reklama
jasmina111
Fan(ka)
Dziekuje za komplementy pod adresem moich Skarbow.
Jasminka juz duza to prawda, czasami zastanawiam sie kiedy tak urosla....
Zaraz bede sie zbierala i szla po nia do szkoly. Ciekawa jestem jak sobie dala rade.
Jasminka juz duza to prawda, czasami zastanawiam sie kiedy tak urosla....
Zaraz bede sie zbierala i szla po nia do szkoly. Ciekawa jestem jak sobie dala rade.
katrinm5
Fan(ka)
Witam ponownie:-)
asiulinka też myślałam ze nie da rady mój mąz bo do tej pory cały czas ja się Grzesiem zajmowałam.A tu niespodzianka duza:-)Daje radę i jest zadowolony.Grześ rano płacze jak wychodzę ale pózniej jest juz dobrze.Brakuje mi go bardzo:-(
Pani doktor powiedziała że nic mu nie jest...Kazała przemywać oczy rumiankiem i krople przxepisała.Ale jak nic jak nie chce jeść o obiadek zwrocił-relacaj mojego męza.Przegłodzić go trochę musimy.
U nas też goraco i zaczęło wiać.A ja w pracy:-(
asiulinka też myślałam ze nie da rady mój mąz bo do tej pory cały czas ja się Grzesiem zajmowałam.A tu niespodzianka duza:-)Daje radę i jest zadowolony.Grześ rano płacze jak wychodzę ale pózniej jest juz dobrze.Brakuje mi go bardzo:-(
Pani doktor powiedziała że nic mu nie jest...Kazała przemywać oczy rumiankiem i krople przxepisała.Ale jak nic jak nie chce jeść o obiadek zwrocił-relacaj mojego męza.Przegłodzić go trochę musimy.
U nas też goraco i zaczęło wiać.A ja w pracy:-(
Katrinm wiedziałam, że większość facetów to udaje, że niby nie wie co jak i z czym.;-) Dla Grzesia duuuużo zdróweczka. A może apetyt ma mniejszy, bo gorąco jest. Nam też przecież nie chce się za bardzo jeść.
Pracujesz na cały czy część etatu?
Hej, dziewczyny co z Wami? Widzę, że co 2-3 post to mój. No tak, jak ja się pojawiłam, to Wy zniknęłyście.
Pracujesz na cały czy część etatu?
Hej, dziewczyny co z Wami? Widzę, że co 2-3 post to mój. No tak, jak ja się pojawiłam, to Wy zniknęłyście.
Witam dziewczyny , ja dopiero o tej porze dzis sie witam bo wczesniej nie mialam czasu ...a teraz tak w sobote bylam z Mezem na zakupuach ...pokoupilam sobie troszke ciuszkow , torebke, kosmetyki :-)jeszcze tylko zostalo jakies sexowne buciki na wesele i jestem ready
Meza tez ubralam a Blancia dostaje ciagle od Tesciow i znajomych i reszty roidzinki ubranka nowe , sliczne z nexta podostwala spodenki buciki, bluzeczki plaszczyk przeciw deszcwoy i nawet kalosze rozowe w ktorych stala i plakala bo jej sie nie podobaja ale to na dzialke do Pl wiec jeszcze urosnie do nich noi oczywiscie zabawki ;-):-) misie pluszaki i oooo mowie wam pokoj zawalony zabawkami
W niedziele wieczorkiem poszlismy do kina tez byly niezle jaja , najpierw nie chcieli nas wpuscic z jedzeniem z kfc a potem powiedzieli ze nas wpuszcza a potem sprzedali nam zle-nie na ten film co chcielismy bilety a za nim sie zorientowalismy juz siedzielismy na tym zlym i znow musielismy wychodzic i szukac miejsc na odpowiednim filmie ...oh mowie wam ale mielismy wieczor hehe mam nadzieje ze w miare zrozumiale napisalam
a dzis sprzatalam do rana, pralam Blancia spala 3 razy w ciagu dnia i o 18.30 znow padla ale wstala o 6 na mleko pobawila sie 30 min i poszla spac ...jeszcze czeka Mnie prasowanie i mycie podlogi wiec szybko odpisze i spadam do roboty bo wczesniej chce sie polozyc .....Jutro odbieramy samochod i bedziemy go testowac wiec nie bedzie nas caly dzien a jak na wieczor wrocimy zmeczeni to do czystego domku :-):-):-):-) hehe
Julkowa ale nic nie sugerowalam (brakowalo by Cie Nam na tym watku jestes czescia nas jakby nie bylo )tylko myslalam ze mam jakas zla date na komputerze bo Twoj Julus skonczyl w maju 11mies. a wszystkie koncza w czerwcu wiec mowie co jest dni mi sie pomylily czy co
Dziekuje ;-):-)
a kiedy beda fotki
Meza tez ubralam a Blancia dostaje ciagle od Tesciow i znajomych i reszty roidzinki ubranka nowe , sliczne z nexta podostwala spodenki buciki, bluzeczki plaszczyk przeciw deszcwoy i nawet kalosze rozowe w ktorych stala i plakala bo jej sie nie podobaja ale to na dzialke do Pl wiec jeszcze urosnie do nich noi oczywiscie zabawki ;-):-) misie pluszaki i oooo mowie wam pokoj zawalony zabawkami
W niedziele wieczorkiem poszlismy do kina tez byly niezle jaja , najpierw nie chcieli nas wpuscic z jedzeniem z kfc a potem powiedzieli ze nas wpuszcza a potem sprzedali nam zle-nie na ten film co chcielismy bilety a za nim sie zorientowalismy juz siedzielismy na tym zlym i znow musielismy wychodzic i szukac miejsc na odpowiednim filmie ...oh mowie wam ale mielismy wieczor hehe mam nadzieje ze w miare zrozumiale napisalam
a dzis sprzatalam do rana, pralam Blancia spala 3 razy w ciagu dnia i o 18.30 znow padla ale wstala o 6 na mleko pobawila sie 30 min i poszla spac ...jeszcze czeka Mnie prasowanie i mycie podlogi wiec szybko odpisze i spadam do roboty bo wczesniej chce sie polozyc .....Jutro odbieramy samochod i bedziemy go testowac wiec nie bedzie nas caly dzien a jak na wieczor wrocimy zmeczeni to do czystego domku :-):-):-):-) hehe
Buziaczku Julek urodził sie 30.06. 2 tyg przed terminem (12.07) ale jestem na tym wątku nie wiedząc jeszcze ze dzidzia urodzi sie w czerwcu.Fotki wkleje niebawem jak bedzie troszke wiecej czasu.Bo teraz uciekamy na spacerek bo chyba już jest po burzy(przeszła bokiem)Aaaaaa była bym zapomniała gratuluje nowego autka.
do zobaczenia wieczorkiem (może wpadne na momencik jeśli sterczy sił)
Zyczę miłego weekendu
Julkowa ale nic nie sugerowalam (brakowalo by Cie Nam na tym watku jestes czescia nas jakby nie bylo )tylko myslalam ze mam jakas zla date na komputerze bo Twoj Julus skonczyl w maju 11mies. a wszystkie koncza w czerwcu wiec mowie co jest dni mi sie pomylily czy co
Dziekuje ;-):-)
a kiedy beda fotki
Gratuluje pracy , bo wiem ze w Pl to nie latwo znalesc prace a gdzie pracujesz jak mozna wiedziec ile godzinek ? a Maz pracuje ?? Super ze Maz daje sobie rade , ja cos wiem, na ten temat moj tez mowil ze ma lewe rece do Blanci ale jak teraz byl przymuszony byc z dzieckiem bo Tescie wyjechali do Polski to swietnie sobie dali rade ...i nawet ich to bardziej zblizylo - moj maz wiecznie pracuje i spi rankami wiec nie ma czasu praktycznie dla dziecka .:-(niestety ale jeszcze chwilka i moze zmieni prace jak zda prawo jazdy na tiry wiecej bedzie mial czasu dla dziecka :-):-)Witam kochane:-)
U Nas dużo zmian.Poszłam do pracy choć mi sie nie usmiechało...:-(Na razie tylko na sezon letni.Grzes został z tata.Jak rano wychodzę to jest płacz ale trwa krótko.
Dzis Grzes do lekarza z tatą poszedł bo od 2 dni ma rozwolnienie,stan podgoraczkowy,niew chce jeść tylko pije i dzis oczko zaczeło ropieć.Mam nadzieję że to nic powaznego....Do tego jest strasznie marudny:-(i w nocy nie chce spac.
My dajemy multiwitaminę Cebion bo Vibovitu nie mogłam nigdzie kupić i cały czas D3
Na razie tyle
Pozdrawiam
A oto moj Dawidek
http://img77.imageshack.us/[/quote]
Maly jest swietny , przystojny z niego chlopaczek;-):tak:
[quote="asiulinka, post: 2382650"]Cześć.:-)
U nas upałów ciąg dalszy, ale dziś wieje wiatr, więc jest znośnie.:tak::-)[/quote]
Zazzdroscze tych upalow uwielbiam jak jest goraco naprawde :tak::tak::tak: a u nas zimno i ten cholerny deszcz ja chce sloneczka i Blania tez :-)
[quote="jasmina111, post: 2382740"]Jak sobie zyczysz Asiulinko
Oto moja Jasminka
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/9468/img0260sd4.jpg
http://img217.im[/quote]
Jasminka jest jak mala ksiezniczka naprawde :-) duza juz niej dziewczynka , MOja Blancia bedzie miala gdzies tyle jak zajde w ciaze z nastepnym dzidziusiem Syniem :-D:-p:-p:-p:-p:-):zawstydzona/y:
Pozdrawiam do uslyszenia w srode napisze Wamn jak sie autko sprawuje :-D:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Buziaczku super, że zakupy udane. A co do pokoju zawalonego zabawkami, to tak już będzie. Ja też ciągle narzekam na brak miejsca w pokoju Maćka -ciągle szukamy miejsca na łóżeczko Grzesia.;-)
Wieczór to faktycznie mieliście zwariowany. Ale mam nadzieję, że udany. (ja zrozumiałam;-))
I ja dziś miałam poprasować, ale już późno i nie chce mi się...
A nowego auta nie gratulowałam Ci, bo nie chciałam zapeszać, ale myślę że już mogę Więc GRATULUJĘ. I życzę owocnego i miłego testowania autka.
Wieczór to faktycznie mieliście zwariowany. Ale mam nadzieję, że udany. (ja zrozumiałam;-))
A nowego auta nie gratulowałam Ci, bo nie chciałam zapeszać, ale myślę że już mogę Więc GRATULUJĘ. I życzę owocnego i miłego testowania autka.
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
hej ja tez rodzilam w lipcu 5 i z mila chcecia sie zapisz do lipcoweczek aaaa mam dziewczynke Julie! pozdrawaim
zanet
Wdrożona(y)
Hej Kobietki
Witam nową koleżanke.
Dzieciaczki śliczne mamą mającym więcej niź jedno zazdroszcze;-)
Chorutkim powrotu do zdrówka.
My dzisiaj foteczki do paszportu byliśmy robić, ciężko był o kilka podejść Milenka coprawda nie płakał a ale nie mogła usiedzieć i patrzeć gdzie trzeba i buziuleke ze zdziwienia miała otwartą he he:-) no ale udało się .
Ja sobie też nowy paszporcik wyrabiam bo w starym mam panieńskie nazwisko a tak być nie może.
Jutro mam wizyte u gina i spirale sobie zakładam na trzy latka.
Milenka łobuzuje coraz bardziej i jest taka kochana a jaka mądra z dnia na dzień widze w niej takie zmiany mały skarbeczek.
Dzisiaj straszny upał był, Milenka w tak ciepłe dni bardzo dużo pije co mnie cieszy bo z jedzonkiem troszke gorzej ale nie jest źle.
Dużo nowych ciuszków jej pokupowałam i babcia też. Ostatnio niusia wiatraczkami się bawi ma przy wózku lubi jak wieje wiaterek i się kręcą ma dwa żółty i zielony.
Witam nową koleżanke.
My dzisiaj foteczki do paszportu byliśmy robić, ciężko był o kilka podejść Milenka coprawda nie płakał a ale nie mogła usiedzieć i patrzeć gdzie trzeba i buziuleke ze zdziwienia miała otwartą he he:-) no ale udało się .
Ja sobie też nowy paszporcik wyrabiam bo w starym mam panieńskie nazwisko a tak być nie może.
Milenka łobuzuje coraz bardziej i jest taka kochana a jaka mądra z dnia na dzień widze w niej takie zmiany mały skarbeczek.
Dzisiaj straszny upał był, Milenka w tak ciepłe dni bardzo dużo pije co mnie cieszy bo z jedzonkiem troszke gorzej ale nie jest źle.
Dużo nowych ciuszków jej pokupowałam i babcia też. Ostatnio niusia wiatraczkami się bawi ma przy wózku lubi jak wieje wiaterek i się kręcą ma dwa żółty i zielony.
Jesli chodzi o zakupy to byly udane juz tak schudlam ze mieszcze sie w 6 szok normalnie ja nie wiem co to sie dzieje z moja pupaBuziaczku super, że zakupy udane. A co do pokoju zawalonego zabawkami, to tak już będzie. Ja też ciągle narzekam na brak miejsca w pokoju Maćka -ciągle szukamy miejsca na łóżeczko Grzesia.;-)
a jesli chodzi o wieczor to nie nalezal do najlepszych jeszcze Moj maz Mnie denerwowal strasznie ....ale przeszlo mi na szczescie nastpnego dnia
ja prasowanie dopiero teraz zaczynam i skoncze pewnie jak maz zawita do domu bo zagadalam sie z mama przez tel i zeszlo nam sie z godzinke ...hehe
a autka sie nie moge doczekac doslownie ....
Pokoik mamy maly a tyle zabawek juz mamy ale kocham to bo ja nie mialam az tak duzo zabawek jak Moje Dziecko , i takich fajnych :-(
Hejkkka No SUPER ciesze sie ze do Nas dolaczasz extra extra doslownie brak nam tutaj nowych Mamus bo przez ostatni czas bylo cicho wiec moze teraz Ty poruszysz nasz watek i na nowo odzyjemy ,razem z obecnymi Mamusiamihej ja tez rodzilam w lipcu 5 i z mila chcecia sie zapisz do lipcoweczek aaaa mam dziewczynke Julie! pozdrawaim
Pisz pisz i badz aktywna jedeyny warunek :-);-)
napisz cos o Sobie i Swojej coreczce , zrob sobie suwaczki i pokaz nam Siebie i Corcie , Moja Blancia miala byc Julia ale wkoncu jest Blaneczka
Moja Balneczka tez ma buzie otwarta o taka jak ta mina na paszporcieHej Kobietki
Witam nową koleżanke.
Zanetko to nie zakladaj spiralki jak zazdroscisz mamusiom co maja dwojke dzieci to taki maly zarcik
Nie boisz sie takiej wizyty-ja sie wszystkich boje:-( , napisz jutro koniecznie jak to bylo czy nie zemdlalas
hehe
Ucaluj Milenke od Blanci i Cioci Ewelinki :-):-)
a jak z mezem sie uklada?
dobra dobra spadam bo jestem jakas zakrecona ....ale to chyba lapiej tak niz jak nic nie pisze od czasu do czasu taka korba na glowe siada co nie Laseczki ;-)
reklama
zanet
Wdrożona(y)
Buziaczek to kiedy to autko będziesz miała już masz? jak wrażenia?
Z M raz lepiej raz gorzej hmmm jakoś leci byle do przodu, rozwodu napewno nie będzie he he;-) bo ja go kocham tylko troche się pogubiliśmy.....
Co do wizyty to obawiam się owszem owszem stracha mam ale ufam temu lekarzowi, pozatym ja już miałam to wiem co mnie czeka. Znieczulenie będzie, na żywca nigdy....
Ide spać mimo że mi się nie chce, tv się zepsuł i mamy tylko 3 kanał 1,2 i tvp info no full wypas jest na co popatrzeć.
Z M raz lepiej raz gorzej hmmm jakoś leci byle do przodu, rozwodu napewno nie będzie he he;-) bo ja go kocham tylko troche się pogubiliśmy.....
Co do wizyty to obawiam się owszem owszem stracha mam ale ufam temu lekarzowi, pozatym ja już miałam to wiem co mnie czeka. Znieczulenie będzie, na żywca nigdy....
Ide spać mimo że mi się nie chce, tv się zepsuł i mamy tylko 3 kanał 1,2 i tvp info no full wypas jest na co popatrzeć.