reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Zebrra co za sny,ciekawe czy prorocze-hihi, mi się śniło raz że syn,aż byłam zła jak się obudziłam-to był piękny sen:zawstydzona/y:

Lubie słodkości-acz mogła bym się bez tego obejść, za to uwielbiam wszystko co z serem żółtym...domowe zapiekanki, tosty...a w tym dużo sera, w ogóle wczoraj z mężem wciągnęliśmy do kolacji słoik oliwek:eek:, nawet moja córcia je lubi!!!!!(ciekawe czy niespełna 3 letnie dziecko może je jeść?-ktoś coś poradzi?)

Co do muzyki to "dzidziuś" może słuchać każdej muzyki tej co słucha mama,muzyka poważna i relaksująca jest najlepsza-wiadomo wycisza i uspokaja, np odgłosy lasu: ptaki,strumyk,szum drzew...są w sprzedaży, ostatnio kupiłam płytkę relaks...Budda song(czy jakoś tak) lubie takie utwory to jest sama muzyczka orientalna ale taka "inna"

dobra uciekam na śniadanko-nie mam pomysłu co zjeść:dry:, wypije kakao i....nie wiem co zjem..

reklama
Kakao mniam, ostatnio mam taką ochotę, że piję codziennie :)

My z Wiką na śniadanko dzisiaj jadłyśmy takie tosty, chlebek smażony w mleku wymieszanym z jajkiem, do tego miodzik, mniam :)

Witam :)

zebra - ja też dziś miałam podobny sen - śniło mi się, ze urodziłam chłopca, poród odbył się przy okazji jakieś wizyty u lekarza w 29 tyg.:szok: nie wiedziałam ile ważyło, ile miało pkt a juz następnego dnia nas wypisali - chłopak wyglądał na 4-6 miesięcy, w domu zrobił do mnie i do męża złą minę i powiedział, że nie będzie załatwiał się do pieluch co 2 godziny:-) sen był dłuższy ale nie będę opowiadać :)

hehe - a wczoraj właśnie o tym brudzeniu pieluch rozmawialiśmy z mężem bo przeczytałam w gazecie "Twoje dziecko", ze na początku to i 20 razy na dobę potrafi brudzić pieluchy :)

url%5D
url%5D
Juz Nie Moge Sie Doczekac Kiedy Sie Urodzi Moj Dzidzius Tak Go Kocham ! Pozdrowieniadla Lipcowych Mam

Hej
Wróciłam od lekarza wszystko w porzadeczku :happy: powiedziała ze dopiero nastepne spotkanko za miesiąc bo niektóre cieżarna przez całą cieże nie chodzi tyle co ja .Grunt ze wszystko wporzadku i z dzidzi ok.

Mam pytanko na zdieciu usg po boku sa jakieś parametry moze wiecie co znaczy R: 17 cm albo pr1;s35

Pózniej odpisze na posty bo musze lecieć

reklama
Super macie te sny :tak: ja nawet niemam przeczucia kto może mieszkać w moim brzuszku :-) :no:

Oliwka super że z dzidzią wszystko ok :-)

Do góry