reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Alkmena a co do cieknących piersi mi mąż wczoraj powiedział że mam położyć się prosto bo marnuje(bo jak leżę na boku to leci:):laugh2::laugh2::laugh2:

Na obiad duszone ziemniaczki, sadzone jajo i ogórki po meksykańsku:)

reklama
Marika, no żebym wiedziała, że Ty też lubisz takie zabawy ;) no oczywiście, że się wszyscy zmieścimy :)
Nie dam Ci przepisu na krokiety, bo ja prawie zawsze robie słodkie ciasto naleśnikowe, które do krokietów średnio się nadaje (dodaję dużo miodu i cukru waniliowego + cynamon, imbir, mielony kardamon).

Ankami - podobno Preston Burke odchodzi... a w ostatnim "Świecie Seriali" napisali, że odeszła główna aktorka co gra Meredith Grey... ze niby widzowie 3 sezonu byli zaskoczeni jej śmiercią... tylko że ona przeżyła :confused:
A co do Addison to faktycznie było kilka ciężkich przypadków... no ale na szczęście większość z maleństw żyje :happy:

marika - dobre... hehe: marnuje się... :-) muszę o tym powiedzieć swojemu mężowi... może juz czas na wkładki laktacyjne albo te muszle?
Mi czasem też cieknie jak siedzę przy komputerze... pierwszy raz jak mi pociekło to myślałam, ze mam dziurawą brodę bo akurat jakoś w tym czasie piłam sok

Alkmena "Dziurawa broda" buhahaha tak sobie tłumacz:):laugh2::laugh2: mi nie wiadomo jak mocno nie leci ale plamy się robią średnie...rano sztywna koszula:laugh2::laugh2::laugh2::eek: na razie nie kupię wkładek bo w dzień nie leci a w nocy śpie bez stanika WOLNOŚĆ CYCKOM!!!!

A tak w ogóle to się wkurzyłam, bo dostałam wezwanie do sądu jako świadek... w sierpniu we wrocławiu walnął w nas pijany kierowca i teraz będę miała wycieczkę...
Facet miał 2,7 promila...

no zostawić was na pół dnia to 8 stron napłodzicie.... co wam dzisiaj? hehehe

mila mamy zamiar w Kamionkach się budować - taaa o F-!6 i składowisku amunicji już dzisiaj pisałam hahaha - modlę się tylko by nasz rząd kochany nadal nie miał pieniędzy na szkolenie pilotów i na paliwo lotnicze buhahaha

ja narazie powodzi żadnych z piersi nie mam... :-D zresztą i tak z Dużym nie śpimy razem więc jak poleci to nawet niezauważy :-D

marika - no nie miałam wtedy innego pomysłu na mokrą koszulę :) zresztą pisałam o tym jakoś o 3.00 jak miałam bezsenną noc bo nie wiedziałam czy to normalne :) a wiesz może czemu w ciągu dnia nie cieknie? Ja mam w nocy czasem parę kropelek wielkości 5 zł a kilka razy to większe niż średnica szklanki i jedna na drugiej... i całość sztywna rano :baffled:

Kupiłam sobie biustonosz na ciążę i karmienie... heh - tylko nie założę go bez tych muszli lub wkładek laktacyjnych bo choć stanik wygodny to niestety to bardzo cienki materiał i wszystko widać... brrr...

Alkmena bo w dzień nosimy cyckonosze, i chodzimy, czy siedzimy w miare prosto a w nocy wiercimy się , z boku na bok próbujemy znaleźć wygodną pozycję i te cycki mimo wszystko na tym boku ściśnięte są....nawet jeśli masz w nocy cyckonosz....mi zazwyczaj leci z lewego cyca:) a z drugiego wcale...:dry: tak mi się wydaje(to moja teoria:) )

reklama
Alkmena mi w poprzedniej ciązy ciekło jak nie nosiłam stanika. Może dlatego w nocy w am cieknie. Proponuję wkładki laktacyjne są takie ultra cienkie "Gerbera" (chyba :confused: ) w niebieskim pudełku. Jak malutko cieknie to sa super, nie polecam po porodzie kiedy leje się strumieniami ;-) , wtedy wystarczaja na 15 minut i trzeba zmieniac, lepsze i tańsze sa "Bella".

Do góry