Ewa Białystok - mój mężulek się odzywa, że każdy chłop potrafi zmienić radio w samochodzie, byleby kostka spasowała.:-) Skoro to dla nich taki pikuś to daj się komuś wykazać hihi. A jaki jeszcze będzie dumny, że z niego taki fachowiec hehe
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Anna witaj
Na jakie łózeczko się zdecydowałaś?
Na jakie łózeczko się zdecydowałaś?
Grubelek
mamy lipcowe'07
Witam w piąteczek!
Zebrra ale JAJA z Twoim dzidziusiem Szok! Ale gratulacje!!! Teraz to juz pewnie do końca będziesz czekać na niespodziankę :-)
Jak tak sobie wczoraj o tym przeczytałam to się zaczęłam "bać" . Wczoraj dopadłam super sklep z ciuszkami renomowanych firm (końcówki serii itp) i nakupiłam bardzo dużo samych chłopięcych.... i teraz sobie myślę że jak ja będe miała córeczkę to na siłę ją "zakuję" w te ciuchy ;-)
Tylko jak mi lekarz powiedział że to chłopak to chyba mu się siusiak niwe wchłonie
No to miłego dnia wszystkim ide robić jajecznice
Zebrra ale JAJA z Twoim dzidziusiem Szok! Ale gratulacje!!! Teraz to juz pewnie do końca będziesz czekać na niespodziankę :-)
Jak tak sobie wczoraj o tym przeczytałam to się zaczęłam "bać" . Wczoraj dopadłam super sklep z ciuszkami renomowanych firm (końcówki serii itp) i nakupiłam bardzo dużo samych chłopięcych.... i teraz sobie myślę że jak ja będe miała córeczkę to na siłę ją "zakuję" w te ciuchy ;-)
Tylko jak mi lekarz powiedział że to chłopak to chyba mu się siusiak niwe wchłonie
No to miłego dnia wszystkim ide robić jajecznice
hej ciężarówki kochane
wczoraj już nie miałam siły tu wejść, Marika pogoniła mnie po lesie i działce - tyle na swieżym powietrzu to ja przez cały tydzień nie jestem heheheh. Wróciłam, Duży jeszcze na jakieś zakupy mnie wymarudził i padłam....
zebrra hihihihihi no to nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć się do gratulacji Jasia :-)
ewa z radiem to na obojętnie jaki serwis - tylko że płacić cholercia trzeba... zostaje więc rama oszczędnościowa i szukanie chłopa :-)
wczoraj już nie miałam siły tu wejść, Marika pogoniła mnie po lesie i działce - tyle na swieżym powietrzu to ja przez cały tydzień nie jestem heheheh. Wróciłam, Duży jeszcze na jakieś zakupy mnie wymarudził i padłam....
zebrra hihihihihi no to nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć się do gratulacji Jasia :-)
ewa z radiem to na obojętnie jaki serwis - tylko że płacić cholercia trzeba... zostaje więc rama oszczędnościowa i szukanie chłopa :-)
Zebrra - właśnie się nie zdecydowałam. Kupię pierwsze lepsze, które mi się spodoba. Myślę, że tam będzie duży wybór. Ale chyba zrezygnuję z ciemnego drewna. Do sosny łatwiej będzie mi dokupić komodę i w przyszłości szafę. Zastanawiam się jeszcze nad łóżeczkiem z Ikea, napisałam o tym w wątku zakupowym:
Grubelek
mamy lipcowe'07
Wrzuce napewno tylko ja właśnie pranie uskuteczniam i oczywiście piore wszystko ale jak wyschną to napewno... :-)
reklama
magdalenka33
Zaangażowana w BB
Dziewczyny wczorajjak wrocila z pracy to bylam tak padnieta , ze nie mialam sily nawet patrzec w kierunku kompa , zaraz wychodze dalej " popracowac"... zycze wam wszystkim milego dzionka i smacznego sniadanka