reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam o poranku:-) :-) :-)

Zebrra hej ---ale Ci fajnie, ja mam połówkowe takie profesjonalne,płatne w przyszłą środę 21.03 ( 1 Dzień wiosny), ale 15, w ten czwartek mam bezpłatne w szpitalu to bde miała porównanie, chociaż już sie przekonałam że ta lekarka to WIELKI KONOWAŁ!!!!!!
a ty płacisz????nagrywasz????ja tak bo to tylko 30 zł więcej z nagraniem..;-)

Krzyś w nocy ok 3-4 rano zaczyna pokaszliwac, tak już 2 tydzień, wydaje mi się że to przez nosek bo potem wogóle.......tak myślę że to może już zatoki????czym się objawiają????zwrócił dziś taką wydzielinę zielona?????POMOCY MAMUSIE!!!Polece do lekarki i może jej zasugeruję????

Miłego dnia:-) :-)

reklama
Witajcie :)

Ewa ja mam opiekę medyczną w EnelMedzie opłacana przez pracodawcę...nie wiem jak z nagraniem, bo wcześniej nie pytałam, ale płytę wezmę, bo moze się uda :) Ja też 15-go mam USG połówkowe w szpitalu :) Też dla porównania ;)

Co do zatok, to niestety sama na nie choruję, ale nie wiem czy objawy u dziecka różnią się od objawów dorosłych... mnie boli czoło (zatoki czołowe) i po obu stronach nosa (nosowe)

Ewo ja też mam 21.03 Usg w szpitalu 4d jak sie uda (lekarz ma dyzur), a jak nie to 24.03... Jeżeli chodzi o Krzysia to lepiej do lekarza bo z kaszlem nie ma żartów. :tak:

Napewno polece do lekarza tylko że ok 13 bo wiadom jakie po weekendzie kolejki w przychodni.Krzyś właśnie jedyne na co się skarży to ból głowy:-( :-( :-(
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: SZKODA MALUCHA!!!!!

Mój brzuszek przypomina piłkę, taki napompowany że tłuszczu nie widać:-p :eek: :szok: , chyba mi też ramiona schudły, teraz mam fazę na oglądanie się w lustrze.
Mój mąż dziś stwierdził że czas kupić fotelik samochodowy dla dzidzi:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: hihihihihihi, to mu delikatnie mówię ze może łóżeczko najpierw???ale miałam ubaw....i chciał już taki jak jezdzi Krzys?????trzeba było sie natłumaczyć że 1 rok to w nosidełku.......niepowiem zaskoczył mnie totalnie:happy: :cool2: :dry:

My przy Wice mielismy taki fotelik od 0 do 18kg, ale jakpojawiły się foteliki-nosidełka, to powiedziałam, że jesli bedę miała jeszcze dziecko to tylko taki fotelik :)

Dzień dobry:)
My już po śniadanku, pranie wstawione...normalnie szok że o tej porze tyle zrobiłam:zawstydzona/y: albo to przez to słonko-albo to że poszłam o 21 spać...:laugh2::szok:

Zebrra cieszę się że babski wypad dobrze Ci zrobił i "wypoczęłaś":)
Daj znać jak po połówkowym:)

Ewo dobrze Ci radzą do lekarza z Krzysiem! jak zielona wydzielina to najczęściej tak jak piszesz zatoki:tak:(mogą ale nie muszą)

cześć dziewczyny ;-)

Anna - fajne łabądki (te na 3 fotce również :laugh2:)
zebrra - ja muszę czekać, aż do czwartku godz. 18 :-( na usg połówkowe. A dzidziusia nie widzieliśmy od stycznia, bo nasza gin. stwierdziła, że poczekamy do 23 tyg. :baffled: a, ze dziecko już słyszy to nie będziemy go niepokoić niepotrzebnie USG. :confused: Więc czekam na Twoją relację ;-)

A z tego co czytam to Wy chodzicie i prywatnie i państwowo? Ja na to nie wpadłam, ale zresztą u mnie w przychodni to gin. tak nieprzyjemne, że nawet się tam nie wybieram.

oby ten tydzień był słoneczny i cieplutki :-)

No widzisz Ewo oni już tacy są czasami potrafią myśleć i miło zaskoczyć ;-) :szok: .
Wiecie mój też mnie wczoraj zaskoczył: postanowił kupić naszej córeczce (czyt. synkowi) super wypasionego Jeepa na akumulator :-) , myslałam że z krzesła spadnę. I go kupuje.... Cieszę się ogromnie tylko sobie tak myslę że to może taki egoizm... sama nie wiem mam jakies wyrzuty sumienia.
Ale z tym że to też dla drugiego dzidziusia to mnie bardzo zaskoczył.

reklama
Zebrra ja do Oli miałam to nosidełko-fotelik z daszkiem:) ale dałam do komisu-teraz znowu muszę kupić.Fotelik taki "zwykły" (taki jak ty od 0-18)mam, Ola w nim jeździ.gdy to mniejsze podrośnie będę musiała kupić Oli tylko takie pod dupsko(wiesz o co chodzi...) bo już mi się nie będzie opłacało kupować drugiego fotelika,

Do góry