reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ale się uśmiałam czytając Was i to co piszecie o tej wadze :-D:-D:-D:-D:-D Ja od zawsze jestem pulchna i nie przejmuje się laskami o wiem że i tak nie schudnę, czego głównym sprawcą jest chora tarczyca (mam 50 % wolniejszą przemianę materii niż zdrowy człowiek) !!!!!!!!! A przez tyle lat z nadwagą zdążyłam się do siebie przyzwyczaić i wiem że i takie kaszaloty jak ja mogą być kochane :-):-):-):-) Jak chcecie wiedzieć to ja startowałam w ciąży z wagą 93 kg a teraz mam 96 przy wzroście 156 cm !!!!!!!!!! No i kto tu jest duży wy chudzinki ?????????? A tak ogólnie to mam bardzo dobry dzień no i .......... zapisałam się do szkoły rodzenia i spokojnie zdążę do porodu ze wszystkimi zajęciami :tak::tak::tak::tak::tak: Będę miała zajęcia 2 razy w tygodniu i będzie cały kurs trwał miesiąc !!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewa zgadzam się z Zebrą, jeżeli wyślesz rano to powinno następnego dnia już być na koncie chociaż to zależy od banku. A lody dzisiaj jadłam ale nie największe ;-);-)

Patina zdjęcie naprawdę niezłe !!!!!

reklama
hej dziewczyny ale dzisiaj piekna pogoda!!!!! a ja jeszcze nie mam wózka ....... mam zamiar isc na zakupy w maju i miec juz wtedy wszystko kupione!!!!!

Oj nie mogę!!!!!!!!!!!!!!!
To ja sie pierogami objadam
a wy tu o diecie i tyciu ciągle!!!
Marika - Ty słonico - w życiu takiej wielkiej baby nie widziałam... A nie, sorry - dzisiaj mi mignęła taka w lusterku, NIE MAM POJęCIA SKąD SIE TAM WZIęłA ....:-D

Negri Nicoya nie ma racji wszystkie poszły pewnie jeść obiad :szok::laugh2::laugh2:hehehe bo ja tak zrobiłam....
Aśka poszłam zobaczyć do lustra..byłam tam tylko ja!!!

Czesc!!! :-p

my dzis z dzidziem w biegu, nie czytalam postow od rana, ale wole nie sprawdzac - bo sie wczytam i nic nie zalatwie ;)
dzis od rana biegam po miescie i zalatwiam rozne sprawy.. wieczorkiem nadrobie zaleglosci.
Ide wlasnie kupic biustonosz, bo mi pod biustem uroslo o 5 cm i mnie wszystko gniecie;)
moze jeszcze jakies fajne majciochy? :)

caluje Was wszystkie i zycze milego tego pieknego popoludnia!

Witam Was!
Ja dzisiaj też w biegu. Rano zawiozłam mamcię do szpitala do Katowic-Ochojca. Położono ją na kardiologii a tam jak w hotelu 6-gwiazdkowym. Normalnie full wypas! 2-osobowe pokoje z telewizorem, szafą, umywalką. Czyściutko, nowocześnie. Mamcia czuje się jak w sanatorium :-D

Idę sobie teraz porządnie pojeść, może na jakieś lody się załapię i pozerkam co tam naprodukowałyście dzisiaj :-)
Miłego dnia!!!

to se zjadłam lody!!!!!!
w centrum wybuchło mi coś w gazie i samochod za cholere nie chciał dalej jechac......zdenerwowałam się jak cholera i popłakałam ze złości...

najgorsze ze zawsze jestem w takich sytuacjach zdana tylko na siebie........musiałam dojechac do serwisu, załatwic wszystko wrocic taksą i jeszcze po dziecko iść.........a moj pan i wladca zadowolony bo zadzwonil i sie dowiedzial ze do jutra to zrobia....
wzielam persen, nie mam juz sily........

reklama
Do góry