Grubelek
mamy lipcowe'07
.......mój jak mu to powiedzialam ze moze tak byc stwierdzil ze jak przyjedziemy a bedzie zajeta to poczekamy az sie zwolni no to poczekamy!!!
niezłe!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.......mój jak mu to powiedzialam ze moze tak byc stwierdzil ze jak przyjedziemy a bedzie zajeta to poczekamy az sie zwolni no to poczekamy!!!
Witaj Sylwia ten tekst o podskoczeniu to tylko sarkazm..tak przypuszczam ja jestm w 27 tc i jeszcze ani razu nie podskoczyłam hehe ale pamiętaj z tyg na tydzień będziesz czuła ruchy dzidzi coraz mocniej;-) a najlepiej właśnie czuć w 7-8 mcu potem coraz rzadziej bo dzidzia ma mało miejsca ale jak już " kopnie" to zdrowo;-)
witam))
w sklepie mialam energie, ale w domu juz nie moglam nawet jesc ze zmeczenia
a potem wrocic