reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Buziaczku ale Twoja Blaneczka to sprytna dziewczynka. Naprawde niesamowite postępy poczyniła. Igorek starszy a jescze nie raczkuje i nie wspina się.
Pamiętaj uwazajcie z tym stawaniem bo kręgosłupik jeszcze słaby i nózki takze ale jesli sama staje to chyba nic jej nie grozi. :-):-):-)pozdrawiamy zdolniachę

Co do wózka to my chyba się zdecydujemy na ten wózeczek
HAUCK SPEED SUN+,BLACK - SPACERÓWKA Z ATESTAMI (304568580) - Aukcje internetowe Allegro

Jest tani a chyba dobry, napewno lekki a takigo szukalam.

Krzesełko do jedzenia mamy drewniane. One jest stabilne i później moze słuzyc jako stolik takze zakupine na allegro. Wszystkie te wybajerzone to mam wrazenie ze dziecko moze się w nich przewrocic ale to moze tylko moje wymysły.

reklama
buziaczku gratuluję mieszkanka:-)Nie ma jak to własne:tak:Dobrze że Blania juz wyzdrowiała:-)I robi naprawdę duże postępy:-):-)Super :tak:
My kupiliśmy takie krzesełko :Krzesełko do karmienia ALEXIS / BABY MIX CERATKA (302315155) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo mi odpowiada a kupiliśmy je jak Grześ dostał pieniązki na chrzciny
Super krzeselko nad nim sie tez zastanawialam ...teraz mieszkamy z para znajomych ale juz chcemy byc sami wiec szukamy czegos fajnego :tak:
A Blanka jestem pelna podziwu ...:szok:
Buziaczku ale Twoja Blaneczka to sprytna dziewczynka. Naprawde niesamowite postępy poczyniła. Igorek starszy a jescze nie raczkuje i nie wspina się.
Pamiętaj uwazajcie z tym stawaniem bo kręgosłupik jeszcze słaby i nózki takze ale jesli sama staje to chyba nic jej nie grozi. :-):-):-)pozdrawiamy zdolniachę

Co do wózka to my chyba się zdecydujemy na ten wózeczek
HAUCK SPEED SUN+,BLACK - SPACERÓWKA Z ATESTAMI (304568580) - Aukcje internetowe Allegro

Jest tani a chyba dobry, napewno lekki a takigo szukalam.

Krzesełko do jedzenia mamy drewniane. One jest stabilne i później moze słuzyc jako stolik takze zakupine na allegro. Wszystkie te wybajerzone to mam wrazenie ze dziecko moze się w nich przewrocic ale to moze tylko moje wymysły.
Moze pomyslicie ze oszukuje ale naprawde sama jestem w szoku co moje male dziecko wyprawia , nie moge sie napatrzec doslownie :baffled:zaskoczona jestem w przeciagu dwoch tyg tyle opanowala nowych umiejetnosci jak nigdy dotad ...zabki juz tez mamy jeden jest na wierzchu rosnie w gore juz go czuc znakomicie a drugi jest ku wyrznieciu sie .
Chyba podobny kupimy tyle tylko ze z 5 pozycjami oparcia. sama stanela dzis , ale upadla po chwili na pupe a ja ja tylko asekurowalam by jej sie nci nie stalo, rece pcha do naszego jedzenia , mi ostatnio wlozyla do platek sniadaniowych i myk do buzi , na szczescie w pore sie zorientowlam bo tam mleko krowie bylo...:dry:ehh te maluchy.
A Blania juz zdrowa jak ryba to byl wirus , na szczescie juz minelo ufff.
Pozdrawiam ...

my tez mamy to drewniane (dostaliśmy w spadku) więc nie widze sensu kupowac innego a z tego jestem zadowolona no i posłuży długo

Witam :)
a jak tam postepy u maluszkow?? Bo moja Blania to poprostu brak slow co wyczynia......az byscie pewnie nie uwiwerzyly ale dzis sama stanela bez mojej pomocy , przy pomocy lezaczka ...chciala papuzke do buzi wlozyc , ja ptrze a ona stoi na paluszka i sie chwieje sama :szok: raczkuje bardzo szybko , za mna chodzi, siada sobie ladnie , wspina sie po wszystkim ...lozeczko obnizylismy juz ...stala stala w miejscu a teraz jak ruszyla to chce juz chodzic :szok::-D a jak jej wloski szybko rosna teraz huhu ....chorobsko poszlo w niepamiec ...i szarzuje male tornado.

a jakie macie krzesela do karmienia ...w tym miesiacu Tescie chca Blance kupic ...ale ja nie wiem za bardzo tez jakie wybrac wim ze ma byc stabilne, i szybkie do umycia haha

Pozdrawiam
No no widzę że Blania nie próżnuje tylko ostro wzieła się do roboty żeby w marcu pomóc przy przeprowadzce.Gratulujemy postępów i mieszkania oczywiście.
Julek też coraz bardziej rozbrykany i strach go samego zostawić na łóżku co prawda jeszcze nie raczkuje ale wyśmienicie się czołga:-D Teraz to trzeba mieć oczy dookoła głowy.

widzę że wszystkie dzieciaczki robią oszałamiające postępy:-):-)
Teraz trzeba strasznie uważać na nie:tak:Grzes też nie próżnuje:-)
Też zastanawiam sie nad kupnem spacerówki mimo,że mamy z wózka wielofunkcyjnego.Ale zabrać go do samochodu to koszmar,bo mamy małe autko:tak:A jak do rodziców się wybieramy to wózek trzeaba zabrać

Buziaczku jestem w ogromnym szoku, ze polroczne dziecko tak ladnie raczkuje.:shocked2::-) Blaneczka to silna i sprytna dziewczynka.:tak: Ciekawe kiedy zacznie dreptac?:confused:

Katrin jeszcze Ci chyba nie gratulowalam mieszkanka.:zawstydzona/y::sorry2: Super. Gratuluje!:-)

My krzeselko mamy po Maciusiu, takie drewniane.
Za spacerowka juz dawno sie rozgladam, bo ta co mam -z wozka wielofunkcyjnego- jest strasznie ciezka i duzo miejsca zajmuje po zlozeniu (w samochodzie). Juz ogladalam pierwsze wozki i jak na razie to jestesmy skolonni kupic babydream sprint. Ma duze, skretne kolka, jest lekka (8,5 kg) i ma jedna (nie dzielona) raczke (dla mnie to wazne, bo z dzielona trudno prowadzic jedna reka a ja mam dwa szkraby na glowie). Aha, ma tez dosc szerokie siedzisko (a Grzes poki co zapowiada sie duzym dzieckiem, a przeciez za rok tez bedzie jeszcze jezdzic w wozku i musi sie w nim zmiescic razem z kombinezonem;-)).:-)

reklama
My dzisiaj byliśmy u ortopedy,bo Karolinka ma strasznie nierówne fałdki:baffled:Ale lekarz powiedział że jest wszystko super i to tylko tłuszczyk nierówno się odkłada:tak:Powiedział że bardzo fajnie wygląda i jest bardzo silna i nie długo będzie chciała chodzić:szok:ale mamy jej kupić jakieś buty stopery bo to jeszcze za wcześnie. A stać może ile chce i klęczeć też bo ona to uwielbiaKarolina najchętniej teraz stoi albo właśnie klęczy:-DRaczkować za bardzo nie umie tylko skacze na główkę:-D

Do góry