reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam z rana.:-)
Zaraz daję Grzesiowi kaszkę i idziemy się przewietrzyć.:tak::-)

hej ja tez rodzilam w lipcu 5 i z mila chcecia sie zapisz do lipcoweczek:) aaaa mam dziewczynke Julie! pozdrawaim
Witaj.:-)Chętnie Cię przygarniemy.;-):-D Pisz często-gęsto.;-):rofl2:

Zanet super, że z mężem już lepiej.:tak: A z dwójka szkrabów fajnie, choć czasem wytchnienia nie ma.:baffled::-)

Miłego dnia wszystkim życzę.:-)

reklama
Witam wszystkie mamusie i te nowe i te""stare"
Julek zasnął po sniadanku a ja korzystam z wolnego czasu bo zaraz jak sie tylko obudzi to wyruszamy jak zwykle do rodziców.
Jasmina dzieciaczki super Dawidek ma śliczną starsza siostrzyczkę mi też sie marzy przynajmniej taka dwójeczka.Zeby Julek był starszym braciszkiem.Ale jak na razie nie mamy do tego warunków.
Zanet brr aż mi ciarki przechodzą na myśl o tym zabiegu.A idziesz do tego swojego lekarza? Napisz ile to Cię wyniosło i jak samopoczucie po.Też ostatnio zastanawiałam się nad spiralą ale jak na razie mam więcej przeciw niż za a to dlatego że nigdy nie miałam.Nooo i mam stracha przed samym założeniem mimo tego znieczulenia.A to dlatego że przed porodem miałam zakładany foley ''balonik'' i ból był niesamowity ale to niestety robione było bez znieczulenia.
Powodzenia

asiulinka no fajnie mieć więcej dzieci, ale ja to chyba niedała bym rady, podziwiam Cie.

Julkowa owy balon też miałam zakładany, samo zakładanie troche nie przyjemne ale ból po zakładaniu był mocny jak leżałam pod ktg aż mi łzy leciały. Koszt to 500zł, nie nie u tego lekarza bo On mi na żywca zakładać chciał, chyba go pogieło niech żonie tak zakłada... Też do lubania do lepszego wedłóg mnie na J nazwisko (polecam) może jest drogi ale ma bardzo nowoczesny sprzęt a wizyta jest bezstresowa. Chciałam do niego w ciąży chodzić i teraz żałuje że Męża posłuchałam. Miała bym super pamiątki teraz dużo zdjęć z takiego nowoczesnego usg i płytki a tak to hmmm.

Pozatym w szpital w którym rodziłyśmy wspominam źle... Położne nadonsane babska pracujące za kare, obgadujące za plecami...

Witam:-)
Koleżnaki alesię rozpisujecoie:-)
Gorąco dziś znowu:tak:Na spacerze jescze nie byliśmy wybieramy się wieczorkiem jak się trochę ochłodzi.Od rana samo pranie bo Grześ kilka razy wymiotował więc noc była cięzka:-(Dziś niby lepiej ale nadal nie chce jeść.Dużo śpi.Podobno to wirusówka.
Dziękujemy za zsdrówko Grzesia:-)
Buziaczku pracuję na umowę zlecenie gdyż nadal jestem na wychowawczym.Dorabiam w sklepie z męską odzieżą.Jest fajnie ale pieniądze małe.Mąż pracuje w wojsku i ma służbę co 4 dni więc możesięGrzesiem zająć.Stwierdził że bardzo mu się podoba.

witam:-)
U nas piekna pogoda od samego rana. Za to wczoraj padal deszcz od samego rana.
Odprowadzilam juz Jasminke do szkoly i teraz z Dawidkiem poczytalismy co wczoraj naskrobalyscie.
Wczoraj moj M chcial uchwycic jak Dawidek stoi na srodku pokoju z hulahop (nie wiem jak sie to poprawnie pisze). Stwierdzam ze kazde zdjecie jest poruszone. Rece sie trzesa mojemu M :-)
Katrinm - duzo zdrowka do Grzesia, nie oplaca sie w taka ladna pogode chorowac. Szepnij mu to do uszka :tak::-)
No nic musze konczyc bo Dawid juz wariuje
pa pa do potem

A u nas dzis pochmurno ale to i dobrze bo w takie upały to Julek miał problemy ze spanie w ciągu dnia i był strasznie marudny.
katrinim dozo zdrówka dla synka biedaczek musi sie na męczyć,żeby tylko sie nie odwodnił.Napisz czy już jest dzis lepiej.
Zanet dzieki za info.Masz racje ten cały ordynatorek niech żonce.... co za podejście do pacjentki tym bardziej ze nie robi tego za darmo.Ja z mojej p.doktor jestem bardzo zadowolona zarówno w ciąży jak i w szpitalu dobrze sie mną zajmowała.Najgorsze są kolejki do niej nieraz siedziałam po 3 godz bo nie ma rejestracji na godziny wogóle nie prowadzi rejestracji tylko kto kiedy przyjdzie.ale coś z coś i dziś tego nie żałuję.Nawet gdy przyjmowano mnie do szpitala jak widziały że jestem pacjetka z-ca ordynatora to wszyscy byli bardzo mili tak to juz jest w tym kraju.
A teraz pytanie z innej beczki.Niedługo dzień ojca a zaraz potem ur. mojego męża tak wiec chciała bym my sprawić elektryczna golarke bo jeszcze nie ma ale jestem zupełnie zielona.
Prosze zatem o pomoc w tej sprawie i podpowiedzi,sugestie jeśli tylko cos wiecie wiecej na ten temat.A moze wasi panowie coś wam podpowiedzą.
Np która bedzie lepsza bo widziałam na allegro coś takiego
Zobacz załącznik 80618
oraz jakieś takie trzy głowicowe Zobacz załącznik 80619
I teraz nie wiem która będzie lepsza ceny są zbliżone.
Bardzo będę wdzięczna za wszelkie informacje odnośnie mojej prośby.

Maszynke polecam firmy braun mój M używa no i ja też, jest super ja zwykłymi maszynkami golić się nie moge bo wysypki swędzące się pojawiają a po tej nic.

Spiralke już mam w sobie, zakładanie nic nie bolało bo znieczulona byłam he he, a panikowałam strasznie!!!

Moja Milenka samochodem jeżdzić nie może bo wymiotuje:-( dzisiaj bidulka tak sie męczyła:-(

reklama
Do góry