Grubelku trochę głupio pisać o własnej głupocie , najadłam sie orzechów laskowych, które jak to orzechy są cięzkostrawne, w nocy dostałam boleści, miałam takie kolki ze sie w ogóle nie mogłam ruszyć, ponieważ orzechy powodują zaparcia miałam mały problem w toalecie , może za bardzo chciałam sie postarać, co jest związane z napięciem mięśni i poleciała mi kropka krwi ale takiej bardziej różowej rozcieńczonej. mam nadzieję że to związane było z tym strasznym uciskiem w nocy na moje wnętrzności i sporym ukrwieniem szyjki macicy a ja mam generalnie skłonność do pękających naczynek
od razu zadzwoniłam do mojego lekarza, zrobił ze mna wywiad przez telefon, powiedział ze mam się nie martwić bo to nic poważnego, ale muszę trochę odpocząć sobie tego dnia, no i mamy być w kontakcie gdyby co...
nic sie potem nie powtórzyło a juz raz skaleczyłam sobie szyjkę aplikatorem do globulek, wyjęłam go całego we krwi , nawet nie wiedziałam ze tak może się stać, wcześniej go używałam i było ok,to było na początku 4 m-ca...czyli ukrwienie szyjki jest naprawdę duże...
od razu zadzwoniłam do mojego lekarza, zrobił ze mna wywiad przez telefon, powiedział ze mam się nie martwić bo to nic poważnego, ale muszę trochę odpocząć sobie tego dnia, no i mamy być w kontakcie gdyby co...
nic sie potem nie powtórzyło a juz raz skaleczyłam sobie szyjkę aplikatorem do globulek, wyjęłam go całego we krwi , nawet nie wiedziałam ze tak może się stać, wcześniej go używałam i było ok,to było na początku 4 m-ca...czyli ukrwienie szyjki jest naprawdę duże...