reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mila, chyba m.in. ja pisałam o tych ćwiczeniach na kręgosłup. Bardzo go wzmacniają ćwiczenia Pilatesa, tylko w ciąży raczej trzeba z nimi ostrożnie, bo też ważne jest napięcie brzucha w nich. No i o tej piłce dużej dmuchanej pisałam. Teraz są coraz tańsze, a naprawdę warto zainwestować - superancko masują kręgosłup i jeśli ćwiczy się umiejętnie, to jest małe ryzyko (tzn. właściwie go nie ma), że coś sobie uszkodzisz ;)

reklama
Oj Kochane, ale lecicie... :)

Ja już po spacerku, strasznie zmęczona i jakas taka senna, a jeszcze trzeba obiadzicho zrobić...buuuuuuu
Bazylka opony wymieniaj bo bobowy las czeka :)
Ankami chora jesteś i mnie do łóźka zapraszasz??? Przecież z Ciebie żadnego pożytku nie będzie ;)))
A do teściowej (zostanę przy teściowej, bo jakoś się tak przyjęło) też nogdy "mamo" nie powiem, moja Mam jest tylko jedna!
Aśka zrobiłaś mi smaka na krokiety, no i zaraz lecę robić... :)
Marika to ja czekam, az to wszystko będzie już wybudowane :))
Alkmena dawno Cię nie było Kobieto, zjawiaj się częściej! A suwaczek masz jeszcze ładniejszy!!!
Kasiu@25 ponowię pyatnie Mili na pewno chcesz Victorię???
Mila mnie też boli kręgosłup niestety...

jazztina i Kasia -gratulacje dziewuszek!!!!!

Ustawiamy się z Igorkiem w kolejce ...:tak: hi hi hi

No, ja mam już z głowy. Trochę posprzątałam, ugotowałam obiadek, uprałam mężusiowi kimono (strasznie ciężka robota!!!), a teraz zabieram się znowu za pracę mgr. Spędza mi już sen z powiek. Mogłoby być już po tej obronie, bo tak nie mam chęci do tego się zabierać...:wściekła/y:

Zebrra, ze mnie może i nie będzie pożytku, ale w tym łóżku jest jeszcze Mariusz ;) no a mnie byłoby cieplej i szybciej bym wyzdrowiała ;)

Co to są krokiet?:zawstydzona/y: buhahahaha słyszałam tą nazwę a le co ??to zabijcie mnie a nie powiem bo nie wiem...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Kasia jest z Niemiec to tam pewnie lepiej będzie Victoria:tak:

Muszę poszukać jak najszybciej jakichś dobrych ćwiczeń, bo z dnia na dzień z plerkami coraz gorzej :-(.
Marika, Ty niepoprawny stworze! A potem będziesz się denerwować nadciśnieniem !:wściekła/y:
Zeberrka, ja się wycofałam z tego pytania do Kasi (wykasowałam je nawet), bo mi się zrobiło trochę głupio - w końcu to wyłącznie jej decyzja: Victoria czy Wiktoria.
Kasiu, przepraszam Cię - nie powinnam się była wtrącać, nawet tak delikatnie, jak się starałam. :zawstydzona/y:

reklama
Do góry