reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Mila, myślałam, że może wyjątkowo złodziejski szpital trafiłaś. Ale nie. Całkiem jak wszystkie w Warszawie. U nas też nikt Ci nie zagwarantuje, że załapiesz się na poród rodzinny :(

ooooo proszę pojawiła się i się mądrzy!!!! Nicoya bo Cię uduszę nast razem!!! w dupę mi weszła ta pizza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:hehehehe

a słoń hmmm
Czy wiesz, że...
Na terenach Polski również występowały niegdyś słoniowate: w pliocenie mastodont, w plejstocenie mamut, a słoń leśny w czwororzędzie. Szczątki tego ostatniego znaleziono podczas prac budowlanych w Warszawie w 1962 roku
(widocznie jeden się ostał marika hehehe)
images

marika pier....isz jak potrzaskana naprawdę... chyba ze słoniowatości od wczoraj przez noc nabrałaś buhahaha - bo jak się widziałyśmy to jakoś daleko ci do słonia... ty - a może ty nie wiesz jak wygląda słoń????? hehehhe

no to może zaprośmy jednak Marikę do tego naszego praskiego ZOO. Niech sobie dziewczyna poogląda duże zwierzątka ;)

to jedyny okres w życiu kiedy dużo można zjeść!!!!!nie masz wyrzutów sumienia i wiesz że napewno schudniesz!!!!!więc nie dołujmy się tylko na lody!!!!!!!

potem tylko dieta, królik indyk i marchewka...na zawołanie cucus i bedziemy laski!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D

wlaśnie tak zrobie, namaluję lekko oczka:-p :-p :-p pojade po Krzysia do przedszkola i na lody!!!!!!największe!!!!:baffled: :baffled: :-) :laugh2:

A kwestię szpitala musimy teraz solidnie przemyśleć. Dziś idę do gina. On był kiedyś ordynatorem tego szpitala - porozmawiam z nim. I jeszcze pogadam dziś w szkole rodzenia z prowadzącą - położną w tym szpitalu. Może coś doradzą.
Generalnie jestem wygłupiona - nie byłam przygotowana na takie newsy :-(.

ej jesteście niezłe:) hehehehe
to humor mam jak nowo narodzona:) troszkę żeście mnie zwyzywały i jest git:):szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dobra kochane spadam powiesić..pranie:-p i wyniosę kołderkę niech się powietrzy:)

reklama
Do góry