reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Karolinko z okazji 7 miesiączków spóźnione życzonka
glitterfy021504T767D38.gif

pooh_and_friends.gif

Śliczna dziewczynka w awatarku

Cześc Dziewczyny wyspka która była tylko na tyliej częściu uda jest juz na brzuszku :( Zanet czy mogłabys dokładnie opisać jak wyglada ta skazowa wysypka, jeżeli to nie to to myśle że mały dostał uczulenia bo przyjmuje leki na przeziębienie. Jutro je odstawiam, mam to gdzieś. Jak pomóc małemu, bo my w przychodni mamy taka lekarkę że pożal sie Boże jak jej pokazywałam wysypke to powiedziała że to nic takiego :( Płakac mi się chce :(

saratonie no akurat mój bąbelek nie ma bo zrobiła bym zdjęcie dla rozwiania wątpliwości. więc to takie suche plamki zaczerwienione chropowate.

Mi się wydaje że te plamni są uczuleniowe, pytanie tylko na co, jakie dajesz mleczko dodatkowo, bo karmisz piersią. U nas jak malutką wysypała skaza to dostała też ciemieniuchy i tych plamek lekarka powiedziała że alergia tak robi bo atakuje całe ciałko często.
Potem same te plamki też wyskakiwały więc stwierdzam że to uczulenie na coś.

zapomniałam że możesz dać wapno w syropku, ja daje Milence jak coś wyskoczy lekarka kazała.

reklama
oczywiscie dalam smykowi wapno, moze dostal od lekow cos, bo ja karmie tylko piersia. Bardzo Ci dziekuje za rady ZAnet. Dzis jest lepiej. Zreszta moze to nic takego ale ja panikuje :crazy:, tak stwierdzila moja tesciowa.Dla pewnosci na kilka dniodstawiam przetwory mleczne, choc nie sadze ze to skaza bo do tej pory nic mu nie było.

Do góry