reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mila i negri - gratuluję dziewczynek!!! :-)

Byłam wczoraj u gin, zaczynam mieć obrzęki rąk i nóg, mam ograniczyć spożywanie płynów i kazała mi leżeć conajmniej 18h/dobę... mhm... odejdą kolejne godziny przy kompie :happy:
Po raz pierwszy moja gin mierzyła mi brzuch miarką :szok: hehe :) Dopplerem zbadała tętno maluszka i zleciła kolejne badania oraz dała skierowanie na USG :) pewnie wybiorę się za 2 tyg. :happy:

Planuję też zrobić USG 4D - gin dała mi kontakt do lekarza, do którego chodzą jej pacjentki dr Witold Osóbka-Morawski, z tego co o nim wyczytałam chyba warto bo szczerze mówiąc nie znam nikogo innego z Wawy, w ciagu dnia muszę zadzwonić i zapytać o cenę.

Trzymajcie się cieplutko :) Pewnie zajrzę po 12.00 bo biorąc pod uwagę moje ostatnie tygodnie to o tej godzinie właśnie wstanę :happy:

reklama
Witam się z rana :)

Alkmena
ja też mam obrzęki stóp, juz od jakiegoś czasu (pisałam tu o tym), ale do gina ide dopiero 18/04...zobaczymy...

Ankami no dobra moga być banany :)))

Miłego dnia!!!

Witam z rana!

Alkmena leżenie nie straszne a może komputerek przy łóżku... :confused:

Ja dziś bede miała gości... przyjeżdża moja siostra z kolegą... więc chociaż przez "chwilę " nie będę sama.... :-) ale to dopiero o 11.00...

To miłego dnia dziewczynki....

Witaj Grubelku :)

Ja tez będe miała gości, ale już "świątecznych", więc nie wiem, czy będę mogła zaglądać, ale znając mnie wykombinuję coś tak, żeby się pokazywać :)

Zebrra dobrze że piszesz o tym bo byśmy sie martwiły jakbys się nie pokazywała.... :-) ale pewnie skrobniesz coś niecoś... ;-) Moi przyjezdżaja tylko na godzinke dwie tak odwiedzić leżącą...
A światecznych miec nie bede bo wszyscy wiedza że ja leżąca... i dobrze bedzie mozna chodzić cały dzień w piżamie :-D

Dzien dobry wszystkim mamusiom!

Nicoya, Milla, Negri GRATULACJE!!!

Wczoraj miałam małą akcję, dzisiaj już jest chyba wszystko dobrze, więc nie będę się na ten temat rozpisywać, ale przez chwilę było gorąco:szok: , musze jednak bardziej na siebie uważać...

lubicie szparagi? czy można je "ugotować" na parze???

Milla i Negri - gratulacje małych kobietek!!!!!!!! Nareszcie się przestaję martwić - Igorek będzie miał w czym wybierać!!!!!!!!!!!:-D

Witam wszystkie!!!
Ja sobie pospałam dzisiaj (co mi się ostatnio nie zdarza zbyt często) aż do 8:00 ;)Ale teraz czeka mnie świąteczne sprzątanko :( Bardzo dużo mi sie zaległości w sprzątaniu narobiło. Ciągle zajęta jestem tą pracą moją, - albo czytelnia, albo komputer, albo czytam coś i tak w koło. A w domu bałagan jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj umyję sobie okna i upiorę firanki (więcej chyba nie zdążę - bo obiadek jeszcze i wizyta w bibliotece... eh) Dobrze, że już wyjrzało słoneczko to jest nadzieja na jakiś power .:rofl2:]

A! Co do koszul do karmienia, to oglądałam ostatnio na mieście podobne (a właściwie niektóre to identyczne), TYLKO, ZE U MNIE W GRANICACH 40 Zł. Ale mnie nie specjalnie te wzorki dziecięce odpowiadają. Nie wiem czemu - wolałabym coś jednokolorowego, najlepiej na ramiączkach, bo to przecież już gorąc będzie... ale nic takiego nie znalazłam. A chcę jeszcze kupić szlafrok, ale też nie trafiłam na taki, jak bym chciała. Same bardzo grube - frote, wielkie z kapturami, a ja chcę mały, bawełniany szlafroczek cienki... chyba stałam się wybredna...

Jazztina mam nadzieję że napewno ok... chociaż moja ciekawośc.... :confused: może chociaz uchylisz rombka tajemnicy... cos z Twoim stanem związane... ? (tak sie domyślam)

Aśka koszule w sklepach mniej wiecej tyle kosztują, a na allegro taniej, co do wzorków co za różnica tak naprawdę, ważne żeby była wygodna i żebym ja sie czuła komfortowo a ogladac mnie będa inne mamy w takich samych koszulach z dziecinnymi wzorkami... ;-) :-)

No w sumie Grubelku to masz rację... Nie wiem czy sobie nie zamówię na allegro. Po co mam w sklepie przepłacać, co nie?? Ale nigdy nic nie zamawiałam, muszę jakieś konto założyć, chyba nie???

reklama
witajcie kochane o poranku :-D

negri gratuluję.... hihihihi ostatnio baby górą :-)

aska nie jesteś wybredna - nie wyobrazam sobie w lipcu popierdzielać we frocie ... sama chyba musze powoli odkładać ciuszki na lipiec... żeby nie było że jak przysłowiowy szewc...

jazztina nie chcesz - nie pisz, mam tylko nadzieję że dzisiaj lepiej o niebo co? szparagi na parze kiedyś próbowałam... były nie do zjedzenia...

zeberka to pomachaj tylko od czasu do czasu tutaj ogonkiem tudzież zostaw odcisk kopytka hihihihi :-)

Do góry