reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

w końcu chwila wytchnienia:) julia spi nareszceie jakas taka marudna dzisiaj ale to chyba przez ten upal?! juz w niedzielle robimy roczek:( niestety miesiac wczesniej ale trudno zobaczymy jak wypadnie wszystko opisze po niedzieli sukienusie juz mamy torcik tez:) tylko tych zabkow brak!!! dziewczyny dajecie swoim ma;uchom wit.d3?

reklama
Julkowa,mój Mirek ma(ale już nie używa:no:) Brauna,ona zamiast nożyków ma folię tnącą,która starcza przy goleniu co drugi dzień na rok,potem trzeba wymienic a to prawie tyle co nowa maszynka:szok::tak:.Fajne jest to,że posiada trymer do podcinania baczków.Mój używa teraz Gillete Mach 3 Turbo z wymiennymi ostrzami i jest zadowolony,wymienia co 2 m-ce(czytaj,jeszcze ja używam;-)).

Julkowa,mój Mirek ma(ale już nie używa:no:) Brauna,ona zamiast nożyków ma folię tnącą,która starcza przy goleniu co drugi dzień na rok,potem trzeba wymienic a to prawie tyle co nowa maszynka:szok::tak:.Fajne jest to,że posiada trymer do podcinania baczków.Mój używa teraz Gillete Mach 3 Turbo z wymiennymi ostrzami i jest zadowolony,wymienia co 2 m-ce(czytaj,jeszcze ja używam;-)).
Oj dziekuję ci dobra kobieto ale mi wszystko super wyjasniłaś i teraz to juz sama zgłupiałam.Co będzie lepsze bo jesli chodzi o ta folie i jej koszt to nie za ciekawie to wygląda.
Zanet tobie tez dziekuje a używacie :-D tej takiej z ta folią czy może ta z tymi głowicami bo nie wiem na jakiej zasadzie działa oraz jak sie sprawuje.
Swoja droga to wyrozumiałych macie facetów że pozwalają wam używać swoich sprzętów:-DBo mój M to zawsze później płakał że zostawiam mu mieszam maszynki i zostawiam stępione w związku z tym miesiąc temu sprezentowałam sobie depilator:-D

Nie wiem o jaką folie chodzi, nasza to troche już starszy model do mamy ją od kilku lat, BRAUN 5612, nic tam tak często nie wymieniamy, ostatnio wymienialiśmy góre bo spadła mi maszynka dwa razy i zniczczyła się ta siatka i drapała troche przy goleniu męża ale ja to niezdara czasami jestem. Pewnie jak wpiszesz w google czy allegro to zobaczysz jaką mamy.

Hej Dziewczyny!
Witam nowe Mamusie!

Ostatnio mnie tu nie bylo bo nie mam na nic czasu,gdy wracam z pracy do padam z nog,na nic nie mam siły.
Własnie sie pakuje....a tak mi sie nie chce:no: chyba jeszcze troszke posiedze i poogladam you can dance :tak::-) Juz jutro lecimy do Polski:-):-):-) ale sie ciesze,krosty prawie zeszły,wiec jest niezle...

Buziaczku- dzieki,Ty tez bawi sie dobrze :tak: jak wrocisz to koniecznie wklej zdjecia.

Katrinm- duzioooo zdrówka dla Synusia,niech to wstretny wirus sobie ucieka,bo nie lubimy gdy nasze dzieci choruja sio sioooooo

Ja tez ide spac...kurde....nie ma you can dance:angry: przełozyli na jutro...a jutro to nie obejze bo bede w podrozy:-( kurczaki jak zwykle....akurat jutro.

Oczywiscie nie spakowana,ale dobrze ze mamy lot o 22 godz wiec jest duzo czasu;-) hymmmmm tak mysle;-)

Dobranoc....

reklama
Cześć Laseczki.:-)
Mam dosyć.:-( Maciek z dnia na dzień staje się coraz bardziej nieznośny. Nie wiem już co mam robić.:confused: Dziś chyba miał z 3 sceny histerii (bo inaczej to raczej nie można nazwać)-płacz, a w zasadzie krzyk, pisk itp. no i obrażony na cały czas. Zaczął mnie bić (my jego nie bijemy), najgorsze, że chce też udeżyć Grześka. Nie wiem, czy to zazdrość,czy to taki wiek, albo... już nie wiem co.:baffled:
Ok, wygadałam się i troszkę już mi lepiej. :sorry:

Zanet sama zjadłaś całą pizzę i nawet się nie podzieliłaś...:-(;-):-p

Paaulisia ja jeszcze daję wit.D (karmię piersią).

Julkowa ja Ci nie pomogę, bo mój nie używa i nie jest jakoś przekonany do maszynek do golenia.:no::sorry:

Agaa miłego pobytu w PL.:-) No i udanego wesela.:tak:

Buziaczku i jak wypadł test nowego autka?

Do góry