reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

zebrra - rękę by podniósł???? na ciężarną???? gdyby tylko mu zadrgała musiałby szukać sobie dobrego adwokata hahaha - a poważnie - on nie z takich :-) poszedłby bez szemrania :-) chyba ze pomarudziłby sobie za drzwiami - ale tego już nie słychać :-D
i Tobie zatem aniołków pod powiekami :-)

.... "łobezarta" ponad miarę i ja znikam :-) - milusich snów reszcie lipcóweczek :-)

reklama
Marika - to nie tasiemiec to głodna dzidzia! :-D

Mila - tylko mój mąż powoli traci zainteresowanie dzidzią (albo tak mi się wydaje). Przez to, że go nie kopie to nie mówi do brzusia, nie głaszcze, nawet ręki nie chce już trzymać. Muszę go do tego namawiać. Ale troszczy się o nas całe szczęście.

Bazylia - na glukozę idę w przyszłym tygodniu ( czyli jakiś 23 tydzień ciąży)

Co tak wszystkie wcześnie spać poszłyście?
Mnie wzięło na prasowanie. Macham żelazkiem już trzecią godzinę hehe. Jeszcze filmiki, powrót chłopa z pracy i można iść spać.
Dzisiaj w TV polecam na TVP1 "Osaczony" (właśnie leci), na TVN "The Ring" - horror i na Polsacie "13 duchów" - także horror. Mrożący krew w żyłach wieczór :-)

Witam wszystkie ciężarówki w słoneczną niedziele:-D :-D :-D
Ale mi apetytu na placki narobiłyście.....SZOK:-p :-p :eek: :eek: :eek:

Dziś mam rodziców na obiedzie i babcie więc zaraz zmiatam do kuchni, do garów...

Krzyś znowy męczy się w nocy i jakąś wydzielinę zwraca!!!!!!muszę poszukać dobrego alergologa, mąż mnie nastraszył że to może być początek astmy oskrzelowej.......(sam na nią choruje):sick: :sick: :wściekła/y: :no: :no: :no: :no:

hej kochane ciężarówki ...
ktoś tu o słonku jakimś... pytam gdzie? bo napewno nie u mnie za oknem - pada deszcz, brzydko ponuro.... teścia musiałam chwilowo na herbatce ugościć - przyjechał po auto Dużego - tak pędził wczoraj (Duży) na placki że urwał tłumik hahaha
grubelku coby nie było że dla ciebie nie starczyło - zapraszam - tak sie rozkręciłam że specjalnie utrę i usmażę dla ciebie :-) ewa też wpadaj - i zabierz ze sobą to słoneczko :-)
mój dzidziolek placków chyba nie lubi - jak się opchałam to do 11 na wieczór tak zapamiętale kopał że aż bolało, dzisiaj skoro świt zaczął znowu swój bunt....
zebrra - zcykałaś i zawróciłaś w połowie drogi? hihihi

reklama
Do góry