Ale się uśmiałam czytając Was i to co piszecie o tej wadze Ja od zawsze jestem pulchna i nie przejmuje się laskami o wiem że i tak nie schudnę, czego głównym sprawcą jest chora tarczyca (mam 50 % wolniejszą przemianę materii niż zdrowy człowiek) !!!!!!!!! A przez tyle lat z nadwagą zdążyłam się do siebie przyzwyczaić i wiem że i takie kaszaloty jak ja mogą być kochane :-):-):-):-) Jak chcecie wiedzieć to ja startowałam w ciąży z wagą 93 kg a teraz mam 96 przy wzroście 156 cm !!!!!!!!!! No i kto tu jest duży wy chudzinki ?????????? A tak ogólnie to mam bardzo dobry dzień no i .......... zapisałam się do szkoły rodzenia i spokojnie zdążę do porodu ze wszystkimi zajęciami Będę miała zajęcia 2 razy w tygodniu i będzie cały kurs trwał miesiąc !!!!!!!!!!
Ewa zgadzam się z Zebrą, jeżeli wyślesz rano to powinno następnego dnia już być na koncie chociaż to zależy od banku. A lody dzisiaj jadłam ale nie największe ;-);-)
Patina zdjęcie naprawdę niezłe !!!!!
Ewa zgadzam się z Zebrą, jeżeli wyślesz rano to powinno następnego dnia już być na koncie chociaż to zależy od banku. A lody dzisiaj jadłam ale nie największe ;-);-)
Patina zdjęcie naprawdę niezłe !!!!!