Dwa dni temu julek tez nabił sobie guziora pod okiem i strasznie podobało mu sie jak przykładalam mu zimną łyżkę ,mysląc przy tym że zwariowałam a i tym sposobem zapomniał o płaczu.
Samemu cieżko jest go upilnować człowiek obróci sie na chwilkę a już mi ściąga kwiatki z parapetu a słowo NIE WOLNO dla niego nie istnieje.
Hej dziewczyny, ja wciaz jestem w pl, przedluzylam sobie pobyt z dwoch tyg.na ponad miesieczny:-)
Dzis dopiero weszlam was podczytac, wow...wow troche skrobiecie.
Za dwa tyg.wracam to sie odezwe, a poki co trzymajcie sie cieplutko i buziaczki dla Waszych pociech.
Super ze do Nas(mnie:-
blink:
bo sama tu chyba ostatnio urzeduje:-() zajrzalas, zazdroszcze Ci pobytu w Pl ale i ja juz niedlugo jade zobacze sie wkoncu z rodzinka
;-)...baw sie dobrze odpoczywaj i korzystaj z Polskiego nieba :-)odezwij sie koniecznie jak wrocisz napisz jak sie Synek rozwija , o ile sie nie myle chyba nigdy go nam nie pokazalas ...a jesli tak to sorry aae zapomnialam
;-)
Było
buziaczku na GG krzyczec,to bym przyszła
.
Jul przesiadł się z kołyski na bardziej dorosły fotelik i wygląda jak KING ON THE CASTLE;-)
.Dzisiaj powiedział:"aci" żeby mu coś dac,a jak mówię do niego HALO TATO to przykłada rączkę do prawego ucha i się cieszy
.
Ok KRZYCZE !!! Przywoluje WAS wszystkie do porzadkuu
Blania tez juz siedzi w foteliku i podoba jej sie , a jaki masz bo ja mam z bebe-cmofort
taki czarny ze mozna rozlozyc polowki na glowke i polozyc z pozycji siedzacej w lezaca ;-):-) a ja Mowie Halo Blania
to
przyklada moj tel , a ostatnio tak go wyszurala po podlodze ze zdarl sie troszke
:-
crazy:a to nowy tel na abonament
Cześć Dziewczyny!
Jak Wy znajdujecie czas na to by pisać na forum?Zazdroszczę Wam!
Nie wiem co ostatnio się stało Karolince ale non stop musimy się bawić a jak nie to to na ręce. Mnie już kręgosłup siada i brzuch boli od jej noszenia. Waży 10 kg.I nie usiedzi spokojnie nawet minuty. Tez tak macie?Karolina już dobrze stoi i zaczyna stawiać pierwsze samodzielne kroczki:-)
Marta my też juz od jakiegoś czasu jeżdzimy w foteliku nie kołysce i mała jest w nim o wiele spokojniejsza bo wszystko widzi.
Ja wieczorkiem wpadam poczytac albo jak Blania spi ;-)
Blania rownierz jest bardzo twoarzyska , i lubi jak sie z nia spedza czas , ale nie zawsze moge np jak gotuje, to Blania wtedy gra na smietniku (klapie), broi w szafkach
i zawsez mam duzo sprzatania
Gratuluje samodzielnych kroczkow moja to juz smiga po calym domu i sie nie poddaje jak sie przewroci tylko wstaje i dawaj dalej ...
U Mojej to zalerzy , jak weszla w etap chodzenia to nie chce jezdzic w wozku ani w samochodowym siedzonku tylko by chodzila
Hej. Poszukuję fajnej oferty internetu do laptopa-;pomocy! Tani żeby był... Co radzicie???
Przykro Mi nie pomoge Ci bo nie znam sie na polskich internetach , nie bylam tam dwa lata i nie wiem co teraz jest an czasie i tanie
:-)
Moje się obudziło i muszę spadać. Kurczę jak ja chcę mieć internet!!!!!!!!!!!
W niedzielę bylam u M. Było fajnie się do niego przytulić i wogóle choć było mu bardzo przykro bo Kacperka nie widział...Razem nam łzy poleciały... Ciężko dziewczyny,bardzo ciężko nam...
Musisz miec internet bo nie mam z kim poisac :-
-p
Rozumiem Cie bardzo wspolczuje strasznie , jestes silna kobieta i matka dasz sobie rade zobaczysz jak zleci juz niedlugo
lipiec i przysiega i minie szybciutko
;-)jak bedziesz chciala pogadac wpadaj i sie zal bedzie dobrze :-);-)
Aga- czytałam o tym kw. foliowym,ze dzienna dawka dla kobiet karmiacych piersia to 530g.A czemu pytasz?czyzbys starała sie o drugie Dziecie
;-)
Ile razy dziennie dajesz Malej cyca? Bo ja rano przed wyjsciem do pracy,pozniej ok15.00,pozniej ok 18 no i na noc...
Zazdroszcze Ci tego ze karmisz jeszcze mala ...ja kolejne dzieciatko bede sie starac dluzej kamric jak Mi tylko cycusie pozwola
bo to wspaniale uczucie ;-):-)
Moze bedziemy miec nowego dzidziusia
U Nas po staremu Blancia zdrowiutka i odpukac oby tak dalej przesypia cale nocki ostatnio nie chciala jesc i dzis odkrylam przyczyne jej slabego apetytu, Blancia ma 3 ZABKA gorna lewa 3 nam sie wyrznela , musi tylko jesczze przebic ostatnio oslonke dziaselka i jest zabek juz go widac biala pereleczke, marudzila troszke w nocy czasem ale myslalam ze jej goraco albo glodna ...bo jak ostatnio zagladalam to byla cisza , pusto a tu dzis patrze i taka mila niespodzianka
smiesznie wyglada
jak niedobity wampierek:-)
Blaneczka jak wiecie smiga juz doskonale
nawet po trawce sobie swietnie radzi
Wszyscy ludzie sie dziwia i pytaja ile ma
zszokowani takim bomblem chodzacym
...ja tez nie moge sie nadziwic
ale od kad zaczela chodzi ze spacerkami mam problem Blania nie chce jezdzic w wozku tylko by chodzila
a ja biegam z ania jak opetana
zeby sobie nie zrobila krzywdy albo nie wpadla po hustawke
jutro mezulek ma wolne i spedzamy razem czas
wiec do zobaczenia wkrotce mam nadzieje ze jak wpadne nastepnym razem to bedzie co zytac !!
Pozdrawiam serdecznie buziaczki dla Maluchow :-)