reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Marika, nie wpisuj, bo ja przecież miałam nie wiedzieć, kto to będzie ;) Ale dla Mariusza już pierwszym znakiem, że dziewczyna, było to, że dla damulki imię mieliśmy od razu wybrane jednomyślnie, a z męskim to sporo kombinowaliśmy ;)

reklama
Marika dzięki za dopisanie na listę mam lipcowych, jak przeczytałam to się tak jakoś wzruszyłam, chyba nie do końca dotarło do mnie jeszcze wszystko
Baby Leśne:-D zazdroszczę Wam tego strasznie, też by mi sie przydało wyciszenie nałonie natury tym bardziej , że to nierówne tętno mojego wielorybka na początku mogło byc spowodowane moim zdenerwowaniem, nie chcę urodzić małego nerwuska

czesc dziewczyny ja bede miala coreczke:):):)ale sie cieszymy a moj maz szczegolnie on bardzo chcial coreczke:)pozdrawiam aha bedzie sie nyzywala Victoria:)

Jestem, jestem, mój stęskniony Bazylku :-), choć trochę dziś marna. Całą noc walczyłam z takimi bólami jak Grubelek; coraz częściej boli mnie też najniższa partia kręgosłupa (nadmiar siedzenia). Któraś z Was polecała tu kiedyś ćwiczenia na kręgosłup, ale już tego pewnie nie odkopię - możecie napisać o nich ponownie?
Anna, synusiowe gratulacje, a Jazztina - córeczkowe! Ja już nie mogę się doczekać swojego 4D.
Pastela, witaj.
Ewa, ja z seriali oglądam jedynie - za to w nieskończoność - powtórki "Przyjaciół".
Marika, gdyby faceci mieli zachodzić w ciążę i rodzić dzieci, ludzkość z pewnością by wyginęła. :-D PS: Nie pij tej kawy!!!
Nicoya, czyżbyście zamierzali się budować w Koninku albo Szczytnikach? Masz mocny sen? Tam się niedługo zaczną nocne loty F-16...
Bazylek, a jak wyglądasz rano przez okno, to widzisz Leppera (dresik w pasy i drewniane adidasy) zap... po parkingu w kółeczko w ramach joggingu? :-D Cieszę się, że Ty też wreszcie zostałaś skopana :-).
Jagiellonia, czyżbyś się wybierała w sobotę wieczorkiem na Lecha? Nie żebym też miała podobne zamiary (mam piłkarską traumę z dzieciństwa, kiedy to tatuś prowadzał mnie co tydzień na pozaligowe meczydła :szok:), ale mój mąż od kilku dni nie mówi niemal o niczym innym. ;-)

reklama
Kasiu ja też gratuluję:)
Mila mogłaś wcześniej bo wypiłam jedną cienką z mleczkiem-cholercia!:szok::laugh2:
nocne bóle i niewygoda też mnie to męczy i nadal boli w kroku:dry: mężulek mi powiedział że powinnam ćwiczyć na te biodra czy tam miednicę...mnie tak boli jak wstanę z łóżka że mam wrażenie że wszystko ze środka mi zaraz wyleci....:dry: do tego te więzadła to zaczyna być upierdliwe ale najbardziej boje się tych łydek!!! oby mnie te skurcze ominęły:eek::no::baffled:
Wiecie co to wszystko faktycznie może być przez to siedzenie...za dużo w pozycji siedzącej:tak: a potem nas wszędzie wszystko łupie...

Do góry