reklama
saratonie
Mama Bartoszka 18.07.2007
Dziewczyny mam do was takie pytanie. Czy któras z Was miała takie doswiadczenia, mianowicie mój synek ma nad zgieciami kolan na udach takie szosrtkie zaczerwienione wypryski, ma je tylko tam, reszta ciałka jest gładka i milutka. Co to może być? i czy to posmarować. Nasza pani doktor nie przejęła się tym zbytnio jak jej to pokazalismy a mnie to jednak martwi? co myslicie?
I
iiwka
Gość
A raczkuje? Bo może to od tego.Spróbuj posmarować sudocremem.;-) on nie zaszkodzi a może pomóc.
katrinm5
Fan(ka)
Dziewczyny mam do was takie pytanie. Czy któras z Was miała takie doswiadczenia, mianowicie mój synek ma nad zgieciami kolan na udach takie szosrtkie zaczerwienione wypryski, ma je tylko tam, reszta ciałka jest gładka i milutka. Co to może być? i czy to posmarować. Nasza pani doktor nie przejęła się tym zbytnio jak jej to pokazalismy a mnie to jednak martwi? co myslicie?
Może ma tam bardziej wrażliwą skórkęAlbo wyszło mu jakies uczulenieTylko trochę dziwne miejsce..A może sprobuj smarować kremem emolium lub balsamem z tej serii.Moja siostra tak robi gdy cos takiego malemu wyskoczy bo on jest alergikirk i ma bardzo wrazliwą skórkę.A lbo tak jak iiwka radzi Sudocremem posmaruj
katrinm5
Fan(ka)
Najlepsze życzenia dla siedmiomisięcznej juz Karolinki:-):-):-)Dużoooo zdrówka i uśmiechu:-):-)
zanet
Wdrożona(y)
Hej moja Milenka to miała w zgięciu kolanka szorstka plamka na pleckach i w zgięciu łokcia też plamka proponuje smarować bepantenem, są to zmiany uczuleniowe na coś do jedzenia moja Milenka akurat dzisiaj dostała plamke na policzku buuuu smaruje tą maścią i znika na buziulce po jednym dniu w zgięciach po paru.
reklama