reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam
jaka cisza...
jak zamknięty?sprawdza się?
U nas w miarę oki;-)Jasiek ma okres buntu i to ostrego.Potrafi paśc na kolana i jeszcze czymś walnąc,masakra.:baffled:Jest uczulony na kakao_Odpadają nam wszystkie pyszne słodycze.
Krzyś ma za sobą ślubowanie,poważny uczeń już.
Po powrocie do pracy mam strasznie mało czasu,nawet dla kompa:-)ale podczytuję
Buziaki i pozdrawiam

Witam
jaka cisza...
jak zamknięty?sprawdza się?
U nas w miarę oki;-)Jasiek ma okres buntu i to ostrego.Potrafi paśc na kolana i jeszcze czymś walnąc,masakra.:baffled:Jest uczulony na kakao_Odpadają nam wszystkie pyszne słodycze.
Krzyś ma za sobą ślubowanie,poważny uczeń już.
Po powrocie do pracy mam strasznie mało czasu,nawet dla kompa:-)ale podczytuję
Buziaki i pozdrawiam
Hej Ewunia , milo Cie poczytac :-):tak:
Cisza bo zamkniety sie sprawdza :-p:-p
:-D:-D:-D
U Nas to samo bunt na maxa :tak::tak::crazy:
Wspolczuje tego uczulenia na szczescie u Nas narazie nie ma zadnego uczulenia :no:oby tak dalej :sorry2:;-)to to kako bylo przyczyna wyladowania Jasia w szpitalu :confused:
Jak tam w pracy ?? Jasio chodzi do zlobka??:happy::happy:

Pozdrawiam

Ewa,to faktycznie trochę nie bardzo jak tak uczulony,ale dobrze że tylko na to.:-(
A bunt to chyba wszyskie te dzieciaczki przechodzą:tak::tak:

A gdzie pracujesz?:tak:;-)

Saratonie - A Ty przypadkiem nie nalezysz juz do 1 zamknietej grupki :sorry::sorry:???Bo wydawalo Mi sie ze tak ....:baffled::baffled:
Tam trzeba miec dostep(moderator dopisuje cie za zgoda nasza) zeby tam wejsc:confused2::sorry:
Sorry ....mam nadzieje ze rozumiesz o co nam chodzi ....?

Odpisz ?

Mamusiu Blaneczki nie należę do żadnego zamkniętego i nigdy nie należałam!
Rozumiem że nie chcecie nowych osób u siebie w zamkniętym ...:-(
Mi jest tym bardziej przykro z tego powodu, myślałam że jesteśmy koleżankami :baffled: i że to forum jest po to aby wymieniać swoje poglady na tamat naszych dzieciaczków, ale jak tu wymieniać jak prawie nikt nie pisze i wszyscy przenieśli się na zamknięty?
Pozdrawiam nowe mamusie lipcowe.

saratonie mysle ze nie dokladnie chodzilo o to buziaczkowi ;-):tak: mysl pozytywnie nie prawda ze Cie nie chcemy zle to odebralas moja droga:sorry: glowka do gory i pisz jak najczewsciej Kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:rofl2::happy:

reklama
Do góry