reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

ewo nie wiem co bo strona wskakuje że nie zostało znalezione:(:-(
Zebrra są dostępne, jest sklep"niemiecki" ale polskie kosmetyki też są, a tej firmy jest puderek dla dzieci, duża oliwka..jest sporo produktów i przyznam że często tam jeżdżę, bo te rzeczy są dobrej jakości, kumpela pokazała mi ten sklep bo ona kupuje tam wszystko nawet tampony:)
Grubelek spanie w staniku nic nie da przeciwko rozstępom, bo i tak w staniku gnieciesz te piersi leżąc-tylko się umęczy człowiek bo niewygodnie:tak:
Wiecie co ja to się już rozglądam za gaciami takimi elastycznymi po porodzie albo pasem poporodowym....wiem że to nie sprzyja odchudzaniu bo rozleniwia mięśnie brzucha ale zawsze chociaż troszkę można się pościskać...

reklama
marika skróć sobie adres stronki o "znalazłam" to ci wyszuka :-) a po gacie zapraszam do mnie hahahah

ewa jeśli to na urodziny - TO KUPUJ choćbyś miała tylko sobie założyć i popodziwiać :-D

Marika ja tam w niczym nie spałam i nie śpię :no: a takie wielkie majtochy z pasem mam 2 pary i są straszne nigdy juz nie dam sie w nie zakuć... chociaz zobaczymy po porodzie ;-) :-p

Byłam w aptece pytałam o butelki avent-oczywiście nie ma, można zamówić ale polecała mi tą butelkę balonik canpol-powiedziała że niczym się nie różnią-jedynie ceną i nazwą firmy...kurcze ona wie lepiej jest farmaceutką:tak: i teraz nie wiem..na razie tylko się orientowałam.

Wróciła z pracy moja szwagierka i pije kawkę z moją teściową a ja jak taka dupa....chce kawy!!! Opierdzieliły mnie że nie mam pić!bo lekarka lek przepisała-nadal go nie kupiłam bo po co teraz moje ciśnienie to 108/78 kupiłam rozpuszczalną neske...ale już dziś jedną wypiłam i starczy-zrobię sobie inkę do towarzystwa.. :-( ale ciśnienie mam niziutkie....

Ewo szpilki cudne,. szkoda tylko, że w takich bym się zabiła... a druga sprawa, że przy obecnej wadze pewnie wbiłabym się w podłoże i tak już została... :)

Marika poczytaj sobie opinie mam o butelkach i innych cudach na innych wątkach czy innych forach, bo najczęściej odradzanymi są właśnie baloniki canpola...

reklama
marika zwykłe z pasem ściągającym (bo nie różnią się od poporodowych niczym oprócz nazwą na kartoniku) 28 i 32 zł

Do góry