reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Dziewczyny ja też jem banany w dużych ilościach, ale mnie podżera mąż i co kupie sobie świeże to za chwilke ich nie ma ;-)

Alkmena ja też mam zgage i nie wiem od czego a moja mama mówi że dziecku rosną włoski i muszę się przyzwyczaić ;-) Nie wiem czy to prawda ale już się nauczyłam żyć ze zgagą, ale ja zamiast Manti piję wode :tak:

Ide się położyć bo się zmęczyłam tym segregowaniem ;-) narazie

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

witam popołudniem :-)

alkmena wg mojej teściowej na zgagę nalepiej jeść migdały (może się troszkę pomigdalić? hihihi) nie sprawdziłam bo zgagi nie mam

u mnie zamiast bananów króluje ananas - najpierw były truskawki za które dałabym się pociąć - teraz mnie na ananasy wzięło... hmmm dzidzia nie może się na płeć zdecydować czy jak? :-)

Dobra, przestaję się trząść, nie chcę parówki :) Jak będzie chłopak i zacznę ubierać go w te wszystkie różowe ciuszki które dostałam, to na pewno zostanie pedałem! ;)
:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2:
Bazylia nie wolno ciężarnej rozśmieszać!!!!!! :-D :laugh2: :-D

Alkmena może dzidzia zaczyna już trochę uciskać żołądek mi też już zaczyna się zdarzać...

Zebrra ja mam ślepote i klawiatury nie widzę BANANOJADZIE jeden !!! :-p

negri - tez coś takiego słyszałam... mam jednak nadzieję, ze to od czegoś co zjadłam i wkrótce mi przejdzie

nicoya - migdałów niestety nie mam dlatego ssię manti

Grubelku - ten mój maluszek to powoli zacznie mi uciskać wszystkie organy... najpierw pęcherz, teraz żołądek :)

Zebrra, Bazylia na przykładzie swojego spedalonego fryzjera dokładnie opisała to, o co mi chodzi :)
Ja znam kilku gejów spoza Polski, część z nich to prawdziwi artyści i nawet pasują im te futerka wokół szyi ;) A już np. taki przedwojenny typ (o ile o czymś takim można mówić) homoseksualisty kojarzy mi się z niebywałą wytwornością. Nie to co dzisiejsza nachalność!
Żeby nie było - panie obnoszące się ze swoimi beretami też działają mi na nerwy ;)

Aha, no i chyba muszę stworzyć związek kolejnej mniejszości: kobiet z dużymi stopami! ;) Czy któraś ma podobny problem?
Oczywiście nie kupiłam sobie żadnych butów, bo tych które mi się podobały nie robią w moim rozmiarze :( Tylko jakaś ohyda, która wygląda jak obuwie ortopedyczne, fuj.

Zebrra, to zobacz o ile jestem niższa od Ciebie, a też noszę 41 i naprawdę na wiosnę i lato ciężko mi znaleźć ładne kobiece buty/sandały. Ty nie masz z tym problemu?

reklama
Jejciu dziewczyny ja się chyba schowam bo noszę 37 czasami 38 ;-) ale też nie mam tak pięknie z kupnem butów :tak:

Alkmena to może te nasze mamy mają trochę racji ;-) Ale wiecie co kiedyś przeczytałam mity dotyczące ciąży i jak kumpela odda mi gazete to Wam je napisze bo śmiałam się z nich chyba z godzine :-D Próbka: jak kobieta ciężarna poleje sobie brzuch wodą to dziecko będzie alkoholikiem :-D :-D :-D lub kobieta w ciąży nie może zakładać nogi na nogę jak siedzi bo zgniecie dziecku główkę :-D :-D :-D to mnie mega rozśmieszyło

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Do góry