reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anka, mój Marcin twierdzi, że pan Kleks to gej, a ja się okropnie bałam armii wilkołaków i doktora Pajchiwo :-) Moim zdaniem Pana Kleksa ktoś kręcił po jointach ale uwielbiam tą bajkę, zwłaszcza piosenki.
Zebrra, ale jaja!! drżę przed jutrzejszym usg. Nie chcę siusiaka we własnym brzuchu!!! ;)))

reklama
No właśnie Bazylia, w kinie jak maszerowały te wilkołaki to odwracałam głowę ;) A dla Mariusza to po prostu fragment z muzyką TSA ;)

I też nie chcę teraz potwierdzać płci dziecka, po tej Zebrrowej siurpryzie ;)

Hej kobietki :-)

Jakie macie plany na dziś ???? Ja mam zamiar posegregowac ciuszki które dostałam od szwagierki ;-) A i w galerii wrzuciłam Wam linka do tych fotek co ostatanio pisałam :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Witajcie jestem z powrotem :) Widzę, że za mną tęskniłyście :-) :-) :-)

No więc jestem po wizycie u gina, która przebiegała według tego samego schematu co zwykle, w zwiazku z czym niewiele się dowiedziałam, ale też o nic nie pytałam... :-D Standardowo usłyszałam zachwyty nad moją morfologią, co z tego, że krwinki biłae (WBC) 13,00 - jak zwykle... Dostałam skierowanie na jakieś CRP, musze poszukać w google, bo nie mam pojęcia co to... No i oczywiście dostałam też skierowanie na ulubiony przez wszystkie ciężarówki test obciążenia glukozą (nie wiem dlaczego, ale myślałam, że jakimś cudem mnie to ominie :-D :-D :-D ). Zaliczyłam jeszcze fotel ginekologiczny...czego po prostu nienawidzę, ale widziałam też dzidziolka (3 raz w tym tygodniu). Więc wybaczyłam ten fotel... :)

Grubelku widzę, że to nawet nie szok pozebrrowy, ale prawdziwa trauma pozebrrowa :) Przestraszyłam Was, co??? :tak: :tak: :tak: No cóż, sama pewnie już się nie dowiem co to za dzidzia tak mnie kopie przynajmniej do porodu :))
A co do bananów Kochana to dzisiaj nie zjadłam jeszcze ani jednego, ale wszystko przede mną :) Z całą pewnością tę ciążę mogę nazwać bananową ;-) ;-) ;-)

Ankami nie dość, że Pan Kleks gejowsko-pedofilski, to jeszcze niepoprawny politycznie, bo chyba właśnie z Kleksa pochodzi "Kaczka Dziwaczka" :-) :-) :-)

A tak swoją drogą: zdecydowane TAK dla gejów i lesbijek, wszystkich mniejszości, aborcji i eutanazji!!!!!

Zebrra, ale numer!!! :-) I wielce dosłowne jaja. Może zrób 3D - wtedy kolejna już w IV RP afera pisiurkowa powinna się definitywnie wyjaśnić :-D.
Patina, na Twoim miejscu ponowiłabym badania u innego lekarza. Strzeżonego Bozia strzeże.
Biedronka, witaj. Jak miło czytać takie pozytywne wieści! :-)
Ankami, Mało Szanowna Koalicja prędzej zakaże emisji "Pana Kleksa" z racji nie pochwalanego przez nią pochodzenia jego autora... :-D

reklama
Do góry