reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

marika - mi też z lewego leci dużo więcej :baffled: no ale co zrobić :eek:

zebra - a gdzie jest ten sąd? Nie dość, że musisz jechać to jeszcze pewnie dojdzie stres... Chyba pisałaś o tym wypadku... coś mi się przypomina

Nicoya - przepraszam za niedyskretne pytanie: czemu śpicie osobno?

reklama
Alkmena, no jak by Ci to powiedzieć... ten artykuł ze Świata Seriali, to na podstawie mojego tekstu, napisałam im ze 3 strony, zrobili z tego 1, żeby za dużo widzom nie zdradzać :) pisałam już, że Mariusz tam pracuje. No i siłą rzeczy ja czasem dorabiam.

Zebrra, jak się nie zmieścimy to się przeniesiemy na łono, ale natury ;) może do jakiegoś lasu? ;)

Popieram Marikę - wolność cyckom. Przed ciążą w ogóle nie nosiłam staników :)

alkmena (piękny suwaczek)to już od czasów kiedy zamieszkaliśmy razem -Duży tak chrapał że po którejś z rzędu nieprzespanej nocy pełna morderczych pomysłów stwierdziłam że to bez sensu się tak męczyć (ja go rankiem aż nienawidziłam)... krótko po ślubie mój mąż zoperował migdały - przestał w nocy piłować, zaczęliśmy spać razem ale tak się rzuca i kopie że nie wytrzymałam - jest duży wiec nie dość że ja biedna do ściany przyklejona to jeszcze co chwila albo z kopa albo z łokcia - jak raz wstałam z przetrąconym nosem - powiedziałam dosyć... no a teraz boję się o maleństwo - jakby mi tak w brzuch z kolana zasadził to strach się bać... no i śpimy osobno :-D

Grubelku - jeszcze więcej? hehe - trochę mnie to zaczyna przerażać... Dla mnie te obecne cieknące ilości to dużo... po porodzie to chyba ze stanikiem wogóle się nie rozstanę... skoro w staniku leci mniej... ;-)

Ankami - hehe - ale zbieg okoliczności :-) Czy podpisałaś sie pod artykułem? Muszę znaleść gazetę i oblukać jeszcze raz :)
Przyznasz jednak, że przecież ona przeżyła więc wydaje mi się, że nie zrezygnuje z gry w serialu :-)

Alkmena, nigdy nie jestem podpisana z nazwiska, w stopce co najwyżej znajdziesz Mariusza, ale ja zostałam przy swoim nazwisku, więc niewiele się dowiesz ;)
E.Pompeo jest straszną babą prywatnie, ale ponieważ widzowie w USA w życiu nie zgodziliby się, żeby serial oparł się na losach Izzie, to pewnie Meredith nie zniknie. A tego aktora, który gra Burke'a wywalili właśnie za bójki na planie (pobił McDreamy'ego i wyzwał tego, który gra George'a od pedałów). Że tak zdradzę kilka szczegółów ;)
Miło, że kupujesz tę ich gazetkę :)

Ankami dziękuję za cyckowe poparcie:)
Mam pytanie jakie oznaczenie w wynikach badań ma hemoglobina?

Nicoya - czy na chrapanie pomaga oparacja migdałów? Czy za takie coś trzeba płacić? Pytam z ciekawości bo moja koleżanka ma podobny problem, tyle, że sama chrapie :)

reklama
Alkmena dopóki się wszystko nie unormuje. Potem przynajmniej mi juz nawet wkładki nie były potrzebne ale trwało to ok 3-4 m-cy. Ale ja jeszcze o stanikach. Mi lekarz kazał w staniku nawet spać :szok: ,mówił żeby pilnować bo rozstępy. Cycki robią się cięższe i wtedy rozstepy gotowe... oczywiscie ja nadal chodziłam bez i spałam tez i mam rozstepy na cyckach :wściekła/y: po poprzedniej ciązy.

Do góry