reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Witajcie U mnie emocje jeszcze nie opadły...
Ewa witaj Kochanie, rzeczywiście męczy Cię bezsenność...oby jednorazowo! Wylecz ten katar!
Ewa witaj Kochanie, rzeczywiście męczy Cię bezsenność...oby jednorazowo! Wylecz ten katar!
Grubelek
mamy lipcowe'07
Witajcie!
Zebrra gratulacje córuni!!! To mamy kolejną synową :-)
Ewa wysłałas męza o 3.00 do apteki?
Mi za to synalek zasnąć nie dawał przewracał się i kopał i chyba tak całą noc, bo co się obudziłam to brykał
Zebrra gratulacje córuni!!! To mamy kolejną synową :-)
Ewa wysłałas męza o 3.00 do apteki?
Mi za to synalek zasnąć nie dawał przewracał się i kopał i chyba tak całą noc, bo co się obudziłam to brykał
Grubelek
mamy lipcowe'07
To dobrze że pojechał i to sam
A na katar to chyba nic nie pomoże. Sam musi przejśc. Ja tak miałam w lutym. Też kropelki i jeszcze wodę morska - podobno ciężarne mogą. Ale wszystko to mało skuteczne... :-(
A na katar to chyba nic nie pomoże. Sam musi przejśc. Ja tak miałam w lutym. Też kropelki i jeszcze wodę morska - podobno ciężarne mogą. Ale wszystko to mało skuteczne... :-(
zebrra
To może ten Twój mąż ma jednak w sobie coś dobrego????
Dla mnie na katar doskonały jest olejek Oilbas, świetnie wyciąga i Sterimar - to roztwór soli morskiej
Dla mnie na katar doskonały jest olejek Oilbas, świetnie wyciąga i Sterimar - to roztwór soli morskiej
Grubelek
mamy lipcowe'07
No własnie soli morskiej - mój mąz mówi "morze do nosa" - ja używałam Marimar czy cos takiego.
A olejki tez sa fajne tylko na mnie nie działają ja katar mam nawet latem czasami przechodzi a potem znowu wraca
A olejki tez sa fajne tylko na mnie nie działają ja katar mam nawet latem czasami przechodzi a potem znowu wraca
Grubelek
mamy lipcowe'07
Hmmm olewanie to chyba dobry sposób... i badź tu dobra i się staraj. Olewac trzeba!!!
reklama
zebrra
Ewa Słonko to najlepszy sposób jaki znam, jak mu pokażesz, że właściwie, to przestało Ci zależeć, to on się zastanowi nad sobą, naprawdę z doświadczenia wiem, że to działa!