alkmena - Dużemu pomogło i to bardzo (teraz czasami sobie chrapnie - ale przed usunięciem to kubki z półki spadały hehe), czasami powodem chrapania jest krzywa przegroda nosowa (to też miał badane ale ma prostą) - więc jeśli o twą koleżankę chodzi musi sama iść najpierw do laryngologa... Duży skierowanie miał na operację też i dlatego że te migdały strasznie mu siały (co chwila przeziebienie i zatoki, później uaktywnił się i gronkowiec) czekał miesiąc z NFZ-tu, prywatnie to kosztuje 3500 zł + pobyt w szpitalu
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Marika nawet nie wiedziałam, że te produkty są u nas dostępne...
Alkmena
mama 2007 i 2015
Ankami - Świat Seriali kupuję od pierwszego numeru Dzięki niej wiem co się dzieje w serialach bo bardzo rzadko oglądam TV A serial Grey's Anatomy odkryłam ze 3 tygodnie temu i ściagnęłam z netu wszystkie odcinki no a teraz to jestem na bieżąco
Nicoya - ona zaczęła chrapać ze 4 lata temu więc nie wiem czy jej się przegroda przekrzywiła Powiem jej, zeby wybrała się do laryngologa bo ostatnio jej mąż narzeka, ze chrapie coraz głośniej :-)
Grubelku - nie wiem czy bym dała radę spać w staniku - mi gin o tym na razie nic nie mówiła
Nicoya - ona zaczęła chrapać ze 4 lata temu więc nie wiem czy jej się przegroda przekrzywiła Powiem jej, zeby wybrała się do laryngologa bo ostatnio jej mąż narzeka, ze chrapie coraz głośniej :-)
Grubelku - nie wiem czy bym dała radę spać w staniku - mi gin o tym na razie nic nie mówiła
http://www.allegro.pl/item172296754_rewelacja_usa_eleganckie_super_modne_r_39.htmlznalazłam, jak wam sie podobaja???zamawiam czarne
ewa jesli mówisz o tych szpilkach to zazdroszczę jeśli możesz je teraz nosić - ja niestety musiałam wszystkie swe obcasy do szafki schować i zapierdzielam teraz na płaskim (balerinki) ... a dwa - bałabym sie z allegro bez mierzenia.... wiem - ja z tych co skrzydełka podcinają
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ewa jak dla mnie cudnie słodkie, uwielbiam takie butki ja bym kupiła czerwone Szkoda że z uwagi na miejsce zamieszkania nie mam gdzie i jak w takich chodzić. Ale kiedys tylko wysokie obcaski nosiłam :-) Kiedy to było....
reklama