reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
wiesz Grubelku wszyscy mi mówią że mam jeść orzeszki zeby dziecko było mądre, no to sie rzuciłam na te orzeszki jak niemądra:-) , no i po kim moje dziecko ma być mądre czy same orzeszki pomogą?:-)
Jazztina to jak tak to Twoja Mama chyba nie jadła orzeszków (mam nadzieję że sie nie obrazisz... ;-) )
zebrra
Potrójna mama :)
Zaglądam Zobacz załącznik 34019
Marika thea222 na allegro sprzedaje body po ok 6-8zł
Zresztą u innych też można kupić taniej, zobacz - body, rozmiar 62
Marika thea222 na allegro sprzedaje body po ok 6-8zł
Zresztą u innych też można kupić taniej, zobacz - body, rozmiar 62
Grubelek
mamy lipcowe'07
.... sa fajne gatunkowo....
Grubelku pewnie nie jadła coraz bardziej się w tym utwierdzam, z tego co wiem to tylko truskawki za nią chodziły
Zebrra, ale sie usmiałam z tego zdjęcia , jest taka reklama Triady, gdzie zebra tarza sie po ziemi ze śmiechu, tez mnie rozbraja))
Zebrra, ale sie usmiałam z tego zdjęcia , jest taka reklama Triady, gdzie zebra tarza sie po ziemi ze śmiechu, tez mnie rozbraja))
zebrra
Tak, na mnie też ta reklama działa )
zebrra
nawet nie wiedziałam, że takie jest... chyba poszukamZebrra, a czarno-białe Prince Polo już jadłaś?
czy Wy też potraficie ze zdjęć USG (TYCH 3,4D) odczytać podobieństwo Waszych maleństw do Was???
moja dziewczynka ma np ewidentnie po tatusiu kości czaszki, jak skopiowane, ma chyba tez jego podbródek i usta i...a co zostanie dla mnie nikt nie uwierzy ze jest moja
moja dziewczynka ma np ewidentnie po tatusiu kości czaszki, jak skopiowane, ma chyba tez jego podbródek i usta i...a co zostanie dla mnie nikt nie uwierzy ze jest moja
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ankami pewnie że może ... i nie w hurtowych ilosciach... ;-)
To ja uciekam bo goście jadą.... tylko nie produkować za duzo bo czytac potem trzeba... ;-)
To ja uciekam bo goście jadą.... tylko nie produkować za duzo bo czytac potem trzeba... ;-)