reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

alkmena - Dużemu pomogło i to bardzo (teraz czasami sobie chrapnie - ale przed usunięciem to kubki z półki spadały hehe), czasami powodem chrapania jest krzywa przegroda nosowa (to też miał badane ale ma prostą) - więc jeśli o twą koleżankę chodzi musi sama iść najpierw do laryngologa... Duży skierowanie miał na operację też i dlatego że te migdały strasznie mu siały (co chwila przeziebienie i zatoki, później uaktywnił się i gronkowiec) czekał miesiąc z NFZ-tu, prywatnie to kosztuje 3500 zł + pobyt w szpitalu

reklama
Zebrra ja do tego sklepu schlecker...czy AS jeżdżę co te wkładki tam są....muszę się rozejżeć...kupuje tam ten płyn do wc

Ankami - Świat Seriali kupuję od pierwszego numeru :) Dzięki niej wiem co się dzieje w serialach bo bardzo rzadko oglądam TV :) A serial Grey's Anatomy odkryłam ze 3 tygodnie temu i ściagnęłam z netu wszystkie odcinki :) no a teraz to jestem na bieżąco :)

Nicoya - ona zaczęła chrapać ze 4 lata temu więc nie wiem czy jej się przegroda przekrzywiła :) Powiem jej, zeby wybrała się do laryngologa bo ostatnio jej mąż narzeka, ze chrapie coraz głośniej :-)

Grubelku - nie wiem czy bym dała radę spać w staniku - mi gin o tym na razie nic nie mówiła :)

ewa jesli mówisz o tych szpilkach to zazdroszczę jeśli możesz je teraz nosić - ja niestety musiałam wszystkie swe obcasy do szafki schować i zapierdzielam teraz na płaskim (balerinki) ... a dwa - bałabym sie z allegro bez mierzenia.... wiem - ja z tych co skrzydełka podcinają :-D

Ewa, w ciąży zamierzasz w takich pomykać? :surprised: Nie lubię z pantofelków z odkrytymi palcami, ale ogólnie te się bardzo zacnie prezentują, zwłaszcza te w kwiatki :) Tylko ja to na takim obcasie bym się od razu zabiła ;)

Alkmena, a gdybyś miała jakieś uwagi co do treści/wyglądu ŚS to wal śmiało. Przydadzą im się takie informacje, tym bardziej że szykują jakieś zmiany.

Ewa jak dla mnie cudnie słodkie, uwielbiam takie butki ja bym kupiła czerwone :tak: Szkoda że z uwagi na miejsce zamieszkania nie mam gdzie i jak w takich chodzić. Ale kiedys tylko wysokie obcaski nosiłam :-) Kiedy to było....

reklama
ja też w balerinkach latam, ale całe dorosłe życie na szpilkach i nie mogłam się oprzeć....to na urodziny ,mówiłyście że mam kupić coś sobie,więc mam:-) :-) :-)

Do góry