Gratulujemy zabka ale macie duzo zebow maa 3 lub 5?
reklama
November Rain
Deszczowata
No niestety, zębów od groma i ciut, a ścisk szczęki jak u rottwailera... Czasem jak mi się nie chce wstać rano, jak mnie udziabie, to później cały dzień czuję...
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
ojej to okropnie i plakal czy nie??? jak mu sie zabek przebijal???? ja to chyba najmniej doswiadczona w sprawie zabkow a ogolnie synus grzeczny czy taki rozrabiaka???Szkoda
Wpadam się pochwalić, że wreszcie przebił się 16-sty ząbek. Cyryl długo miał aż czarne dziąsło - podeszło krwią, ale pediatra kazała się nie przejmować. Jak już zaczęłam myśleć o dentyście dla młodocianych, okazało się, że ząbek raczył się przebić
November Rain
Deszczowata
Asiulinka, Cyryl też miał krwiaczka nad lewą górną 4 ) Widać taka uroda tych ząbków
Paulisia - Nie, nie płakał. Moje dziecię na szczęście mało mi dostarczyło atrakcji okołozębowych.
Paulisia - Nie, nie płakał. Moje dziecię na szczęście mało mi dostarczyło atrakcji okołozębowych.
I
iiwka
Gość
No coś ruszyło tu
Saratonie długo tu nie zaglądałaś Co słychać???
Saratonie długo tu nie zaglądałaś Co słychać???
I
iiwka
Gość
Witam wszystkich po długiej nieobecności strasznie tu pusto się zrobiło ale nie dziwie się dzieciaki dają w kość .
Jak pisała Ewelina piszemy na zamkniętym.A co u Ciebie???
katrinm5
Fan(ka)
I Grzeskowi w kocnu przebila sie ostatnia 4.(nie jest jeszce cala).Ma juz 12 zabkow:-)
reklama
Hej Hej a Ty jestes Mamusia Lipcowa?
Napisz cos wiecej o sobie ;-);-)
Napisz cos wiecej o sobie ;-);-)