reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam wszystkich ale mnie tu dawno nie było a to z małym w szpitalu leżałam bo załapał wirusa później mi jeszcze chorował a to prawo jazdy robie i dosłownie nie mam kiedy usiąść do kompa mały się nie słucha raczkuje po całej chacie przy meblach wstaje także trzeba go pilnować a jak piszczy szok az w uszach dzwoni a jak mnie nie widzi tez jest płacz a wcześniej taki grzeczny był.5 czerwca mam egzamin na prawko także chodzę już w stresie uczę się testów zobaczymy jak to będzie.Trzymajcie za mnie kciuki

reklama
Hej Iiwka to ja melduje sie druga:-D Fajnie masz ze Twoj synus spi o tej porze...moja wstaje codziennie coraz wczesniej...dzis była to 5.40:szok: matko boskaaaaaaa

U mnie kiepsko bo....od dwoch dni kiepsko sie czuje,wczoraj mialam temp.38,8 i potwornie zimno mi było chociaz u nas piekna pogoda,do tego straszy ból pleców.No i wieczorem wyskoczyły mi na brzuchu i na plecach krosty swędzące:-( a dzis rano mam juz ich wiecej nawet na twarzy....z poczatku myslałam ze to syfki zaczelam wyciskac:-:)baffled: Podejrzewamy ze to ospa wietrzna bo jej nie przechodziłam:baffled::-( czekam jak otworza przychodnie i lece bo boje sie o Amelke,podobno sa jakies szczepionki dla tak malych dzieci...
Moze cos wiecie na ten temat ?czy takie małe dzieci moga juz zachorowac na to?

Ale naskrobałyscie......;-):-D

Wiec ja popisze....wiec tak....przychodnia zamknięta:wściekła/y: musze czekac do jutra,poszlam do apteki i babbeczki cos mi tam dały...zrobiły wielkie oczy :szok: ze tego jeszcze nie przechodziłam...Swedzi mnie jak cholera jasna,zaraz kur..... dostane i wez tu nie drap:wściekła/y:

Klad-zycze powodzenia na egzaminie:tak:

Hello.:-)
Jestem odrobinkę zmęczona.;-) Grześ zrobił sobie przerwę w spaniu między 5 a 6.:baffled: Potem spał do 7.30.:dry: zresztą zwykle wstaje koło 6 (czasem dosypia między 7 a 8). I pomyśleć, że jak był malutki to potrafił spać do 9 i zdażało mu się id o 10... oj rozmarzyłam się.;-):sorry2::rofl2:

Klad trzymam kciuki.:tak::-)

Agaa współczuję choroby.:sorry2:Życzę szybkiego powrtotu do zdrowia. A co do tego, czy takie dzieciaczki mogą się zarazić, otóż tak.:tak: Ale podobno młodsze dzieci przechodzą łagodniej, ale reguły nie ma.:sorry2: Można zaszczepić, ale szczepionkę trzeba powtarzać -nie jestem pewna, więc mogę się mylić.;-):sorry2::-)

Jak Wam minął dzień matki? Moje chłopaki byli dziś (jak codzień) kochani, choć nie do końca usłuchani.;-) I dostałam dwie różyczki od mojego mężulka (za Maćka i Grześka).:tak::-)
I ja Wam z okazji "naszego" święta, życzę samych rodosnych dni, grzecznych i usłuchanych dzieciaczków i jak najmniej chwil zwątpienia.;-):-D:-)

No nie,jak ja nie lubię być pierwsza:-D:-D:-D Taeaz to pewnie i tak dużo nie będziemy pisać bo coraz ładniej się robi i dzieciaczki zaczynają chodzić to coraz mniej czasu na BB:-( ale jakoś chyba damy radę...

Czesc!!! To ja dzis trzecia:-D teeraz siedze w domu i mam duzo czasuuuuu

Buziaczku ja jak sobie pomysle o weselu to mnie szlak trafia....nie wiem czy pojde:no: wygladam jakby ptaki mnie podziobały:-:)-( strasznie.... nie wiem czy to zejdzie do 7-go,nie moge na siebie patrzec w lustrze:szok:
A dzisiejsza noc to byla tragedia...nie moglam oddychac,czyłam sie jakby ktos kijem mnie pobił....nawet nie wiedzialam ze tak ciezko sie ja przechodzi w dorosłym wieku...

Melduję sie wieczorkiem.:-)
Dziś znów troszkę pobylismy na dworze. Grześ posiedział w piasku -przesypywał w rączce, burzył babki, dziobał piasek łopatką- jakby próbował nabrać trochę.:-D No i zjeżdżał na zjeżdżalni -chyba bardziej mu się to podoba niż huśtanie.:tak::sorry2::laugh2:

Agaa jeszcze raz życzę szybkiego powrotu do zdrowia. No i niestety ospę ciężej się przechodzą dorośli niż dzieci.:tak::sorry2: A byłaś dziś u lekarza?

reklama
Cześć dziewczyny.:-)
Nie odzywałam się trochę, bo jakoś wenymi zabrakło.:baffled::sorry2:

U nas w zasadzie po staremu. Maciuś był przeziębiony -miał katar i strasznie kaszlał.Ale teraz już prawie zdrowy. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi i znów będziemy mogli chodzić na spacerki. Bo od tego siedzenia w domu to już do głowy dostaje.:baffled::-(

Grześ jeszcze nie chodzi sam.

Nie wiem, co jeszcze pisać.:sorry2::dry: Postaram się poprawić i znów zaglądać i skrobnąć coś częściej.;-):tak::-)
UUuuu a co Twoje Maluszki tak czesto choruja ??:-(
Moja Blancia cale szczescie nie choruje ...:tak:;-)
I znowu ja pierwsza:-D Dzisiaj noc nie przespana bo pisałam z M sms-ki bo służbe miał i mógł:-D
Kacper śpi i ja mam chwilkę na kompa....
Jejku jeszcze 11 dni po przysięgi ale mi się dłuży.... Kacper nauczył się piszczeć i robi to kiedy mu się tylko podoba:baffled::baffled::baffled: muszę przyznać że ma głos:-D
Buziaczku i co lepiej już???
Julkowa i jak tam bez męża?
Asiulinka,nadrabiaj nadrabiaj...:-D
Zleci Ci Iiwka szybciutko...te 10 dni :tak:;-)
Supper ze popisaliscie sobie pewnie takie zboczuszki z Was jak nocka :-D:-D:zawstydzona/y::-pMoja Blancia tez piszczy strasznie :szok::szok:
Juz lepiej pojechalam pozniej do mamy ;-):tak:i bylo fajnie :tak:
Witam wszystkich ale mnie tu dawno nie było a to z małym w szpitalu leżałam bo załapał wirusa później mi jeszcze chorował a to prawo jazdy robie i dosłownie nie mam kiedy usiąść do kompa mały się nie słucha raczkuje po całej chacie przy meblach wstaje także trzeba go pilnować a jak piszczy szok az w uszach dzwoni a jak mnie nie widzi tez jest płacz a wcześniej taki grzeczny był.5 czerwca mam egzamin na prawko także chodzę już w stresie uczę się testów zobaczymy jak to będzie.Trzymajcie za mnie kciuki
Witaj Klad jak sie macie , cieszes sie ze sie odezwalas :tak:;-) pisz co tam wiecej u Ciebie ;-)
Dobrze ze Hubercik juz zdrowiutki ;-). Moja tez kiedys miala wirusa i przy tym 40stopni goraczki masakra :-( domyslam sie co przeszlas :-:)dry:
Gratuluje , ja tez chce sie podjac kursu ale jeszcze troszke :tak:;-)obys zdala egzamin ;-)zycze z calego serca :-)napewno sie uda :tak::tak::tak:bedzie dobrze :tak:
Hej Iiwka to ja melduje sie druga:-D Fajnie masz ze Twoj synus spi o tej porze...moja wstaje codziennie coraz wczesniej...dzis była to 5.40:szok: matko boskaaaaaaa

U mnie kiepsko bo....od dwoch dni kiepsko sie czuje,wczoraj mialam temp.38,8 i potwornie zimno mi było chociaz u nas piekna pogoda,do tego straszy ból pleców.No i wieczorem wyskoczyły mi na brzuchu i na plecach krosty swędzące:-( a dzis rano mam juz ich wiecej nawet na twarzy....z poczatku myslałam ze to syfki zaczelam wyciskac:-:)baffled: Podejrzewamy ze to ospa wietrzna bo jej nie przechodziłam:baffled::-( czekam jak otworza przychodnie i lece bo boje sie o Amelke,podobno sa jakies szczepionki dla tak malych dzieci...
Moze cos wiecie na ten temat ?czy takie małe dzieci moga juz zachorowac na to?
Nie wiem nic na ten temat . ja przeszlam wszystkie choroby oprocz swiniki moj maz tez jej nie mial:no:nie moglam sie nigdzie nia zarazic :no:
Obys szybko wrocila do siebie i krosty zniknely .a wesely juz tuz tuz ....
Hello.:-)
Jestem odrobinkę zmęczona.;-) Grześ zrobił sobie przerwę w spaniu między 5 a 6.:baffled: Potem spał do 7.30.:dry: zresztą zwykle wstaje koło 6 (czasem dosypia między 7 a 8). I pomyśleć, że jak był malutki to potrafił spać do 9 i zdażało mu się id o 10... oj rozmarzyłam się.;-):sorry2::rofl2:

Jak Wam minął dzień matki? Moje chłopaki byli dziś (jak codzień) kochani, choć nie do końca usłuchani.;-) I dostałam dwie różyczki od mojego mężulka (za Maćka i Grześka).:tak::-)
I ja Wam z okazji "naszego" święta, życzę samych rodosnych dni, grzecznych i usłuchanych dzieciaczków i jak najmniej chwil zwątpienia.;-):-D:-)
Dziekuje a ja wczoraj obchodzilam Imieninki:-):tak:;-)i dzien Mamusi
ostatnio od meza dostalam piekny zloty naszyjnik z wisiorkiem waszka ;-)milo Mnie zaskoczyl ;-)...ale zapomnial o imieninach :sorry2::dry::-(tylko rodzice moi pamietali:tak::nerd:
Moja Blanica spi Mi dobrze :-)od 19 do 8 rano:tak:.....nawet pzy zabkach ktore wychodza.
No nie,jak ja nie lubię być pierwsza:-D:-D:-D Taeaz to pewnie i tak dużo nie będziemy pisać bo coraz ładniej się robi i dzieciaczki zaczynają chodzić to coraz mniej czasu na BB:-( ale jakoś chyba damy radę...
Iiwka ja to wogule ostanio nie mam na nic czasu chyba mi dnia brakuje i nocy ...mam dom w stanie oplakanym...prania wielka sterte ....prasowania jeszcze wieksza i chyba juz opadam z sil przerasta mnie to wszystko nawet nie mam dnia zebym mogla posiedziec i odpoczac :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czesc!!! To ja dzis trzecia:-D teeraz siedze w domu i mam duzo czasuuuuu

Buziaczku ja jak sobie pomysle o weselu to mnie szlak trafia....nie wiem czy pojde:no: wygladam jakby ptaki mnie podziobały:-:)-( strasznie.... nie wiem czy to zejdzie do 7-go,nie moge na siebie patrzec w lustrze:szok:
A dzisiejsza noc to byla tragedia...nie moglam oddychac,czyłam sie jakby ktos kijem mnie pobił....nawet nie wiedzialam ze tak ciezko sie ja przechodzi w dorosłym wieku...
Aga glowa do gory napewno wszystko zejdzie tylko zebys nie drapala bo dluzej bedzie sie goic :sorry2:....to strasznie zeczywiscie sie meczysz wspolczuje ci :-:)-(obys szybko wrocila do siebie :tak::-);-)ale nie wiesz co to wkoncu jest ?
do wesele sie zagoi ...:-Dtak sie kiedys mowilo .

a wiec teraz szybko co u nas bo zmykam sie kapac i troche ogarnac chalupe:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:bleeeee juz mi sie zygac chce za przeproszeniem bo wkolko to samo robie :no::wściekła/y:siet to jest praca syzyfowa.
weekend nam minol srednio pogoda kiepska strasznie....w sobote przeseidzialam w domu poszlam na chwile na spacerek ale szybko wrocilam bo byl wielki wiatrzysko az zgubilam pileczke i mala zabawke dzidzi porwal wiatr z raczek ....maz jezdzil i zalatwial sprawy ...wieczorkiem nas odwiedzili znajomi z szwagrem meza i siostra :tak:posiedzielismy troszke :tak:zjedlismy pizze, oni cos tam wypili a my pogadalysmy bo ona w ciazy a ja matka opiekujaca sie dzieckiem wiec jestem trzezwa:tak:
w niedziele do rana mialam jazde z m , ale po poludniu pojechalam do rodzicow obdarowali nas prezentami i worcilismy :tak::-Dwstapilismy do znajomych bo zona kumpa przyujechala i tak zlecil weekend a w bank holiday :tak:bylam u Tesciow bo wrocili z Polski tam znow Blancia nadostawala preznetow duzo :tak:byla w 7 niebie :tak:noi ja tez dostalam :tak:piekne filiznki do kawki i sliczne perfumkii:tak::tak: ale cie pochwalilam co :-D:zawstydzona/y:
wieczorkiem znow wpadli znajomi i tak do dzis...poszlysmy z Blania na spacerek a potem znow mialysmy gosci oh mowie wam ...ciagle goscie albo jezdzimy gdzies i nie mam czasu na sprzatanie wogule :wściekła/y::no: a potem m sie drze ze brudno i nie robie nic ...:crazy::dry::baffled:
Blania smiga sama juz swietnie wspina sie po parapetach :wściekła/y:nabila sobie dzis sliwe na luku brwiowym myslalam ze sie juz zabila :szok::-:)wściekła/y:z pospiechu wpadla na lawe :dry::crazy:buuuu...ida jej 4 zabki naraz , cala gora dwie jedynki juz je widac ..:tak:2 po lewej i trojka juz jest :tak:nie mecza jej narazie tak strasznie ale wiecznie spiaca jest . no to tyle u nas a ...kupilam wreszcie suknie na wesele sliczna ejst jutro wkelje zdjecia :tak::tak:turkusowa :tak:
dobranoc odzywajcie sie a ja bede wpadac juz czesciej :rofl2:

Do góry