co z Zebrrą ??? Ile czasu na tych badaniach i u lekarza...
reklama