reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Marika, Mila, Mucha to po prostu przykład na to, co można zdziałać odpowiednim lansem.

Mila, Natila, przyjemnego pełnego wrażeń uskuteczniania voyeryzmu jutro Wam życzę ;)

reklama
Dzięki dziewczynki za miłe słowa !!!!!!!! Nawet nie wiecie jakiej otuchy mi dodajecie :tak:

Mila chyba pomyśle o zmywarce ale nie miałabym gdzie ją wstawić w kuchni ale się pomysli ;-)

Marika jak chcesz to zapraszam ale może na pysznego pierniczka a nie na sprzątanie ;-) :tak:

Ide na śniadanie !!!

dzień dobry wszystkim:-)
Negri nie przejmuj się ja od paru dni mam taki nastrój, aż mąż musiał mi wczoraj zrobic drinka zebym się uspokoiła, chociaz dla przyjemności nie pijam, a po tym całym ataku smutku padłam jak kłoda, ja chyba boję się uwierzyc ze wszystko jest dobrze i będzie, to się nazywa przeczuwanie kataklizmu, może to brak wiary we własne możliwości...nie bede tu sie rozpisywac bo to skomplikowane
Madzia to przykre ale akie rzeczy czesto sie zdarzaja, mnie tez to spotkało, ale jakos szybko to sobie przetłumaczyłam, jeszcze troszkę i trzeba znowu próbowac, chyba juz można po 3 m-cach, ale trzeba jescze spytac lekarza
Zeberrko, Grubelku kazdy ma prawo do gorszego nastroju, a pokłócic sie to nie grzech:-)

Mariczka, wczoraj nie wchodziłam na forum, bo najpierw zostałam zaciągnięta na 85-lecie Lecha ;-), potem byliśmy na obiedzie, a po powrocie do domu okazało się, że chyba trochę przesadziłam - źle się poczułam i to się przeciągnęło na cały wieczór.
O, właśnie, zapytam o to: dziewczynki, miewałyście w ciąży takie wręcz bolesne uczucie "ciągnięcia" w dół jak przy okresie? Tak jakby te narządy nagle zaczęły dużo ważyć? Mnie wczoraj dość mocno to wystraszyło i przeleżałam cały wieczór. Dziś wszystko wróciło do normy. Przy okresach bardzo często tak miałam, ale w ciąży jeszcze nie.
A Muchę to równie często gdzieś biorą, jak i ją skądś wyrzucają... ;-)

Krwiożerczy Grubelku, wyluzuj. ;-) Faceci to fajny gatunek zwierzaków, nie należy robić im krzywdy. :-):-)
Ankami, ale ja nie zamierzam czerpać satysfakcji seksualnej z tego podglądanka! :-D I Natila pewnie też nie. :-D
Zebrra, jak wymyślą zmywarkę do okien, to na bank kupię sobie takie ustrojstwo. :-):-)

Ankami nie przejmuj się tym badaniem, wydaje mi się ze u takiego maluszka moga wysępowac pewne zakłócenia które o niczym nie swiadcza, na moim badaniu tez tak było o czym pisałam, przestarszyłam się, więc lekarz sprawdzał to jeszcze pare razy i przy pomocy innych programów i powiedział ze to ruchy dziecka mogły wpłynąć na badanie, mój gin to potwierdził, a mojej koleżance dopiero dzień przed porodem powiedzieli ze z sercem dziecka wszystko dobrze,a wczesniej zdiagnozowali wadę serca, także na pewno jest dobrze;-)
Mila ja też czasem czułam ze mnie ciągnie wszystko teraz bardziej to odczuwam punktowo trochę z przodu, trochę z tyłu, ale to pewnie więzadła, czy mięśnie się rozciągają

reklama
Do góry