hej dziewczynki!!! Widzę ze u wszystkich podobne objawy co u mnie, mdli mnie najczęściej rano a jeżeli chodzi o piersi to ja zawsze miałam duże, ale teraz to....masakra i te wrażliwe sutki, a miewacie często zgagę? Bo pisało ze jest to też objaw ciąży a ja na szczęście nie mam prawie wcale :-):-):-):-), czy rosną Wam już brzuszki w tym czasie, ja jakoś jeszcze nic nie zauważam, chyba dlatego że zawsze go miałam trochę
. Wczoraj byłam na wizycie u nowego gina, kobieta spoko, w końcu miała dla mnie czas a nie tak jak poprzednia, ciągle zabiegana, musiałam zrezygnować z jej "usług" zważywszy że jeździłam prywatnie. Jeszcze mam jedno pytanie, bo piszecie tutaj o toksoplazmozie, a mi żadna z lekarek nie zleciła tego badania, czy powinnam sie tym zaniepokoić, zważywszy że miałam kota przez jakiś czas i zahaczył on też o pierwsze tygodnie mojej ciąży, i był w domu, trochę mnie to przestraszyło.
Kasia@25- u mnie piersi ogromnie szybko rosną, wczoraj kupiłam dwa staniki, ale mają ogromne miski
, jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem co ja będę nosić, ja też najchętniej chodzę bez ale nie da się teraz. Z sikaniem tak sobie, czassem jeden raz w nocy ale najczęściej udaje mi się całą noc przespać, ale wcześniutko do kibelka biegnę:-):-):-) Pozdrawiam cieplutko!