reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Dziś sie naspacerowaliśmy że szok:-)Dowiedziałąm się że czeka nas przeprowadzka:baffled:W końcu mieszkanie służbowe mąż dostał:tak:Tylko ze nie wyobrażam sobie pakowania tego wszytkiego razem z Grzesiem:-(No ale będzie trzeba sobie poradzić

Coś ostatnio cichutko na naszym wątku się zrobiło:confused:

Dziś sie naspacerowaliśmy że szok:-)Dowiedziałąm się że czeka nas przeprowadzka:baffled:W końcu mieszkanie służbowe mąż dostał:tak:Tylko ze nie wyobrażam sobie pakowania tego wszytkiego razem z Grzesiem:-(No ale będzie trzeba sobie poradzić

Coś ostatnio cichutko na naszym wątku się zrobiło:confused:
Gratulujemy mieszkania.:-)Tylko teraz ta przeprowadzka to dopiero wyzwanie:szok:.Myślę że dacie radę a Grzesiu wszystkiego dopilnuje:-D
Oj wiele bym dała żebyśmy My tez mogli się w końcu wyprowadzić od teściowej.

Gratulujemy mieszkania.:-)Tylko teraz ta przeprowadzka to dopiero wyzwanie:szok:.Myślę że dacie radę a Grzesiu wszystkiego dopilnuje:-D
Oj wiele bym dała żebyśmy My tez mogli się w końcu wyprowadzić od teściowej.
Dziękujemy:-)Teraz wynajmujemy a dostaliśmy z wojska mieszkanie też na wynajem ale na innych zasadach-mniej płacić będziemy:-)Grześ dopilnje:-DNajlepsze jest to że w zeszłym roku w czerwcu też się przeprowadzaliśmy jak w ciązy byłam:-DJakoś radę dałam to i teraz dam:tak:Njagorsze to pakowanie jest:tak:

Nie wyobrażam sobie jakbym miała mieszkać z rodzicami albo z teściową....no ale róznie bywa

My też się naspacerowaliśmy:-)Testowaliśmy spacerówkę i powiem Wam że jest bardzo fajna:tak:Bardzo lekka a stabilna,łatwo się prowadzi i nawet po dziurach nieżle sobie daje rade.;-)
Katrinm gratuluję przeprowadzki:-Ddacie radę.

Witam :)

Nas te czeka przeprowadzka, do nowego domciu juz pod koniec marca...juz sie nie moge doczekac:-Dboje sie tylko pakowania:szok:bo mam tego mnostwo... noi jakis czas nas nie bedzie bo internet nam beda przenosic wiec na to sie troszke czeka ...:sorry2:

A spacerowke nie wiem jaka wybrac mam wielki dylemat:dry::-(, prosze pomozcie mi na co mam zwrocic uwage, macie juz jakies ...na co patrzylyscie przy zakupie? a moze z jakiejs jestescie nie zadowolone :confused::confused: ja wiem ze mam kupic lekka, ze srednimi kolkami, i z oparciem rozkladajacym sie gdy Blania usnie by mogla sie polozyc....a na cos jeszcze zwrocic uwage? na kosz na zakupy? a moze na kolor ciemniejszy bo bedzie sie brudzil? hmmmm by mial bude? parasolke?ehhh ciezko bedzie :-p

a jak tam postepy u maluszkow?? Bo moja Blania to poprostu brak slow co wyczynia......az byscie pewnie nie uwiwerzyly ale dzis sama stanela bez mojej pomocy , przy pomocy lezaczka ...chciala papuzke do buzi wlozyc , ja ptrze a ona stoi na paluszka i sie chwieje sama :szok: raczkuje bardzo szybko , za mna chodzi, siada sobie ladnie , wspina sie po wszystkim ...lozeczko obnizylismy juz ...stala stala w miejscu a teraz jak ruszyla to chce juz chodzic :szok::-D a jak jej wloski szybko rosna teraz huhu ....chorobsko poszlo w niepamiec ...i szarzuje male tornado.

a jakie macie krzesela do karmienia ...w tym miesiacu Tescie chca Blance kupic ...ale ja nie wiem za bardzo tez jakie wybrac wim ze ma byc stabilne, i szybkie do umycia haha

Pozdrawiam

reklama
Do góry