reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Hihihi my na szczęscie mamy fotelik-nosidełko po Julce, a najlepsze jest to że jeszcze w październiku przygotowałam go do sprzedania tylko nie było okazji żeby zawieźć do komisu. Na szczęście , bo już przecież byłam w ciązy... :-D

reklama
Marika zastanów się jeszcze, czy na pewno dla Oli samo siedzisko, bo z doświadczenia wiem, że jak zaśnie, to nie zdaje to egzaminu... Moja Wika jeździ do tej pory w takim, własnie po to, żeby mogła oprzeć głowę jak śpi...
Tak swoją drogą jakbym pokazała Olafowi tą aukcję to by się wściekł... my 2 lata temu kupowaliśmy ten fotelik za 430pln...

zebrra- ja też sie wsciekłam, sama kupiłam taki ok 2 lat temu za 379 zł!!!!!w promocji!!!a to zdziercy,dobrze że na dlugo starcza, Krzyś waży 23 kilogramy więc jeszcze posluzy:-) :-p :zawstydzona/y:

teraz znalazlam za 250 zl nosidełko i bede je miala bo to tylko na ok rok, Krzysiowi kupilam za ogromna kase 6 lat temu nosidelko (ok 600 zl) a sprzedalam za 180 po roku więc myślę że się nie oplaca, kolejny fotelik ma być pożądny.
Wozicie nosidelka z przodu czy z tyłu???i przodem czy tyłem do kierunku jazdu????:confused: :confused: :confused:

Ewa ja teraz dostanę od siostry ciotecznej fotelik graco, ale tylko do 7 kg, wozi się go z tego co wiem tylko tyłem do kierunku jazdy... ja zawsze z tyłu, bo mam poduszki powietrzne...

reklama
Do góry