reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Zebrra co za sny,ciekawe czy prorocze-hihi, mi się śniło raz że syn,aż byłam zła jak się obudziłam-to był piękny sen:zawstydzona/y:

Lubie słodkości-acz mogła bym się bez tego obejść, za to uwielbiam wszystko co z serem żółtym...domowe zapiekanki, tosty...a w tym dużo sera, w ogóle wczoraj z mężem wciągnęliśmy do kolacji słoik oliwek:eek:, nawet moja córcia je lubi!!!!!(ciekawe czy niespełna 3 letnie dziecko może je jeść?-ktoś coś poradzi?)

Co do muzyki to "dzidziuś" może słuchać każdej muzyki tej co słucha mama,muzyka poważna i relaksująca jest najlepsza-wiadomo wycisza i uspokaja, np odgłosy lasu: ptaki,strumyk,szum drzew...są w sprzedaży, ostatnio kupiłam płytkę relaks...Budda song(czy jakoś tak) lubie takie utwory to jest sama muzyczka orientalna ale taka "inna"

dobra uciekam na śniadanko-nie mam pomysłu co zjeść:dry:, wypije kakao i....nie wiem co zjem..

reklama
Kakao mniam, ostatnio mam taką ochotę, że piję codziennie :)

My z Wiką na śniadanko dzisiaj jadłyśmy takie tosty, chlebek smażony w mleku wymieszanym z jajkiem, do tego miodzik, mniam :)

Witam :)

zebra - ja też dziś miałam podobny sen - śniło mi się, ze urodziłam chłopca, poród odbył się przy okazji jakieś wizyty u lekarza w 29 tyg.:szok: nie wiedziałam ile ważyło, ile miało pkt a juz następnego dnia nas wypisali - chłopak wyglądał na 4-6 miesięcy, w domu zrobił do mnie i do męża złą minę i powiedział, że nie będzie załatwiał się do pieluch co 2 godziny:-) sen był dłuższy ale nie będę opowiadać :)

hehe - a wczoraj właśnie o tym brudzeniu pieluch rozmawialiśmy z mężem bo przeczytałam w gazecie "Twoje dziecko", ze na początku to i 20 razy na dobę potrafi brudzić pieluchy :)

url%5D
url%5D
Juz Nie Moge Sie Doczekac Kiedy Sie Urodzi Moj Dzidzius Tak Go Kocham ! Pozdrowieniadla Lipcowych Mam

Hej
Wróciłam od lekarza wszystko w porzadeczku :happy: powiedziała ze dopiero nastepne spotkanko za miesiąc bo niektóre cieżarna przez całą cieże nie chodzi tyle co ja .Grunt ze wszystko wporzadku i z dzidzi ok.

Mam pytanko na zdieciu usg po boku sa jakieś parametry moze wiecie co znaczy R: 17 cm albo pr1;s35

Pózniej odpisze na posty bo musze lecieć

reklama
Super macie te sny :tak: ja nawet niemam przeczucia kto może mieszkać w moim brzuszku :-) :no:

Oliwka super że z dzidzią wszystko ok :-)

Do góry