reklama
Dzień dobry baby.
Alkmena, ja byłam u Osóbki-Morawskiego na usg w 12 tyg. W porządku, chociaż bez rewelacji, no i co do płci się ewidentnie pomylił.. Uważam, że gdyby był profesjonalny, to nie mówiłby bez całkowitej pewności.
Wczoraj zrobiłam remanent marcelowych rzeczy i stwierdziłam, że stanowczo muszę coś dokupić. Nie mam w ogóle body rozpinanych przy szyjce, a jakoś nie widzę siebie, jak na dzień dobry umiem dzieciaka ubrać w koszulkę z wąską dziurą na głowę. I znów zrodziło mi się w głowie genialne pytanie..: w czym dziecko śpi???
Alkmena, ja byłam u Osóbki-Morawskiego na usg w 12 tyg. W porządku, chociaż bez rewelacji, no i co do płci się ewidentnie pomylił.. Uważam, że gdyby był profesjonalny, to nie mówiłby bez całkowitej pewności.
Wczoraj zrobiłam remanent marcelowych rzeczy i stwierdziłam, że stanowczo muszę coś dokupić. Nie mam w ogóle body rozpinanych przy szyjce, a jakoś nie widzę siebie, jak na dzień dobry umiem dzieciaka ubrać w koszulkę z wąską dziurą na głowę. I znów zrodziło mi się w głowie genialne pytanie..: w czym dziecko śpi???
I znów zrodziło mi się w głowie genialne pytanie..: w czym dziecko śpi???
W łóżeczku, Babo ))
A tak poważnie - dobre pytanie. Może w śpioszkach? Pewnie zależy też czy lubi ciepło czy nie...
zebrra
Potrójna mama :)
jakie wszędzie?? no jakie pytam?? byłaś kiedyś w bobowym lesie??? tu nie ma bilboardów i innych takich ) jak pojadę do wielkiego świata to dopiero zobaczę )Zebrra, opakowanie ma zebrzaste, reklamy wszędzie wiszą
A teraz uciekam na stację po moich gości...znikam... mam nadzieję, że nie na długo... :****
Jazztina, co więcej powstało z Waszych komórek a podobne może się okazać do którejś Waszej ciotki albo wujka, albo do dziadków
Ja cały czas się zastanawiam, gdzie to dziecko mieści się w brzuchu między syfiastymi wnętrznościami
Ja cały czas się zastanawiam, gdzie to dziecko mieści się w brzuchu między syfiastymi wnętrznościami
zebrra
Potrójna mama :)
AAaaa jeszcze dodam, dzecko śpi w tym, w co ubierze ją mama/tata/babcia/ktokolwiek w zależności od temperatury... body/pajac/body i śpiochy... takie tam...
Co do cen ubranek, to chyba korzystnie wypada też (na tle mothercarów i innych chicco) H&M. Jest tam spory wybór i chyba nie za wysokie ceny. W Wawie chyba najlepszy w Arkadii - duży dział dziecięcy, kupiłam tam śliczny dresik i sztruksowe ogrodniczki dla mojego synka.
reklama