reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Zebra, no to gratulujemy! oby do lipca ;-)

dziekuję za rady na temat męskiego rodu... ale tak jak mówisz Marika, widziały gały co brały ;-)

Byłam w pracy zawieźć zwolnienie, powiedzieli mi że mogę sobie siedzieć na zwolnieniu, bo sobie doskaonale radzą i nie jestem im potrzebna:baffled:
cholera jasna, ale zeby ściągać mnie w weekendy do pracy to byłam potrzebna, żeby zostawać po godzinach to też wtedy potrzebowali, a teraz jak tylko 4 godzinki moge przy monitorze to już mnie nie potrzebują! banda! zniczulica totalna!

jak tak chcą to nie ma sprawy, ja tam moge siedzieć w domu, w końcu i tak oni musza mi płacić:-D

reklama
Czesc!!Przeczytalam,ale juz polowy nie pamietam:baffled:

Zebrra - no bardz osie ciesze!!Zebym teraz i ja zobaczyla malego czlowieczka z bijacym serduszkiem!!
Paula tez czesto mysle o Poziomce, nawet wczoraj zastanawialam sie czy nas czyta :(
Marika haha, mysle,ze duzo dziewczyn pocieszylas:-D <oj przewija, kapie, karmi,ale jesli mu mowie,ze zmoeczona ejstem, spiaca( ciaza) to ten, zmeczona??a po czym??
Marchewa tez nie mam objawow, balam sie wpolzycia,ze zaczne plamic,ale nie zaczelam na szczescie( tfu,tfu):baffled:
Magdalenko witaj!!!!!!!!!!!:-) :-)
Biedronko glokwa do gory, buziaki!

Ostatnio nie pisałam ale sił mi brakowało. Jednak stale was podczytuje. Biedny moj maz, stale na niego bucze, o cos mam pretensje ale mnie on ostanio wkurza na kazdym kroku :wściekła/y: . Stale o czyms zapomina, wiecznie siedzi w pracy ( o dzis na firmowej imprezie !!!!) , ja latam miedzy dziecmi, pralkami, prasowaniem, zakupami,sprzataniem, gotowaniem, szkoła... mam dosyc!! Chyba wszyscy w koło zapominaja ze nie mam tyle siły bo jestem w ciązy. I jeszcze na dodatek meza siostra przywiozła swoje dzieci ( a ma ich 4-ke) bo jechała po zakupy na mikołaja . Chyba zaraz zwaruje!!

zaszalałam i kupiłam tego ptysia:zawstydzona/y::laugh2: chodził za mną od wczoraj....i go pożarłam:)
Marchewa tobie to ja zazdroszczę, jesteś wśród ludzi, ileś par patrzałek na ciebie codziennie patrzy...a ty musisz być w formie...ja siedziałam dzisiaj nad fakturami i mi się tak cyferki, nazwy pomieszały że musiałam to przełożyć:szok:
Dzisiaj był fajny dzień-może wszystko przez szczerą rozmowę z moją przyjaciółką, to słoneczko też tak "rozweseliło" tą codzienną monotonię.
Zebrra cieszę się że wszystko "gra" i że już jesteś spokojniejsza:laugh2:;-)
Paula
jak twoje samopoczucie? plamienie troszkę ustało?
bazylia widzę że ty też ostro nastawiona na tą "męską zuchwałość i samolubność" tak trzymaj:)

Gosia29 szczere współczucia:no: kobieta-kobietę...zawsze zrozumie, wszystko na naszych głowach a facet na koniec powie "czym jesteś zmęczona" tak jak pisała wcześniej lila....
dobrze że chociaż tu możemy sobie ponażekać i nikt nas za to nie krytykuje....uf:eek:

Lila, ilekroć piszesz coś do nas i pojawia sie zdjęcie twojej pociechy jakoś tak mi sie fajnie robi, bo ta tym zdjęciu wyląda poprostu bosko, ta minka i te rączunie... sam miód.

Witam,Z tym USG to sie zgadza, ze nie wiadomo czy szkodzi czy nie, zalezy od widzimisie lekarza. Ale pisza, ze powinny byc 3 w czasie calej ciazy, wiec troche mnie uspokoilyscie ze macie co wizyte. ALKMENA - ja tez jak przyjde z pracy cos jem i ide spac a potem wstane na chwile i znowu ide spac, a kiedys do 2 w nocy szalalam, chodzilam na tance, aerobiki i milion spraw zalatwialam, wiec moje zycie juz sie zmienilo (juz pomijajac mdlosci i rodzaj jedzenia - np. wstret do miesa i wedlin, pizzy i zapachu pieczenia)ZEBRRA - masz w 6t 2 d serduszko? hmm a ja mialam tylko pecherzyk i zoltko... ja tez chce serduszko!!! 6.12 mam wizyte i mam nadzieje ze nie podziele losu poziomki :-(((( Czy to moze zalezec od jakosci urzadzenia do USG?Nie dzialaja u mnie puste linie ani pogrubiane litery.
Dzieki za linki do kosmetykow, a cos do suchej skory? Oliwki nie lubie.

reklama
Biedronko dziekuje:zawstydzona/y: Jeszcze nie raz zobaczysz tutaj buzke moje synka:-) A na tym zdjeciu mowi po prostu ,,ma,,( nie ma -tł. mamy;-) )

Do góry