reklama
Mówię, że Kulfon. Ale równie dobrze mógł być Bazyl :-)
Bazylia wzięła się od mojego psa, którego posiadałam na spółkę z eks-boyfriendem (vide foto w avatarze). Nie wyobrażajcie więc sobie że nazwę mojego SYNA imieniem psa, suki w dodatku!!! )))))
Bazylia wzięła się od mojego psa, którego posiadałam na spółkę z eks-boyfriendem (vide foto w avatarze). Nie wyobrażajcie więc sobie że nazwę mojego SYNA imieniem psa, suki w dodatku!!! )))))
zebrra
Potrójna mama :)
Bazylia oczywiście, że to moja sprawka zaczęłam wysyłam chłopczykowe fluidy
Nicoya ja się wpraszam do Ciebie na kolację
Nicoya ja się wpraszam do Ciebie na kolację
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Nicoya, skoro zbierasz zamówienia, to ja poproszę... ze śledziem z cebulką. To ostatnio moje ukochane słodycze. :-):-):-)
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Bazylek, to naprawdę Twój psiak?!! Miałam już wcześniej zapytać. Cudny! Uwielbiam ciasteczka! Jak jakieś idzie ulicą, to ja potrafię zrobić w tył zwrot, iść choć kilka kroków za nim i piać z zachwytu. :-):-):-)
zebrra ależ zapraszam serdecznie - może być kolacja ze... śniadankiem hihihi w końcu -jak to było z tym wspólnym łóżkiem? hahahaha
mila tos mnie kobieto zaskoczyła :-) placków ziemniaczanych ze śledziami nie widziałam - ale czego się nie robi..... obawiam się że w lodówce mam tylko rolmopsy - mogą być?
mila tos mnie kobieto zaskoczyła :-) placków ziemniaczanych ze śledziami nie widziałam - ale czego się nie robi..... obawiam się że w lodówce mam tylko rolmopsy - mogą być?
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Nicoyka, ja też takich nie widziałam, ale teraz to jestem gotowa na śledziowo-cebulkowe wszystko...