reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

na pocieszenie powiem tak, jeżeli dogadywaliście sie kiedyś i nie było to tylko porozumienie na zasadzie zauroczenia (czyli burza hormonków), to i dogadacie sie teraz, nic w przyrodzie nie jest constans:-)

reklama
jazztina nie umniejszam czyjejś mądrosci, jak świat światem "puszczały" się i kobiety i faceci - jednak kobieta na tyle miała "ręce"(choć powinnam napisać że nogi) związane dziećmi, że jej możliwości były i są ograniczone; dołóżmy do tego ciche społeczeństwa przyzwolenie na zdradzającego faceta i filozofii żadnej tu niepotrzeba... wg mnie każdemu z nas mniejszy czy większy rozum Pan Bóg dał więc i korzystać z niego by trzeba - nie deklarujmy zatem wierności w imię wiary czy miości jeśli sami czujemy że być wiernym nie potrafimy (a każdy z nas doskonale to czuje)....

często kobiecie jednak zy zachwyt innego faceta by czuła się dowartościowana - facet niestety częściej musi "bzyknąć" by poczuć swą męskość...to i usprawiedliwienie jakies poszukać musi hihihih

wole jednak się łudzić że jeśli ktoś chce - potrafi być wiernym...

no to zakładam krótką kiecę i na polowanko lecę buhahahah

grubelku po przeczytaniu po raz wtóry - zrozumiałam - chodzi o kobietę... wybaczcie zatem brak wnikliwości mojej... ech ta ciąża hihihihi

ale podobno w Szwecji gdzie państwo sprawuje opieke nad samotnymi matkami i jak wiemy jest to bogate państwo, jest bardzo dużo rozwodów inicjowanych przez kobietę

Witam o poranku!
U nas nadal szaro i buro :-( Ehhh ta pogoda!

Ewa - właśnie ściągam katalogi tej firmy Delti, zobaczę co mają ciekawego. Tylko tak w ciemno kupować, bez przymierzania się do wózka to trochę strach.

A pisałyście ostatnio, że w ciąży kurczą się móżdzki a tu proszę - od świtu filozofią zalatuje ;-), aż miło popatrzeć hehe

ja tez opowiadam się za wiernościa w związku, powiem więcej, wybaczyłabym nawet zdradę, ale wierzę ze nasza miłość będzie sie umacniać, bo ma solidne fundamenty, nie dopuszczam czarnych myśli i staram się pracować nad sobą, bo mi zależy...przetrwaliśmy różne trudne chwile wspólnie, to jest prawdziwy cement

grubelku hahahahha no patrz - zapomniałam o tej małej "wystającej" niedogodności :-D
dobra - popoluję jak się Hanusia na świat wygramoli... :-)

reklama
miałam telefon ze skarbówki...grrrr:szok: :szok: :szok: ., lece prostować zeznanie, a trąba księgowa mnie rozliczała!!!liczę na siłę brzucholka....:tak: ;-)

najadłamsię białej czekolady......zaraz padne przy kibelku:eek: :eek: :eek:

Do góry