reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

no wlasnie teraz chodze tylko raz na miesiac na badanie wiec jak by bylo l4 co dwa tygodnie to by bylo tylko po przedluzenie.... a wy jak czesto chodzicie do lekarza? raz w miesiacu czy czesciej?

reklama
Ja teraz chodze raz na trzy tygodnie, przez grudzień to co tydzień bo było zagrożenie :sick: Ale teraz jest już dobrze i w poprzedniej ciązy też tak chodziłam.

Witam,
Ja teraz na wizytę chodzę co miesiąc,wydaje mi się ze częściej nawet niebyłoby sensu :tak:

Jeśli chodzi o wgę to u mnie jest już na plusie 5 kg,startowałam z 58 kg przy wzroście 172 cm (najlepiej się czuję z taką wagą:tak: ) no i teraz zobaczymy ile będzie na koniec.
W pierwszej ciązy przytyłam 20 kg i wszystko bardzo szybko zrzuciłam :-) chyba dlatego ze moje dziecko było bardzo absorbujące i niemiałam czasu na jedzenie i do tego karmiłam go cycem do 14 miesiąca :tak:

Powiem szczerze że ja jakoś specjalnie na siebie nie uważam robię wszystko to co do tej pory :-p łącznie z dzwiganiem mojego małego klocuszka.

Marika kobietko oszczędzaj się!!!!!!!!!!

Moje drogie. Aby rozwiac wszelkie wątpliwości i zaspokoić Waszą ciekawość, wyznaję - mam na imię Judyta. A Wy? :-)
Ja przytyłam 5 kilo, ale teraz jakos to tycie się przystopowało. Chyba organizm musiał nabrać ciałka, bo byłam dość chuda, i tym się na razie zadowolił.

Karinka to naprawdę pieknie schudłaś... :tak: a tak wógóle to Ty też jesteś chudzielcem tak jak ja.... kiedyś... :-D

Bazylia ładnie :tak: a wiesz moja młodsza siostra ma koleżankę która ma tak na imię. Ostatnio sobie o niej przypomniałam i zastanawiałam się nad tym imieniem :zawstydzona/y: Rzeczywiście rzadko spotykane...
A co sądzicie o Iwonce dla dziewczynki? :confused:

WITAM!!!!
Wróciłam właśnie od lekarza. Miałam też usg.Płeć nie jest mi nadal znana ale dostałam zdjęcie w trojwymiarze i kolorowe!!!!!i co zobaczyłam???Miniaturkę mojego męża!!!;-)
Zwolnienie jeszcze na wszelki wypadek do 9 lutego,czyli od 12 maszeruje do pracy!!!!!( a tak dobrze leżeć do 10):zawstydzona/y: .Pojezdziłam też troche po hurtowniach i ogladałam łóżeczka i wózeczki Wózek juz mam dawno wybrany.To będzie Chicco Trio Enjoy.Prosze o opinie o tym wózeczku!!!!:-).
Jeśli chodzi o wage to waże 68 kg:szok: .Czyli nie wiem ile do przodu bo schudłam na poczatku, ale wazyłam ok 65 kg.(oby potem schudnąć do 60 kg:p)
Dzidzia waży 86 gr i z usg wychodzi 14tc i 1 dzień a termin przesunął się na 29 lipca!!!
Pozdrawiam

To jak sie tak wszyscy przedstawiaja to ja jestem Agnieszka.A co do wagi to w pierwszej ciązy przytyłam 15 kg.10 zaraz przy porodzie poszło i 5 zreszło w miesiąc.Teraz nic nie przytyłam tzn tak było 2 tyg temu a zobacze w piatek bo ide na kontrole:tak:

reklama
Do góry