reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Było buziaczku na GG krzyczec,to bym przyszła:tak:.
Jul przesiadł się z kołyski na bardziej dorosły fotelik i wygląda jak KING ON THE CASTLE;-):tak::-D.Dzisiaj powiedział:"aci" żeby mu coś dac,a jak mówię do niego HALO TATO to przykłada rączkę do prawego ucha i się cieszy:tak:
.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jak Wy znajdujecie czas na to by pisać na forum?Zazdroszczę Wam!
Nie wiem co ostatnio się stało Karolince ale non stop musimy się bawić a jak nie to to na ręce. Mnie już kręgosłup siada i brzuch boli od jej noszenia. Waży 10 kg.I nie usiedzi spokojnie nawet minuty. Tez tak macie?Karolina już dobrze stoi i zaczyna stawiać pierwsze samodzielne kroczki:-)
Marta my też juz od jakiegoś czasu jeżdzimy w foteliku nie kołysce i mała jest w nim o wiele spokojniejsza bo wszystko widzi.
Julkowa i IIwka wspólczuje Wam że musicie sobie radzić bez mężów:no: Ja bym sama chyba rady nie dała

Dziewczyny wie któraś z Was czy jak się karmi piersią można zażywać kwas foliowy?
Pozdrawiam!

Moje się obudziło i muszę spadać. Kurczę jak ja chcę mieć internet!!!!!!!!!!!
W niedzielę bylam u M. Było fajnie się do niego przytulić i wogóle choć było mu bardzo przykro bo Kacperka nie widział...Razem nam łzy poleciały... Ciężko dziewczyny,bardzo ciężko nam...

Aga- czytałam o tym kw. foliowym,ze dzienna dawka dla kobiet karmiacych piersia to 530g.A czemu pytasz?czyzbys starała sie o drugie Dziecie:-D;-)

Ile razy dziennie dajesz Malej cyca? Bo ja rano przed wyjsciem do pracy,pozniej ok15.00,pozniej ok 18 no i na noc...

Dwa dni temu julek tez nabił sobie guziora pod okiem i strasznie podobało mu sie jak przykładalam mu zimną łyżkę ,mysląc przy tym że zwariowałam a i tym sposobem zapomniał o płaczu.
Samemu cieżko jest go upilnować człowiek obróci sie na chwilkę a już mi ściąga kwiatki z parapetu a słowo NIE WOLNO dla niego nie istnieje.
hejka ;-)
Moja Blaneczka ostatnio na slizgawce sie posliznela przy mojej obecnosci i warga rozwalona krew leciala bylo placzu jak nie wiem :szok::crazy: a moja nie daje sobie wogule nic przylozyc :no::wściekła/y:
Blania tez nie reaguje na slowo nie wolno , nie dotykaj nie dla dzieci nic nie dziala jakby byla glucha na to co mowie :dry::sorry2::baffled:
jak sobie dajesz rade ? co Julus juz potrafi ??
Hej dziewczyny, ja wciaz jestem w pl, przedluzylam sobie pobyt z dwoch tyg.na ponad miesieczny:-)
Dzis dopiero weszlam was podczytac, wow...wow troche skrobiecie.
Za dwa tyg.wracam to sie odezwe, a poki co trzymajcie sie cieplutko i buziaczki dla Waszych pociech.
Super ze do Nas(mnie:-:)blink::sorry2:bo sama tu chyba ostatnio urzeduje:-() zajrzalas, zazdroszcze Ci pobytu w Pl ale i ja juz niedlugo jade zobacze sie wkoncu z rodzinka :tak:;-)...baw sie dobrze odpoczywaj i korzystaj z Polskiego nieba :-)odezwij sie koniecznie jak wrocisz napisz jak sie Synek rozwija , o ile sie nie myle chyba nigdy go nam nie pokazalas ...a jesli tak to sorry aae zapomnialam :laugh2::-p;-)
Było buziaczku na GG krzyczec,to bym przyszła:tak:.
Jul przesiadł się z kołyski na bardziej dorosły fotelik i wygląda jak KING ON THE CASTLE;-):tak::-D.Dzisiaj powiedział:"aci" żeby mu coś dac,a jak mówię do niego HALO TATO to przykłada rączkę do prawego ucha i się cieszy:tak:
.
Ok KRZYCZE !!! Przywoluje WAS wszystkie do porzadkuu:-D:-D:-D
Blania tez juz siedzi w foteliku i podoba jej sie , a jaki masz bo ja mam z bebe-cmofort :tak:taki czarny ze mozna rozlozyc polowki na glowke i polozyc z pozycji siedzacej w lezaca ;-):-) a ja Mowie Halo Blania :tak:to :tak:przyklada moj tel , a ostatnio tak go wyszurala po podlodze ze zdarl sie troszke :wściekła/y::-:)crazy:a to nowy tel na abonament :-p
Cześć Dziewczyny!
Jak Wy znajdujecie czas na to by pisać na forum?Zazdroszczę Wam!
Nie wiem co ostatnio się stało Karolince ale non stop musimy się bawić a jak nie to to na ręce. Mnie już kręgosłup siada i brzuch boli od jej noszenia. Waży 10 kg.I nie usiedzi spokojnie nawet minuty. Tez tak macie?Karolina już dobrze stoi i zaczyna stawiać pierwsze samodzielne kroczki:-)
Marta my też juz od jakiegoś czasu jeżdzimy w foteliku nie kołysce i mała jest w nim o wiele spokojniejsza bo wszystko widzi.
Ja wieczorkiem wpadam poczytac albo jak Blania spi ;-):tak:
Blania rownierz jest bardzo twoarzyska , i lubi jak sie z nia spedza czas , ale nie zawsze moge np jak gotuje, to Blania wtedy gra na smietniku (klapie), broi w szafkach :szok::crazy::laugh2:i zawsez mam duzo sprzatania :dry::sorry2:Gratuluje samodzielnych kroczkow moja to juz smiga po calym domu i sie nie poddaje jak sie przewroci tylko wstaje i dawaj dalej ...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
U Mojej to zalerzy , jak weszla w etap chodzenia to nie chce jezdzic w wozku ani w samochodowym siedzonku tylko by chodzila :blink::szok::-D

Hej. Poszukuję fajnej oferty internetu do laptopa-;pomocy! Tani żeby był... Co radzicie???
Przykro Mi nie pomoge Ci bo nie znam sie na polskich internetach , nie bylam tam dwa lata i nie wiem co teraz jest an czasie i tanie:tak::-):zawstydzona/y::-p
Moje się obudziło i muszę spadać. Kurczę jak ja chcę mieć internet!!!!!!!!!!!
W niedzielę bylam u M. Było fajnie się do niego przytulić i wogóle choć było mu bardzo przykro bo Kacperka nie widział...Razem nam łzy poleciały... Ciężko dziewczyny,bardzo ciężko nam...
Musisz miec internet bo nie mam z kim poisac :-:)-p
Rozumiem Cie bardzo wspolczuje strasznie , jestes silna kobieta i matka dasz sobie rade zobaczysz jak zleci juz niedlugo :-plipiec i przysiega i minie szybciutko:tak:;-)jak bedziesz chciala pogadac wpadaj i sie zal bedzie dobrze :-);-):tak::happy:

Aga- czytałam o tym kw. foliowym,ze dzienna dawka dla kobiet karmiacych piersia to 530g.A czemu pytasz?czyzbys starała sie o drugie Dziecie:-D;-)

Ile razy dziennie dajesz Malej cyca? Bo ja rano przed wyjsciem do pracy,pozniej ok15.00,pozniej ok 18 no i na noc...
Zazdroszcze Ci tego ze karmisz jeszcze mala ...ja kolejne dzieciatko bede sie starac dluzej kamric jak Mi tylko cycusie pozwola :tak:bo to wspaniale uczucie ;-):-)
Moze bedziemy miec nowego dzidziusia :-p:-D:-D:rofl2:

U Nas po staremu Blancia zdrowiutka i odpukac oby tak dalej przesypia cale nocki ostatnio nie chciala jesc i dzis odkrylam przyczyne jej slabego apetytu, Blancia ma 3 ZABKA gorna lewa 3 nam sie wyrznela , musi tylko jesczze przebic ostatnio oslonke dziaselka i jest zabek juz go widac biala pereleczke, marudzila troszke w nocy czasem ale myslalam ze jej goraco albo glodna ...bo jak ostatnio zagladalam to byla cisza , pusto a tu dzis patrze i taka mila niespodzianka :tak:smiesznie wyglada :tak::tak::-D:-D:-Djak niedobity wampierek:-):laugh2::laugh2::laugh2: Blaneczka jak wiecie smiga juz doskonale :tak:nawet po trawce sobie swietnie radzi :tak: Wszyscy ludzie sie dziwia i pytaja ile ma :szok::szok::szok: zszokowani takim bomblem chodzacym :tak::szok: ...ja tez nie moge sie nadziwic :sorry2:ale od kad zaczela chodzi ze spacerkami mam problem Blania nie chce jezdzic w wozku tylko by chodzila :no:a ja biegam z ania jak opetana :rofl2:zeby sobie nie zrobila krzywdy albo nie wpadla po hustawke :nerd::nerd: jutro mezulek ma wolne i spedzamy razem czas :tak: wiec do zobaczenia wkrotce mam nadzieje ze jak wpadne nastepnym razem to bedzie co zytac !!:blink::blink: Pozdrawiam serdecznie buziaczki dla Maluchow :-)

reklama
czesc dziewczyny
Ciagle mam problem z internetem, raz laczy a raz nielaczy. Nerwow nie mam juz do tego wiec i mniej pisze do Was :crazy:.
Dawidkowi kupilismy w koncu pierwsze buciki w Clarksie. Sliczne granatowe mokasyny... butki fajne tylko ze Dawidek w nich nie chce chodzic :rofl2: co za diabelek. Rozmiar stopki 4G.
Dawidek zaczal pokazywac paluszkiem a wczoraj to zasnal i ten paluszek mial tak wyciagniety do gory. Czyzby to znak ze bedzie lubil wydawac polecenia :szok::-D:-D:-D
Teraz mam gosci z Polski i jestem cala szczesliwa bo to moi najlepsi przyjaciele nie liczac mojej mamy i mojego meza.
Dawidek mial 3-dniowke ale jakos to przetrwalam.
Jasminka 2 czerwca maszeruje pierwszy raz do szkoly, dzisiaj bylam kupic jej mundurek. Ubrania szkolne sa w koloze szaro zielonym, wyglada super.
A jeszcze mialan napisac ze Dawid bawi sie samochodami resorakami takimi wiekszymi. Prawdziwy mezczyzna ;-)
pozdrawiam Wszystkie mamusie i bobaski
narazie
postaram sie juz tak Was nie zaniedbywac ;-))))

Do góry