To juz zawsze cos a na jaki temat piszesz?? ;-):-)Jak tam |Julek ?Ja się zbieram do pisania pracy inżynierskiej i zebrac się nie mogę.Mam strone tytułową i spis treści.
reklama
uuu ale pusciutko ???:---(upada juz to nasze forum lipcowe
Marta1981
Rodzyneczka
Praca na temat DAWNIEJ UPRAWIANE PSZENICE .To juz zawsze cos a na jaki temat piszesz?? ;-):-)Jak tam |Julek ?
Jul stłukł sobie rano prawe uszko i siniaka na czubku ma:-(
Buziaczku ja tez sobie nie wyobrazalam tego jak to bedzie gdy pojde do pracy....strasznie to przezywalam,a najbardziej balam sie tego ze przy mojej mamie(bo to ona aktualnie zajmuje sie Mała)nie uśnie.A tu prosze Amela uwielbia babcie,dwa pierwsze dni byly najgorsze ale dałysmy rade.Na poczatku umowilam sie z szefem ze bede pracowac od 7.30 do 12.30 a teraz zostaje do 15.00. Tesknie bardzo i dzwonie czesto pytac jak tam...czy juz spi? czy ładnie zjadla?czy była kupka takie tam;-)
Czasem mysle o tym jak to bedzie gdy trzeba bedzie oddawac Amelke do przedszkolauuuuuuuuuu tez bedzie kiepsko,chyba bede stała za szyba i patrzyla na moja Niunie.....bedzie ciezko....:-(
Za trzy tyg.lecimy do Polski na weselicho a ja kurcze sukienki jesze nie mam:-(musze zaczac szukac czegos a tak bardzo mi sie nie chce
Czasem mysle o tym jak to bedzie gdy trzeba bedzie oddawac Amelke do przedszkolauuuuuuuuuu tez bedzie kiepsko,chyba bede stała za szyba i patrzyla na moja Niunie.....bedzie ciezko....:-(
Za trzy tyg.lecimy do Polski na weselicho a ja kurcze sukienki jesze nie mam:-(musze zaczac szukac czegos a tak bardzo mi sie nie chce
I
iiwka
Gość
Witaj Iiwka :-) chociarz Ty sie odezwalas
Moja Blaneczka narazie nie przejawia zadnych oznak alergii, z czego sie bardzo ciesze bo ja mecze sie strasznie mam katar, i dusznosci,a jak mam kontakt z psia sierscia to dostaje czerwonych kropek na ciele swedza jak nie wiem i dochodzi swedzenie spojowek , ale juz niedlugo Tata przyjedzie do Uk i przywiezi Mi tabletki
Mozna powiedziec ze ja jestem samotnie wychowujaca dziecko wszystko musze sama robic bo Moj Maz jest cale zycie w pracy ciagle jak wraca to spi a jak wstanie to idzie zjesc obiad i znow do pracy :-( juz mam dosc tego ze wiecznie pracuje i nie ma czsu dla Dzidzi :-(ani zeby Mi pomoc cos w domu
a z kim zostanie Kacperek jak pojedziesz do Meza? a to caly dzien mozecie razem spedzic czy tylko jaka krotka wizyta ?? jak to wyglada ? bo Moj nigdy nie byl w wojsku i juz chyba nie bedzie
a mya jak zawsze codziennie to samo , tylko ze od rana do 15 sprzatalam dom bo taki balagn ze i padal deszczyk wiec poszlysmy tylko na chwilke na spacerek na godzinke zawsze cos wpadlo do plucek swierzego powietrza :-):-)
Pozdrawiam teraz uciekam sie kapac i moze pozniej do was zajrze jeszcze
Kacper zostaje z teściową bo szkoda mi go brać na taką długą podróż.
Będziemy mieli jakieś dwie godzinki i tyle... Przysięga jest 6 czerwca dopiero-lipka....
aha ja bym chyba nie mogla sie wypowiedziec na ten temat bo bardziej miastowa mimo ze Babcie mam na wsi i kocham wies i pyszne jedzonko ale az takiej wiedzy raczej nie mamPraca na temat DAWNIEJ UPRAWIANE PSZENICE .
Jul stłukł sobie rano prawe uszko i siniaka na czubku ma:-(
Biedny Julus a jak to sie stalo
??
Rozumiem ...Buziaczku ja tez sobie nie wyobrazalam tego jak to bedzie gdy pojde do pracy....strasznie to przezywalam,a najbardziej balam sie tego ze przy mojej mamie(bo to ona aktualnie zajmuje sie Mała)nie uśnie.A tu prosze Amela uwielbia babcie,dwa pierwsze dni byly najgorsze ale dałysmy rade.Na poczatku umowilam sie z szefem ze bede pracowac od 7.30 do 12.30 a teraz zostaje do 15.00. Tesknie bardzo i dzwonie czesto pytac jak tam...czy juz spi? czy ładnie zjadla?czy była kupka takie tam;-)
Ja bede sie obawiac ze Blancia bedzie mnie mylila z Tesciowa jak z nia zostanie np, albo ze bedzie ja lepiej kochac niz mnie i jej wiecej bedzie tego okazywac a tego bym nie chciala, jestem strasznie zazdrosna o swoje dziecko :-sorry2:
Boje sie ze jej sie cos stanie np pod moja nieobecnos a tego bym sobie do konca zycia nie wybaczyla :-no:Tesciowa to strasza osoba juz nie taka mloda jak ja a taki brzdac ma 1000pomyslow na min i jest nieobliczalne spuscic na chwilke z oka a tu juz wielki guz czy siniak
A gdzie pracujesz? Ja tez wlasnie z Mezem szukamy Mi pracy na kilka godzinek dziennie ale rano zanim on pojdzie do pracy moze jakies sprzatanko
Jeszcze zobaczymy jak to bedzie
Chcialabym ze by poszla i sie uczyla z dziecmi , ale to wszystko takie ciezkie jest dla nas prawda? czasem my bardziej przezywamy niz nasze dzieci , ja do dzis pamietam jak plakalm za mama i babcia jak mnie oddawala do przedszkola :-(i do dzis mam to wszystko w pamieci a mialam zaledwie 4 latka
Tez jedziemy do Polski mamy 14 czerwca weselisko suknie mam juz upatrzona tylko czekam na meza wyplate bo jest dosyc kosztowna :-);-)ale sliczna turkusowa ulubiony moj kolorek
Zawsze te 2 godzinki a moze w przysiege postaracie sie o dzidziusia i bedzie mial synio rodzenstwo ?Kacper zostaje z teściową bo szkoda mi go brać na taką długą podróż.
Będziemy mieli jakieś dwie godzinki i tyle... Przysięga jest 6 czerwca dopiero-lipka....
Witajjjjjulala jak mnie u Was dawno nie było ;-)
pozdr dla mam i bobasków ;-)
Jak milo Cie znow zobaczyc , ostatni raz widzialam Cie jak bylas w ciazy a Twoj Synus juz taki duzy sliczny chlopiec z niego koniecznie napisz co u was jak maly sie chowa? a Ty na zamknietym bywasz? tak ze u Nas Cie nie ma :-(
Pozdrawiam ja juz spadam zmeczona do wanny i do lozeczka
julkowa
Agentka 002 :-)
Witam
u nas dziś deszczowo wiec siedzimy w domku Julo spi a ja mam troszke czasu żeby do was zajrzeć.
Zadziwiaja mnie nowe osiągnięcia waszych maluchów.Jejku jak sobie przypomnę że nie tak dawno nasze pociechy prawie cały dzień przesypiały a teraz juz takie duże.Nie długo zaczniemy obchodzic pierwsze urodzinki a później to już zleci.
Dwa dni temu julek tez nabił sobie guziora pod okiem i strasznie podobało mu sie jak przykładalam mu zimną łyżkę ,mysląc przy tym że zwariowałam a i tym sposobem zapomniał o płaczu.
Samemu cieżko jest go upilnować człowiek obróci sie na chwilkę a już mi ściąga kwiatki z parapetu a słowo NIE WOLNO dla niego nie istnieje.
Jejku jak nigdy chciała bym zeby ten czas szybko zleciał i zeby juz był lipiec i mąż wrócił.
Ooo wstał mój czort i głośno sie uśmiecha na mój widok (jakie to jest słodkie)
Pa musze zmykać.
u nas dziś deszczowo wiec siedzimy w domku Julo spi a ja mam troszke czasu żeby do was zajrzeć.
Zadziwiaja mnie nowe osiągnięcia waszych maluchów.Jejku jak sobie przypomnę że nie tak dawno nasze pociechy prawie cały dzień przesypiały a teraz juz takie duże.Nie długo zaczniemy obchodzic pierwsze urodzinki a później to już zleci.
Dwa dni temu julek tez nabił sobie guziora pod okiem i strasznie podobało mu sie jak przykładalam mu zimną łyżkę ,mysląc przy tym że zwariowałam a i tym sposobem zapomniał o płaczu.
Samemu cieżko jest go upilnować człowiek obróci sie na chwilkę a już mi ściąga kwiatki z parapetu a słowo NIE WOLNO dla niego nie istnieje.
Jejku jak nigdy chciała bym zeby ten czas szybko zleciał i zeby juz był lipiec i mąż wrócił.
Ooo wstał mój czort i głośno sie uśmiecha na mój widok (jakie to jest słodkie)
Pa musze zmykać.
Niusia_83
Lipcowa Mamusia Victora
Hej dziewczyny, ja wciaz jestem w pl, przedluzylam sobie pobyt z dwoch tyg.na ponad miesieczny:-)
Dzis dopiero weszlam was podczytac, wow...wow troche skrobiecie.
Za dwa tyg.wracam to sie odezwe, a poki co trzymajcie sie cieplutko i buziaczki dla Waszych pociech.
Dzis dopiero weszlam was podczytac, wow...wow troche skrobiecie.
Za dwa tyg.wracam to sie odezwe, a poki co trzymajcie sie cieplutko i buziaczki dla Waszych pociech.
reklama
:---------( pustka