reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Było buziaczku na GG krzyczec,to bym przyszła:tak:.
Jul przesiadł się z kołyski na bardziej dorosły fotelik i wygląda jak KING ON THE CASTLE;-):tak::-D.Dzisiaj powiedział:"aci" żeby mu coś dac,a jak mówię do niego HALO TATO to przykłada rączkę do prawego ucha i się cieszy:tak:
.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jak Wy znajdujecie czas na to by pisać na forum?Zazdroszczę Wam!
Nie wiem co ostatnio się stało Karolince ale non stop musimy się bawić a jak nie to to na ręce. Mnie już kręgosłup siada i brzuch boli od jej noszenia. Waży 10 kg.I nie usiedzi spokojnie nawet minuty. Tez tak macie?Karolina już dobrze stoi i zaczyna stawiać pierwsze samodzielne kroczki:-)
Marta my też juz od jakiegoś czasu jeżdzimy w foteliku nie kołysce i mała jest w nim o wiele spokojniejsza bo wszystko widzi.
Julkowa i IIwka wspólczuje Wam że musicie sobie radzić bez mężów:no: Ja bym sama chyba rady nie dała

Dziewczyny wie któraś z Was czy jak się karmi piersią można zażywać kwas foliowy?
Pozdrawiam!

Moje się obudziło i muszę spadać. Kurczę jak ja chcę mieć internet!!!!!!!!!!!
W niedzielę bylam u M. Było fajnie się do niego przytulić i wogóle choć było mu bardzo przykro bo Kacperka nie widział...Razem nam łzy poleciały... Ciężko dziewczyny,bardzo ciężko nam...

Aga- czytałam o tym kw. foliowym,ze dzienna dawka dla kobiet karmiacych piersia to 530g.A czemu pytasz?czyzbys starała sie o drugie Dziecie:-D;-)

Ile razy dziennie dajesz Malej cyca? Bo ja rano przed wyjsciem do pracy,pozniej ok15.00,pozniej ok 18 no i na noc...

Dwa dni temu julek tez nabił sobie guziora pod okiem i strasznie podobało mu sie jak przykładalam mu zimną łyżkę ,mysląc przy tym że zwariowałam a i tym sposobem zapomniał o płaczu.
Samemu cieżko jest go upilnować człowiek obróci sie na chwilkę a już mi ściąga kwiatki z parapetu a słowo NIE WOLNO dla niego nie istnieje.
hejka ;-)
Moja Blaneczka ostatnio na slizgawce sie posliznela przy mojej obecnosci i warga rozwalona krew leciala bylo placzu jak nie wiem :szok::crazy: a moja nie daje sobie wogule nic przylozyc :no::wściekła/y:
Blania tez nie reaguje na slowo nie wolno , nie dotykaj nie dla dzieci nic nie dziala jakby byla glucha na to co mowie :dry::sorry2::baffled:
jak sobie dajesz rade ? co Julus juz potrafi ??
Hej dziewczyny, ja wciaz jestem w pl, przedluzylam sobie pobyt z dwoch tyg.na ponad miesieczny:-)
Dzis dopiero weszlam was podczytac, wow...wow troche skrobiecie.
Za dwa tyg.wracam to sie odezwe, a poki co trzymajcie sie cieplutko i buziaczki dla Waszych pociech.
Super ze do Nas(mnie:-:)blink::sorry2:bo sama tu chyba ostatnio urzeduje:-() zajrzalas, zazdroszcze Ci pobytu w Pl ale i ja juz niedlugo jade zobacze sie wkoncu z rodzinka :tak:;-)...baw sie dobrze odpoczywaj i korzystaj z Polskiego nieba :-)odezwij sie koniecznie jak wrocisz napisz jak sie Synek rozwija , o ile sie nie myle chyba nigdy go nam nie pokazalas ...a jesli tak to sorry aae zapomnialam :laugh2::-p;-)
Było buziaczku na GG krzyczec,to bym przyszła:tak:.
Jul przesiadł się z kołyski na bardziej dorosły fotelik i wygląda jak KING ON THE CASTLE;-):tak::-D.Dzisiaj powiedział:"aci" żeby mu coś dac,a jak mówię do niego HALO TATO to przykłada rączkę do prawego ucha i się cieszy:tak:
.
Ok KRZYCZE !!! Przywoluje WAS wszystkie do porzadkuu:-D:-D:-D
Blania tez juz siedzi w foteliku i podoba jej sie , a jaki masz bo ja mam z bebe-cmofort :tak:taki czarny ze mozna rozlozyc polowki na glowke i polozyc z pozycji siedzacej w lezaca ;-):-) a ja Mowie Halo Blania :tak:to :tak:przyklada moj tel , a ostatnio tak go wyszurala po podlodze ze zdarl sie troszke :wściekła/y::-:)crazy:a to nowy tel na abonament :-p
Cześć Dziewczyny!
Jak Wy znajdujecie czas na to by pisać na forum?Zazdroszczę Wam!
Nie wiem co ostatnio się stało Karolince ale non stop musimy się bawić a jak nie to to na ręce. Mnie już kręgosłup siada i brzuch boli od jej noszenia. Waży 10 kg.I nie usiedzi spokojnie nawet minuty. Tez tak macie?Karolina już dobrze stoi i zaczyna stawiać pierwsze samodzielne kroczki:-)
Marta my też juz od jakiegoś czasu jeżdzimy w foteliku nie kołysce i mała jest w nim o wiele spokojniejsza bo wszystko widzi.
Ja wieczorkiem wpadam poczytac albo jak Blania spi ;-):tak:
Blania rownierz jest bardzo twoarzyska , i lubi jak sie z nia spedza czas , ale nie zawsze moge np jak gotuje, to Blania wtedy gra na smietniku (klapie), broi w szafkach :szok::crazy::laugh2:i zawsez mam duzo sprzatania :dry::sorry2:Gratuluje samodzielnych kroczkow moja to juz smiga po calym domu i sie nie poddaje jak sie przewroci tylko wstaje i dawaj dalej ...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
U Mojej to zalerzy , jak weszla w etap chodzenia to nie chce jezdzic w wozku ani w samochodowym siedzonku tylko by chodzila :blink::szok::-D

Hej. Poszukuję fajnej oferty internetu do laptopa-;pomocy! Tani żeby był... Co radzicie???
Przykro Mi nie pomoge Ci bo nie znam sie na polskich internetach , nie bylam tam dwa lata i nie wiem co teraz jest an czasie i tanie:tak::-):zawstydzona/y::-p
Moje się obudziło i muszę spadać. Kurczę jak ja chcę mieć internet!!!!!!!!!!!
W niedzielę bylam u M. Było fajnie się do niego przytulić i wogóle choć było mu bardzo przykro bo Kacperka nie widział...Razem nam łzy poleciały... Ciężko dziewczyny,bardzo ciężko nam...
Musisz miec internet bo nie mam z kim poisac :-:)-p
Rozumiem Cie bardzo wspolczuje strasznie , jestes silna kobieta i matka dasz sobie rade zobaczysz jak zleci juz niedlugo :-plipiec i przysiega i minie szybciutko:tak:;-)jak bedziesz chciala pogadac wpadaj i sie zal bedzie dobrze :-);-):tak::happy:

Aga- czytałam o tym kw. foliowym,ze dzienna dawka dla kobiet karmiacych piersia to 530g.A czemu pytasz?czyzbys starała sie o drugie Dziecie:-D;-)

Ile razy dziennie dajesz Malej cyca? Bo ja rano przed wyjsciem do pracy,pozniej ok15.00,pozniej ok 18 no i na noc...
Zazdroszcze Ci tego ze karmisz jeszcze mala ...ja kolejne dzieciatko bede sie starac dluzej kamric jak Mi tylko cycusie pozwola :tak:bo to wspaniale uczucie ;-):-)
Moze bedziemy miec nowego dzidziusia :-p:-D:-D:rofl2:

U Nas po staremu Blancia zdrowiutka i odpukac oby tak dalej przesypia cale nocki ostatnio nie chciala jesc i dzis odkrylam przyczyne jej slabego apetytu, Blancia ma 3 ZABKA gorna lewa 3 nam sie wyrznela , musi tylko jesczze przebic ostatnio oslonke dziaselka i jest zabek juz go widac biala pereleczke, marudzila troszke w nocy czasem ale myslalam ze jej goraco albo glodna ...bo jak ostatnio zagladalam to byla cisza , pusto a tu dzis patrze i taka mila niespodzianka :tak:smiesznie wyglada :tak::tak::-D:-D:-Djak niedobity wampierek:-):laugh2::laugh2::laugh2: Blaneczka jak wiecie smiga juz doskonale :tak:nawet po trawce sobie swietnie radzi :tak: Wszyscy ludzie sie dziwia i pytaja ile ma :szok::szok::szok: zszokowani takim bomblem chodzacym :tak::szok: ...ja tez nie moge sie nadziwic :sorry2:ale od kad zaczela chodzi ze spacerkami mam problem Blania nie chce jezdzic w wozku tylko by chodzila :no:a ja biegam z ania jak opetana :rofl2:zeby sobie nie zrobila krzywdy albo nie wpadla po hustawke :nerd::nerd: jutro mezulek ma wolne i spedzamy razem czas :tak: wiec do zobaczenia wkrotce mam nadzieje ze jak wpadne nastepnym razem to bedzie co zytac !!:blink::blink: Pozdrawiam serdecznie buziaczki dla Maluchow :-)

reklama
czesc dziewczyny
Ciagle mam problem z internetem, raz laczy a raz nielaczy. Nerwow nie mam juz do tego wiec i mniej pisze do Was :crazy:.
Dawidkowi kupilismy w koncu pierwsze buciki w Clarksie. Sliczne granatowe mokasyny... butki fajne tylko ze Dawidek w nich nie chce chodzic :rofl2: co za diabelek. Rozmiar stopki 4G.
Dawidek zaczal pokazywac paluszkiem a wczoraj to zasnal i ten paluszek mial tak wyciagniety do gory. Czyzby to znak ze bedzie lubil wydawac polecenia :szok::-D:-D:-D
Teraz mam gosci z Polski i jestem cala szczesliwa bo to moi najlepsi przyjaciele nie liczac mojej mamy i mojego meza.
Dawidek mial 3-dniowke ale jakos to przetrwalam.
Jasminka 2 czerwca maszeruje pierwszy raz do szkoly, dzisiaj bylam kupic jej mundurek. Ubrania szkolne sa w koloze szaro zielonym, wyglada super.
A jeszcze mialan napisac ze Dawid bawi sie samochodami resorakami takimi wiekszymi. Prawdziwy mezczyzna ;-)
pozdrawiam Wszystkie mamusie i bobaski
narazie
postaram sie juz tak Was nie zaniedbywac ;-))))

Do góry