reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

gabi1985
- witaj :-)
Anna_79 - gratuluję chłopaka :-) co do wygranych to wygrałam kiedyś jakiś album do wklejania naklejek i kilka gum, chyba zacznę brać udział w jakiś konkursach... może w ciąży będę miała większe szczęście?:-)

A jeśli chodzi o rozstępy - czy już zaczęły się u Was pojawiać? Bo u mnie jak na razie ani widu, ani słychu :confused:

Zadzwoniła dzisiaj do mnie babka z recepcji szpitala, ze jutro mojej gin nie ma i przepisała mnie na przyszłą środę... muszę więc wytrzymać jeszcze tydzień z moją drętwiejącą prawą dłonią :baffled:

reklama
Witajcie o poranku :) ja znowu obudzona przez piękne słonko, ale jakas zakichana jestem... :)

Kochane wczoraj zaległam w wannie na 2 godziny i zrobiłam wszystkie zabiegi upiększające, jakie tylko przyszły mi do głowy... :) to nic, że raczej nic nie pomogą, zawsze mam świadomość, że próbowałam :))) hihihih

Co do wygranych, to kiedyś w tydzień po zakupie nowego odkurzacza, wygrałam...odkurzacz oczywiście... :)

Gabi witaj :)

Witam z rana !

GRATULUJĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM KTÓRE WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁY SIĘ KTO MIESZKA W ICH "DOMKACH" !!!

Przepraszam że nie imiennie ale nie nadążam :baffled: tyle produkujecie.... Pamietam tylko że Magdalence córeczki a Annie synka :tak:

Co do zapijania sierściucha winkiem (chyba :confused: ) to wczoraj znowu byłam wieczorem u weterynarza i dowiedziałam się że mój może mieć albo anemie albo białaczke albo jakąs chorobę odkleszczową ( :confused: ) jest mi bardzo przykro z tego powodu... wiem że to tylko kot ... wiem że dzieci choruja na takie choroby, ludzie dorośli... ale wiadomo człowiek sie przyzwyczaja i traktuje zwierze jak członka rodziny... :-( :-( :-(

Wczoraj byłam na zakupkach i nabyłam m in rampersa z ZEBRĄ :-D :-D :-D
To miłego dnia Mamusie!

Aha! Witaj Gabi !!!

Witajcie o poranku!
Witaj Gabi!!!
Aaa dziękuję za gratulacje, ale ja już od miesiaca wiem, że to synek. Tylko moja gin nie widziała dlatego mały na wstępie pokazał jej co tam takiego nosi między nóżkami. I co dziwne nic innego nie chciał pokazać :confused: Jakiś mały zboczeniec tam mi rośnie hehe.
A imię - najpierw miał być Piotruś, teraz wołam Karol - a jak będzie to jeszcze do końca nie wiem. Urodzi się, spojrzę na buzię i będę wiedziała. W tej ostatniejk "M jak mama" jest taka ciekawa historia o tym jak wołali na córeczkę w brzuszku Zuzia, a urodził się synek...czytałyście? Szok, że dziecko przedstawiło się później jako "Zaza". Trzeba uważać co się przy brzuszku mówi. Koniec z przekleństwami, bo potem mi powie: "Mama! Ku%$#!! dawaj mleko!"

Zebrra - no to masz teraz dwa odkurzacze :-D :-D

Rozstępy mam na udach, piersiach - jak narazie.
A powiedzcie dziewczyny - czy to normlanie żeby mi piersi malały? Najpierw urosły tylko pół rozmiaru, pokryły się przy tym rozstępami a teraz mi się normalnie kurczą!!!

Cześć ciężarówki większe i mniejsze!!

Witaj Gabi1985!!!

Anna_79
gratuluję chłopaka. U mnie w rodzince wszyscy chcieli chłopca, tylko ja dziewczynkę. A jak lekaż powiedział na usg , że ma cipeczkę to mój mąż zrobił taką minę i tak wzdychał, że było mi wstyd przed ginem. Potrzebował tygodnia, żeby się psychiczne przestawić. Teraz chodzi i gada, że będzie musiał pilnować Emilki przed chłopakami. Najlepiej to już by ją zamknął w pokoju i nie wypuszczał he he he. Rozbraja mnie jeszcze mówiąc: " Jak tam moje dziewczyny" :-)

Alkmena - Rozstępów jeszcze nie mam a przytyłam już 8 kg, ale co wieczór robie sobie masaż brzucha i ud, smaruję się tylko oliwką dla niemowląt.

Zebrra licze na to .. tylko że z kotami jest inaczej niz z ludźmi... albo z białaczką żyją i po prostu są, albo zwalczają ją same i juz jej nie mają, albo się poddaja i nie ma kota..... :no: Głupie to ale bardzo przeżywam... A to dlatego że ktos nam go podrzucił może w dwa tyg po moim poronieniu... miał może 5 tyg - śmiałam się że Bóg mi go zesłał... żebym nie zwariowała... i opiekowałam się nim bo był zbyt mały jeszcze żeby go zabierać od kotki... to taki mój koteczek :happy: Czyżby spełnił już swoją rolę? Nie wiem... może to i głupie ale ta pierwsza ciąże od poczatku czułam że to bedzie chłopiec... i teraz też chłopiec.... ehhh pewnie sobie układam "łzawą historię"... Cięzko mi sie z tym pogodzić...

A rampersik cudny! Potem się pochwalę...

reklama
aaaaa batoniki mnie ominęły :-( i pewnie juz wszystko zezarłyście hihihihih.....
ja tam nie mam szczęścia w konkursach żadnych - może i dlatego że udziału nie biorę :-)
...nie będę szpiegiem z krainy deszczowców hahahah - ale muszę powiedzieć bo normalnie mi się na ryj ciśnie - Marika przesadzasz - wiem że to wiosna i do ogrodów zaczyna się wychodzić ale przesadzanie zostaw innym ok? Nie ma ani kwadratowej dupy (chyba że oblałaś matmę i nie widzisz różnicy między owalem a kwadratem) , nie jest gruba - chyba że masz coś z anorektycznych wizji przed lustrem... i nie kłam tutaj :-D
anna chłopaczka gratuluję :-) no to kolejna armatka miedzy nami - ja się dowiem (mam nadzieję) już jutro :-D
a jeśli o przekleństwach - to juz upominam Dużego żeby się powstrzymywał hehehe bo pierwszym słowem jakie powie nasze dziecko będzie albo "kurw@" albo "gnój"
gabi witanko serdeczne - co tak późno dołączyłaś hihihihi teraz jakbyś chciała nadgonić to do porodu masz czas zajęty :-D:-D

Do góry