reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
bie_dronka - ja też bym mogła jeść non stop twarożek ze szczypiorkiem :) i pomidorek na to :) mniam :) aż sobie kupię dziś serek i zrobię :)

marika - wczoraj zjadłam prawie (bez 2 szt.) kilogram mandarynek :)

Ja mogę jeść wszystko co kwaśne - od słodkiego mnie odrzuca a kawy to juz ze dwa tygodnie nie piję bo nie mam wogóle na nią ochoty :-)

kochane dzis byłam u doktorka i jest fasolka i serduszko według usg jestem 6 tyg i 3 dni w ciazy .Ale jestem heppy ze wszystko w porzadku:tak:

Witam wszystkie mamcie!!! Dwa dni mnie nie było i tyle się wydarzyło wolałabym żeby to były same szczęśliwe wydarzenia, ale jak wiadomo takie jest życie.......przykro mi dziewczyny, naprawdę :-:)-:)-(
Kasia@25- ja tez po drugiej wizycie u gina i też mi pokazywała serduszko, ale uczucie nieziemskie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) A jak się czujesz nic Ci nie dolega? Czy Ty jesteś rocznik 81??

Pozdrawiam cieplutko wszystkie przyszłe mamusie, życzę wspaniałych prezentów od Mikołaja, choć my największe prezenty to otrzymamy w lipcu, trochę nieświąteczna pora ten lipiec, ale prezenty najcudowniejsze pod słońcem. Buziaki!!!

Ja jem wszystko co zawsze, nie mam zadnych zachcianek, czuje się swietnie i gdyby nie to ciągłe sikanie, senność i bolące cycki to w ogóle bym nie miała zadnych objawów.

Oliwka, gratulacje!!

a co do mandarynek to też miałam taki tydzień, teraz mi przeszło i nie bardzo mogę na nie patrzeć ;-)

Kawkę, rzuciłam jak tylko sie dowiedziałam... koleżanki pracy mi zabraniają, a w domu jakoś mi nie wchodzi, swoją drogą to dziwne bo wcześniej wypijałam nawet 4 dziennie ;)

dziś na obiadek fasolka po bretońsku.. wiec korzystając z okazji ze czuję sie jakoś znośnie, lece do garów...

trzymajcie sie dziewuszki... oby były przed nami tylko miłe i dobre chwile...

Oliwko, Evi - bardzo sie ciesze!!Oby same takie informacje przychodzily!!
Sensi - ja tez czuje sie wypchana:baffled:
Biedronko sniadanko cud miod!!

Mnie nie mdli, dlatego jem i jem, od kawy mnie odrzucilo, czasem inke sobie zrobie,ale od tej inki tez odrzuca. A mleko zawsze uwielbialam. No i znow od slodyczy mnie nie odrzucilo, psia mac!:wściekła/y:

Malvinko i jak tam u ciebie??

reklama
u mnie takie mdlosci ze na nic nie moge patrzec:( szok wszystko jest beeeee doslownie wszystko kiedy to sie skaczy :sick: :sick: :sick: :no: :no: :no:

Do góry