reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Hej
Pogoda znowu piękna..Nicoya że ty jeszcze siłę miałaś na zakupy-podziwiam:szok::tak:
Grubelku ja też zaczęłam się bać jak Zebrra napisała że Zuzia to chłopak :-próżnie jest z tym usg-mój czy twój synek równie dobrze mógł pokazać palca (środkowego mamusiom )jakoś od spodu a lekarz zaraz pomyślał że to armatka:laugh2::laugh2::laugh2::eek:...hm... to jest zagadka, dlatego jak zacznę kupować to neutralne kolory ciuszków jak zieleń, żółty itp..a jak się urodzi to się chłopa wyśle po wcześniej wypatrzone ciuszki:tak: widzę że pierzesz...ja prałam jakieś 3 tyg przed terminem:tak:
Magdalenko nie za dużo pracujesz?? odpocznij troszkę!!
Ewa a co do usg prenatalnego( czy coś tam) to nie słyszałam...wiem o badaniach prenatalnych dla kobiet po 35 roku życia, wielką igłą pobiera się wody płodowe..itp....a połówkowe to połówkowe;-)

reklama
Marika ja maniakalnie piorę chyba z przyzwyczajenia. :baffled: Jak piorę Julki to odrazu tego malucha też. Ale potem pewnie jeszcze raz bo i tak będę prała malutkie ciuszki po Julce, które leżą na razie schowane. A piorę bo się przyzwyczaiłam że małe ciuszki pierze się zanim założy, pewnie bez sensu... :baffled: Mogłabym to zrobić rzeczywiście później ;-) Tylko ja tak lubię takie wyprane pachnące... :happy: W sumie do niedawna jeszcze prałam nowo kupione ubrania Julki a to już była przesada :szok:

Grubelku czemu przesada-po prostu tak się cieszysz że już chcesz aby było świeżutkie i takie czekało na dzidzię:):tak: i tak jak mówisz później będziesz znowu to prać:):laugh2::laugh2: a prać trzeba bo nie wiadomo przez ile rąk takie ciuszki przeszły i gdzie leżały:tak:

Zjadłam jabłuszko..i myślę co na obiadek..

Dziewczyny, wczoraj cały dzień skakałam przy moim chorym Mariuszu. Chcieliśmy chwilę sobie odpocząć, włączyliśmy Akademię Pana Kleksa i po 3 kwadransach usnęłam. Wszystki bajki i baśnie zawsze dobrze na mnie działały ;) Mam jeszcze mnóstwo bajek na winylach i zamierzam mojemu dziecku puszczać je przed snem :)
Tylko ja się tak przyzwyczaiłam, że do dziś jak zasypiam, musi grać jakaś muzyka.

Przed chwilą wcięłam całą miskę sałatki :szok:
I chyba pojadę kupić sobie buty - wczoraj fajne wypatrzyłam w sklepie.

ja też Grubelku przeżywam..i o męskim przyrodzeniu non stop myślę-a mówią o nas feministki a synów chcemy rodzić:-p:-p..Zebrra nam zrobiła" terapię wstrząsową":wściekła/y: klapsy na "pupę" dla Zebrry!!:laugh2::laugh2: coś dzisiaj się ukrywa ten pasiasty stwór:) (mam nadzieję że nic się nie stało):-(

Ankami mój mąż sobie ściągnął tego kleksa-zna go na pamięć i piosenki ostrowskiej "podróż w krainę baśni"(chyba tak ta piosenka się nazywa-mi się ona podoba...ale ten film...hm...nie specjalnie...to mnie dzieli z Jarkiem bo ten by mógł to na okrągło oglądać:-p

Marika skąd ściągał :confused: bo ja ostatnio też narałam ochoty na Kleksa i muszę się rozejrzeć (chodzi mi o adres stronki) A Zebrra pewnie dalej wcina banany :laugh2: :-D :laugh2:
Chociaż wiesz Marika teraz tak pomyslałam że mogą nadejść takie czasy że armia się nam o synów upomni... :wściekła/y:

Marika, piosenki z bajek z naszego dzieciństwa (chociaż Mariusz jest sporo starszy i czasem pamięta całkiem inne bajki i programy niż ja) to podśpiewujemy sobie z Mariolkiem codziennie ;)
Mnie akurat Pan Kleks przerażał gdy byłam dzieckiem, wtedy w ogóle wielu bajek się bałam, ale dziś mam do nich ogromny sentyment.

A o Zebrrę się tak nie martw, zdaje się, że coś pisała o dzisiejszej wizycie u gina... :)

reklama
A w ogóle to wczoraj tak gorzko się śmialiśmy, że choć to sam Brzechwa, to niebawem PiS powinien zakazać emisji i dystrybucji Akademii Pana Kleksa, bo to taka gejowsko-pedofilska bajka (Dorośli faceci zabawiający się z gromadką małych chłopców) ;)

Do góry