zebrra
Potrójna mama :)
wiem okropna jestem, postaram się już nie straszyć... obiecuję! Ja też mam kota i też kuwetę z przyjemnością oddałam mężowiGrubelek pisze:No własnie Zebrra sraszysz ;-) Ja mam w domu dwa koty.. (kuwety nie czyszcze) W poprzedniej ciązy wszystko było OK to i teraz chyba będzie jak myślicie? Zresztą w tym tygodniu ide na badania to zaobaczymy..
![]()
na pewno łatwiej, ale... zawsze jest jakieś ryzyko...Ankami pisze:Zebrra, a może tej pani z warzywniaka łatwiej było złapać tę chorobę, bo ma większą styczność z brudnymi warzywami i owocami?
jeżeli kupisz fotelik znanej firmy (która nie może sobie pozwolić na buble), ze wszystkimi atestami, to myslę, że bez obaw zapewnisz bezpieczeństwo...2411magdalenka pisze:pytanie czy ten do 18 kg malenstwu zapewni odpowiednie bezpieczenstwo..
więc problem z głowy, nie możesz przecież patrząc na swoją córcie, myśleć o przyjaciółce męża, o którą jesteś zazdrosna...2411magdalenka pisze:no i o to chodzi, ze mam to jakies "ALE"
powiem Ci, że najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że lekarze mówili, że jeśli Wika ma już 3 miesiące i do tej pory nie nauczyła się jeść z piersi, tylko cały czas na butli (z moim pokarmem), to nie ma szans, żeby załapała... i ja byłam bliska rezygnacji, to Mama namawiała mnie, żebym jeszcze popróbowała i któregoś pięknego dnia Wika złapała tak mocno, że poleciały mi łzy... a potem było juz tylko lepiej i lepiej... Z odstawieniem też nie miałam kłopotu, bo Wika dostawała cycusia już tylko przed wieczornym snem i któregoś dnia odwróciłą się i nie chciała... nastepnego dnia to samo, a trzeciego sobie przypomniała, ale ja powiedziałam "nie", więc odwróciła się i poszła spać... taki łagodny koniec, nie można sobie wymarzyć lepszego2411magdalenka pisze:karmilas rok i 3 miechy? wow))))
wiesz, że jeszcze nigdy nikt nie powiedział mi, że jestem do kogoś podobna :-):-)2411magdalenka pisze:zebrra po raz trzeci: od poczatku Twoja fotka strasznie przypomina mi kumpele ze studiow.. tez Kasie! niesamowite![]()
wiesz, że nigdy nie wpadłabym na to, że masz na imię inaczej niż Karina... jakoś w ogóle nie brałam takiej opcji pod uwagękarinka pisze:A ja jestem Anita,miło mi :-)
no to ja jestem w tym jednym procencie, bo i IgM i IgG mam "nie wykryto"goska29 pisze:osoby ktore maja koty w domu na 99 % ja przeszły
http://www.maluchy.pl/artykul/157