reklama
Alkmena
mama 2007 i 2015
marika - ja mam wszystkie piosenki z trzech części Pana Kleksa i całe Fasolki jak kiedyś mąż mi puścił pierwszy raz "Podróż w krainę baśni" to się popłakałam ze wzruszenia bo przypomniało mi się dzieciństwo
Grubelku - ja mam nadzieję, ze do tego czasu wojsko będzie nieobowiązkowe
zebrra - ja po zrobieniu sniadania mężowi o 6.30 zjadłam 2 ostatnie banany
mila333 - a ile czekałaś na wyniki glukozy?
Grubelku - ja mam nadzieję, ze do tego czasu wojsko będzie nieobowiązkowe
zebrra - ja po zrobieniu sniadania mężowi o 6.30 zjadłam 2 ostatnie banany
mila333 - a ile czekałaś na wyniki glukozy?
zebrra
Potrójna mama :)
Ankami ciekawość zaspokojona a co do adopcji dzieci przez homoseksualistów, to ja też nie mówię TAK, ale homoseksualistom zdecydowanie!!!!
Grubelek
mamy lipcowe'07
Alkmena ja też na to liczę, że tylko armia zawodowa będzie... no ale to jeszcze ok 20 lat więc nie ma się co martwić
zebrra
Ja w ogóle nie mam z tym problemu, dla mnie każdy może żyć tak jak chce i według własnego sumienia... Homoseksualista to dla mnie taki sam człowiek jak każdy, a to co robi w łózku i z kim, w ogóle mnie nie interesuje.. Sprawa adopcji dzieci, to zupełnie inna kwestia i tu już niestety nie jestem tak liberalna... Aborcja - tu równiez uważam, że każda kobieta moze sama zdecydować, według siebie i swojego sumienia, a poza tym aborcja zawsze była jest i będzie, pytanie tylko w jakich warunkach? A co do eutanazji, to nie chciałabym kiedyś leżeć sparaliżowana na łóżku, z odleżynami, nie mogąc samodzielnie zrobić nic i nie móc zdecydować o swoim losie...
zebrra
Alkmena mi też banany już się skończyły...buuu
Wróciłam z zakupów! Z pełnym bagażnikiem i z pustym portfelem
Kupiłam łóżeczko Radek VII firmy Klupoś, kolor słomkowy.
Za chwilę jadę grzebać w ciuszkach po bratankach, może coś wygrzebię dla synka.
Dziewczyny leżcie i odpoczywajcie! Żeby żadnego falstartu nie było!
Do usłyszenia wieczorkiem! Papa
Mój zakup:
Kupiłam łóżeczko Radek VII firmy Klupoś, kolor słomkowy.
Za chwilę jadę grzebać w ciuszkach po bratankach, może coś wygrzebię dla synka.
Dziewczyny leżcie i odpoczywajcie! Żeby żadnego falstartu nie było!
Do usłyszenia wieczorkiem! Papa
Mój zakup:
Grubelek
mamy lipcowe'07
hihihi... babanojady!!! Ja tam wolę jabłuszka!
Anka wyjaśniła co miała na myśli i jasna sprawa. Przyznam szczerze, że nie znoszę jak mój dobry kolega gej-fryzjer ociera się seksownie tyłkiem o ściany i za każdym razem muszę oglądać jego owłosiony brzuch bo nosi krótkie koszulki jak podlotek z dyskoteki. Aż przestałam do niego chodzić z włosami bo mnie wkurzał na maksa (jak wielu gejów jest megalomanem i mitomanem). Ale nie można generalizować oczywiście, mam też kolegę geja który nie obnosi się ze swoimi skłonnościami, jak siedzi ze swoim parterem w knajpie, to spokojnie rozmawiają jak dwoje zwykłych facetów i niejedna już dała się na to nabrać i straciła dla niego głowę...
Dobra, przestaję się trząść, nie chcę parówki Jak będzie chłopak i zacznę ubierać go w te wszystkie różowe ciuszki które dostałam, to na pewno zostanie pedałem!
Dobra, przestaję się trząść, nie chcę parówki Jak będzie chłopak i zacznę ubierać go w te wszystkie różowe ciuszki które dostałam, to na pewno zostanie pedałem!
reklama
Alkmena
mama 2007 i 2015
Grubelku - też jem jabłka w dużych ilościach ostatnio ścieram sobie na tarce 4-5 szt. i jem łyżeczką taką papkę
Od wczoraj z przerwami mam zgagę - nie wiem od czego biorę pół tabletki Manti i mi przechodzi
Od wczoraj z przerwami mam zgagę - nie wiem od czego biorę pół tabletki Manti i mi przechodzi