reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ankami co ty mówisz..właśnie cycki były, są i będą modne-moje tylko pod habit schować:-:)-( a dupsko to dupsko...co z tego że bez rozstępów jak kwadratowe:oo2::oo2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Negri ty już nie jedz nic o tej porze! bo normalnie nie strawisz i pójdziesz z tym spać!!!:tak: ja tylko ostrzegam, sama bym z chęcią coś wszamała -mam pachnącą metkę w lodówce..i pomidorka:-p:unsure::unsure::unsure: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ankami a ty co spać nie możesz??:laugh2::laugh2::laugh2: ja jestem padnięta ale też siedzę przy tym kompie jak by tu coś dawali...szkoda mi już iść spać a w tv jakoś tak nie mam ochoty się gapić:(

Nade mną jest jakieś fatum, jak ja jestem na forum to nikogo nie ma..no z jedna dwie osoby a jak gdzieś jadę czy idę to po powrocie mam z 6-7 stron do przeczytania!!!:szok:;-)

Oj Marika, za mało się wgapiasz w tv - teraz tam same dupska, laski trzęsą nimi na potęgę :laugh2:;-)

A ja nigdy nie chodzę wcześniej spać jak o 23-24. Tylko ponieważ na ogół wszystkie lipcówki znikają ok. 20, to sama do siebie przecież nie będę pisać. Czekam teraz na Mariusza aż wróci z treningu i gotuję mu obiad na jutro.

A sama zrywam się jutro rano na tę słodką przyjemność ;)

Aha, Marika no i nie ściemniaj, że masz kwadratowy tyłek. Albo zacznij wreszcie wklejać na forum swoje zdjęcia a nie jakiejś modelki z netu ;-):-D:biggrin2::evil::-p

Ankami ty mi już tu nie wlewaj:):laugh2::laugh2: to naprawdę moje zdjęcie, nawet zgrabnie wyszło(dlatego je umieściłam na forum:):tak: jak byś w realu mnie zobaczyła to byś zapytała z którego zoo takiego słonia wypuścili.hehehehe:laugh2::laugh2::laugh2:
A Mariusz co trenuje? obiadek a co gotujesz?:)

Właściwie mamy tu szpiega - Nicoya, czy możesz potwierdzić tę słoniowatość Mariki? ;)

Mariusz uprawia sobie kulturystykę amatorsko. Teraz właśnie zaczyna "wycinkę", więc na obiady do pracy dostaje tylko kurczaka z warzywami :) nic specjalnego.

nicoya!!!! powiedz im jaka ze mnie kula jak mamucica!! tylko nie tak owłosiona!!:):laugh2::laugh2:
Ankami dieta wysokobiałkowa dla Mariusza?:happy: ma taką dietę? wiem że osoby które ćwiczą taką dietę stosują....

Dobra idę się umyć-dopiero teraz bo junior zaczyna mnie kopać, chyba to siedzenie mu nie pasuje:eek::-p i włączę tv a kompa wyłącze..
to wielki buziak-karaluchy pod poduchy spadam!! do jutra:)

Anna_79
Nie umawiałam się telefonicznie. Natomiast jak trafisz na pustą sale porodową to Ci ją pokażą, a jak będzie zajęta no nie :( Ja nie miałam takiego szczęścia i nie widziałam sal ani na Wyspiańskiego ani w Wojewódzkim. Natomiast w Wyspiańskim trafiłam na bardzo miła panią, która mi wszytko powiedziała ( co trzeba zabtrać, jakie dokumenty, jakie opłaty - poród rodzinny 100 zł jako "obowiązkowy" wolny datek + 10 zł za ubranko dla męża) W Wojewódzkim - 50 zł za ubranko, poród za darmo. Znieczulenie darmowe i tu i tam.

A co do szkoły rodzenia refundowanej z Kasy chorych to pierwsze słyszę, ale być może dlatego na Wyspiańskiego jest taka tania (150zł).

Jak wejdziesz na google.pl to wpisz sobie: rodzić po ludzku bielsko biała; i szkoły rodzenia bielsko - biała - można znaleźć parę fajnych informacji.

reklama
Cześć Lipcóweczki!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Mam na imię Gabi, pzryjmniecie mnie do swojego grona Lipcóweczek?
Ja mam termin na 22.07 ale tak samo jak wy nie mogę się doczekać.

Do góry