reklama
jazztina nie umniejszam czyjejś mądrosci, jak świat światem "puszczały" się i kobiety i faceci - jednak kobieta na tyle miała "ręce"(choć powinnam napisać że nogi) związane dziećmi, że jej możliwości były i są ograniczone; dołóżmy do tego ciche społeczeństwa przyzwolenie na zdradzającego faceta i filozofii żadnej tu niepotrzeba... wg mnie każdemu z nas mniejszy czy większy rozum Pan Bóg dał więc i korzystać z niego by trzeba - nie deklarujmy zatem wierności w imię wiary czy miości jeśli sami czujemy że być wiernym nie potrafimy (a każdy z nas doskonale to czuje)....
często kobiecie jednak zy zachwyt innego faceta by czuła się dowartościowana - facet niestety częściej musi "bzyknąć" by poczuć swą męskość...to i usprawiedliwienie jakies poszukać musi hihihih
wole jednak się łudzić że jeśli ktoś chce - potrafi być wiernym...
no to zakładam krótką kiecę i na polowanko lecę buhahahah
często kobiecie jednak zy zachwyt innego faceta by czuła się dowartościowana - facet niestety częściej musi "bzyknąć" by poczuć swą męskość...to i usprawiedliwienie jakies poszukać musi hihihih
wole jednak się łudzić że jeśli ktoś chce - potrafi być wiernym...
no to zakładam krótką kiecę i na polowanko lecę buhahahah
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ej Nicoya uważaj żeby ta kieca za bardzo na brzucholku się nie podniosła...
Witam o poranku!
U nas nadal szaro i buro :-( Ehhh ta pogoda!
Ewa - właśnie ściągam katalogi tej firmy Delti, zobaczę co mają ciekawego. Tylko tak w ciemno kupować, bez przymierzania się do wózka to trochę strach.
A pisałyście ostatnio, że w ciąży kurczą się móżdzki a tu proszę - od świtu filozofią zalatuje ;-), aż miło popatrzeć hehe
U nas nadal szaro i buro :-( Ehhh ta pogoda!
Ewa - właśnie ściągam katalogi tej firmy Delti, zobaczę co mają ciekawego. Tylko tak w ciemno kupować, bez przymierzania się do wózka to trochę strach.
A pisałyście ostatnio, że w ciąży kurczą się móżdzki a tu proszę - od świtu filozofią zalatuje ;-), aż miło popatrzeć hehe
ja tez opowiadam się za wiernościa w związku, powiem więcej, wybaczyłabym nawet zdradę, ale wierzę ze nasza miłość będzie sie umacniać, bo ma solidne fundamenty, nie dopuszczam czarnych myśli i staram się pracować nad sobą, bo mi zależy...przetrwaliśmy różne trudne chwile wspólnie, to jest prawdziwy cement
reklama