reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Zebrra, opakowanie ma zebrzaste, reklamy wszędzie wiszą :)

Jazztina
, ja też jak zobaczyłam zdjęcie twarzy naszego dziecka, to skojarzyłam, że ma dużo z Mariusza (na razie na pewno nos i taką ogólną pucołowatość)

Dzień dobry baby.

Alkmena, ja byłam u Osóbki-Morawskiego na usg w 12 tyg. W porządku, chociaż bez rewelacji, no i co do płci się ewidentnie pomylił.. Uważam, że gdyby był profesjonalny, to nie mówiłby bez całkowitej pewności.

Wczoraj zrobiłam remanent marcelowych rzeczy i stwierdziłam, że stanowczo muszę coś dokupić. Nie mam w ogóle body rozpinanych przy szyjce, a jakoś nie widzę siebie, jak na dzień dobry umiem dzieciaka ubrać w koszulkę z wąską dziurą na głowę. I znów zrodziło mi się w głowie genialne pytanie..: w czym dziecko śpi???

dla mnie to nadal jest takie niesamowite, że z dwóch komóreczek powstało sobie życie, że ta istotka jest częścią nas...i jeszcze jest do nas podobna:-D

Zebrra, opakowanie ma zebrzaste, reklamy wszędzie wiszą :)
jakie wszędzie?? no jakie pytam?? byłaś kiedyś w bobowym lesie??? tu nie ma bilboardów i innych takich :)) jak pojadę do wielkiego świata to dopiero zobaczę :))

A teraz uciekam na stację po moich gości...znikam... mam nadzieję, że nie na długo... :****

Jazztina, co więcej powstało z Waszych komórek a podobne może się okazać do którejś Waszej ciotki albo wujka, albo do dziadków :)
Ja cały czas się zastanawiam, gdzie to dziecko mieści się w brzuchu między syfiastymi wnętrznościami ;)

Co do cen ubranek, to chyba korzystnie wypada też (na tle mothercarów i innych chicco) H&M. Jest tam spory wybór i chyba nie za wysokie ceny. W Wawie chyba najlepszy w Arkadii - duży dział dziecięcy, kupiłam tam śliczny dresik i sztruksowe ogrodniczki dla mojego synka.

reklama
Do góry