reklama
u kaczmarka testy za 1 razem ale jazda niby ja mysle ze robie wszystko dobrze a egzaminator wciaz sie mnie czepia ...... teraz to dzidzia jest najwazniejsza na swiecie[url=http://www.szipszop.pl][/URL]
marika
Fanka BB :)
kochana ja jestem z lipcówkami od początku prawie mam termin na 18 lipca ale nie chcę rodzić w Śremie tylko na polnej;-)
a prywatna wiadomość to taka że jestem z Sulejewa-kilometr od Brodnicy- w sumie żadna tajemnica
a tak na przyszłość to wiadomości prywatne tak wyskakują mi też się blokuje, u góry po prawej stronie pod witaj natila masz prywatne wiadomości i kliknij na to...
Grubelku co do tego wyrostkowego bólu to ja tak miałam w dniu wizyty u lekarki, bolało mocno też pytałam męża a on na to że cała noga by mnie jeszcze bolała, ale i tak usiadłam i odczekałam, to było po tym jak wieszałam pranie-pytałam lekarki a ona że to normalne...
a prywatna wiadomość to taka że jestem z Sulejewa-kilometr od Brodnicy- w sumie żadna tajemnica
a tak na przyszłość to wiadomości prywatne tak wyskakują mi też się blokuje, u góry po prawej stronie pod witaj natila masz prywatne wiadomości i kliknij na to...
Grubelku co do tego wyrostkowego bólu to ja tak miałam w dniu wizyty u lekarki, bolało mocno też pytałam męża a on na to że cała noga by mnie jeszcze bolała, ale i tak usiadłam i odczekałam, to było po tym jak wieszałam pranie-pytałam lekarki a ona że to normalne...
No to ja już w domu, z zapchanym nosem, szklanymi oczami, drapiącym gardłem, ale z kubasem gorącej wody z cytryną i miodem.
Bazylia, prawie bym przegapiła - cieszę się, że wreszcie poczułaś ruchy!
Alkmena, jak zwykle wspomnień z dzieciństwa mnóstwo wspólnych. Złote myśli oczywiście też pamiętam. Czasami na rogach kartek też się robiło w nich "sekrety". Ale Kelly Family to szczerze nie znosiłam
I apeluję po raz setny - nie nakręcajcie się, że sami chłopcy będą, bo z tego co kojarzę, to już kilka dziewczyn pisało, że raczej dziewczynek się spodziewa!
Bazylia, prawie bym przegapiła - cieszę się, że wreszcie poczułaś ruchy!
Alkmena, jak zwykle wspomnień z dzieciństwa mnóstwo wspólnych. Złote myśli oczywiście też pamiętam. Czasami na rogach kartek też się robiło w nich "sekrety". Ale Kelly Family to szczerze nie znosiłam
I apeluję po raz setny - nie nakręcajcie się, że sami chłopcy będą, bo z tego co kojarzę, to już kilka dziewczyn pisało, że raczej dziewczynek się spodziewa!
Marika, ja przecież Bułkę będę miała. Wiem choć lekarz na moją prośbę nie potwierdzał, ale tak wyraźnie było widać, że ciężko się nie domyślić I na pewno pamiętam, że któraś jeszcze wspominała o córce, tylko że tyle piszemy dziennie, że nie jestem w stanie odszukać takich wypowiedzi.
reklama