reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
nicoya, zebrra----zrobilam obydwie surowki!!!czekam na rodzinkę:-) :-) :-)
jestem padnięta, utuptalam się i nogę wykręcilam na śliskiej podlodze:-( :-( :-(
Milego popoludnia:-) :-) :-)

oj ewka ewka rodzinkę ugość, na niewygodnych krzesłach posadź (coby szybko się zmyli) i odpoczywaj.....

ja mam dzisiaj piękny dzień - tylko dla siebie - Duży w pracy do wieczora, nie sprzątam, nie gotuję... :-) skończyłam portret nad którym plułam się od 2 miesięcy, zrobiłam podkład pod kolejny obraz i.... uwielbiam takie dni czasami :-D

Słonecznie to u mnie, na południu :-) . Od rana ładna pogoda, tylko wiatr wieje mocno.
Dzisiaj już po drobnych zakupach, kupiłam na rynku bieliznę (majtusie rozmiar XXL :tak:). Później obiadek u mamci (kurczak pieczony, sałata zielona i jak co tydzień - rosół z makaronem). A teraz leżenie!!
Leciałam do domu od mamy z wywieszonym jęzorem, bo kuzynka zapowiedziała się z wizytą. Sprzątaliśmy z mężem na czworakach: mycie podłogi, odkurzanie, przesuwanie mebli itp), nakupowaliśmy ciastek a tu kuzynka napisała, że jednak nie przyjdzie. Chłop mi teraz poszedł do roboty a ja sama zostałam z tymi ciastkami. I jak się do nich przyssałam tak już kończę hehe :-D . A waga idzie do góry! :no:

Nicoya - jeszcze mam! Zapraszam! Nakupiłam tego jak dla całej armii, a znając swoją słabość do słodyczy to zjem to wszystko jeszcze dziś.
Uciekam obejrzeć jakiś film. A o 16.00 mój ulubiony serial "Na dobre i na złe". Miłego popołudnia!

witam wszystkich :happy:
tymi plackami to chęci narobiłyście, dziś w nocy mój mąż wyjeżdża w delegację, więc będę u mojej mamy leżeć, aby mi smutno nie było i zebym nir wyłaziła z psem, pewnie da się namówić na placki :laugh2: hihi

a od wczoraj opycham się słodyczami :-ppycha

A jutro mnie tu nie będzie :-(bo tam nie ma dostępu do łóżkowego neta

a testu obciążenia glukozą jeszcze nie miałam, dopiero dostałam znowu morf, mocz, jakies Hbs i VDR? ale mam robić po wizycie czwartkowej.

pogoda do bani :wściekła/y:

pozdrawiam serdecznie

Witajcie słoneczka!
ja dziś nie miałam internetu, a później jechałam z teściową i jedną szwagierką do Lubonia odwiedzić drugą szwagierkę:)
W drodze powrotnej zdrowe odżywianie..czyli kebab...popchnęłam go świeżutką bułką....czuje cały czas niedosyt:szok::szok::szok::laugh2::laugh2:...no i dziś była galaretka z bitą śmietaną(Zebrra w tym co ty masz tej firmy tupperwear- rewelacja wyszło ...sernik na zimno...i galaretka z jogurtem a jak efektownie to wyglądało !:):tak: ja sobie też to zamówię, bo to ma moja szwagierka.)
A z tym niejedzeniem słodyczy to od jutra...:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Pastela czyli masz badanie jedno w kierunku kiły a drugie to HBS to jest badanie krwi w kierunku żółtaczki zakaźnej typu B:tak:

reklama
Ale tu dzisiaj pusto! Chyba wszystkich wywiało do rodzinki lub na łono natury :-D.
Ale pewnie zaraz zejdziecie się przed telewizory i przed monitory bo rozpoczyna się "Taniec z gwiazdami" :tak:
A może zrobimy własną wersję programu: "Taniec z ciężarnymi"??;-)

Do góry