reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
ja juz po wuzycie u pana:nerd: z ciaza wszystko ok od poczatku przytylam 2 kg nie moge uwierzyc:baffled: bylam pewna ze conajmniej 5:) bole ktore myslama ze sa bolami nerek okazalo sie ze to kregoslup rozciagajaca sie macica powoduje ze zaczyna pobolewac...
ide cos zjesc i sie polozyc moze sie cos zadzieje;-)

Ale narobiłyście smaku tym pisaniem o ciastach! ;-)
Jednak sama raczej się nie skuszę - za szybko podskoczyłaby mi waga.
Za to założyłam wątek z przepisami, gdzie podałam Wam jeden na moje ulubione ciacho. Uwaga! orzechowe, więc niektórych może uczulać.

Witajcie!
Bazylia a może zwykły biszkopt z galaretką i owocami ;-) Dla mnie pycha :-)
Zebrra a jak te rafaello robisz??? :confused: :confused: :confused: i Marika mi się teraz też wydaje że to będzie dziewczynka. I wiecie ja już nawet znowu dziewczyńskie zakupy robie ;-) . Wczoraj wygrałam cudny różowy komplecik (dla mnie cudny :zawstydzona/y: ) na allegro a dziś kupiłam ogrodniczki z kwiatkami... ;-) Jak będzie chłopak to... :szok:
Aha i witaj Shirley.

Grubelku rafaello robię na krakersach, do tego taki budyniowy krem z wiórkami, proste, szybkie i pycha :)

A co do zakupów to pochwal się koniecznie, czekam na zdjątka :)

Dziekuje wszystkim za gratulacje.

Marika - ja tez czulam ze bedzie dziewczynka i tak mi mowili i tak sie nastawilam a tu chłopak... Co prawda zawsze jeszcze może się okazać dziewczynką, kto to wie :-D

Mila33 - a jaka to jest specjalna muzyka dla dzidziusi w brzuszku?

Zebra - Dzieki za przepis, wykorzystam w sobote z jabłkami, tylko musze poszukać kwaśnych. Sama dałam też 2 przepisy jakby kogoś naszło.

Bazylia - Widzisz! Głowa do góry! Jesli ci zależy na cc to napewno ci sie uda.

Ja chodze na nauke tanca jeszcze, oczywiscie bez szalenstw, ale zeby chociaz troche sie ruszac a nie tylko krzeslo-łóżko. Chcialam na jakis aerobik dla ciezarowek, albo na aqua, ale po 1 u nas sa teraz ferie wiec nie ma nic, a po 2 aerobikow jest milion extra fitnesow ale nie dla ciezarowek.
Tai chi mnie wykonczy psychicznie i joga tez. Nie umiem byc w bezruchu 5 minut. Moge wiec chodzic na baseny i sama sobie cwiczyc i plywac i w sumie to tez jest fajne.

Rafaello, ciasto orzechowe, biszkopt... Laski, wpędzacie mnie w kompleksy.:-D:-D :-D
Bazylia, może do trzech razy sztuka z jogą? ;-)
Shirley, ja dostałam płyty z taką specjalną "brzuszkową" muzyką od koleżanki. Ktoś to dla niej kiedyś skopiował i ja te kopie odziedziczyłam. Tytuł i autor: "MUZYKA BOBASA" by Raimond Lep. To jest taka delikatna, bardzo radosna muzyczka, momentami przypominająca pozytywkę dla dzieci albo naśladująca odgłosy natury, a na jej tle gaworzenie i śmiechy malutkich dzieci. Całość bardzo słodka i uspokajająca. Pełen optymizm. Jak włączam, od razu się uśmiecham. I mam nadzieję, że moje Maleństwo też. :-):-):-)

reklama
Do góry